Dit zijn de leukste sint cadeau's onder de 20 euro

Lifestyle & Tips door robin-den-besten

Het voelt nog als de dag van gisteren dat we met 40 graden, zwetend in het zonnetje zaten. Maar in de realiteit is het eind november en is de Sint afgelopen weekend alweer aangekomen in ons land. Naast een goed excuus om net wat vaker te snacken van die heerlijke chocoladekruidnoten, brengt de sint ook behoorlijk wat stress met zich mee. Je krijgt vaak maar een klein budget om een cadeautje te scoren en hebt vervolgens geen idee wat je nu toch weer moet kopen. Maar die cadeaustress is nu voor goed voorbij, want wij hebben de leukste cadeau's van maximaal 20 euro al voor je verzameld. 

Cadeau's voor mannen

Die mannen klagen altijd maar dat het moeilijk is om een cadeau voor ons te scoren, maar in de realiteit zijn zij vaak de uitdaging. We willen niet weer met parfum of een paar sokken aankomen, maar het moet wel een praktisch of leuk cadeau zijn. Aan dat alles hebben we gedacht bij het uitzoeken van de volgende cadeau's.

cadeau's onder de 20 euro

Met dit streepjesshirt zit je altijd goed en bespaar je je vriend of broer weer een tripje naar de winkel. 

cadeau's onder de 20 euro

Is de man in kwestie net als jij ook een sportfanaat? Dan wordt hij vast heel blij van een beetje extra training. 

cadeau's onder 20 euro

We willen niet stereotyperen, maar de meeste mannen worden toch echt heel blij van bier. 

cadeau's onder 20 euro

Wat is het toch met die mannen die jaren met dezelfde tas blijven lopen? Tijd voor vervanging toch?

Cadeau's voor vrouwen

Oke, eerlijk is eerlijk. Wij vrouwen zijn ook niet echt makkelijk. Maar met een cadeau wat goed is voor ons, lekker smaakt of onze outfit compleet maakt, zit je toch ook snel goed. Inspiratie nodig? Dan komen deze cadeau ideeën vast van pas.

cadeau's onder 20 euro

Het cadeau wat je overal voorbij ziet komen: de Jade Roller. Je geeft iemand meteen een betere huid en minder rimpels cadeau! 

cadeau's onder 20 euro

Met een mooie zilveren of gouden ketting maak je ons allemaal blij toch? Deze ketting heeft labradorite steentjes die succes en positieve energie aantrekt!

cadeau's onder 20 euro

Als je dan toch zo'n mooie ketting krijgt, wil je 'm ook wel mooi opbergen toch? Op dit sieradenrekje kun je alles kwijt. 

cadeau's onder 20 euro

Naast sieraden is er nog iets waar we nooit genoeg van kunnen hebben: planten! Als er dan ook nog een mooie pot omheenzit, worden we helemaal gelukkig!

Cadeau's voor iedereen

Mocht je bovenstaande cadeau's nu te specifiek vinden of was het net niet helemaal goed? Dan zijn er altijd nog van die cadeau's waar je zowel mannen als vrouwen blij mee maakt. Een boek wat je aan het denken zet bijvoorbeeld of een lekker uitdagend spel. Succes gegarandeerd!

cadeau's onder 20 euro

Dit toffe spel is super leuk om samen met vrienden te spelen en snapt iedereen. 

cadeau's onder 20 euro

Dit is een heel interessant boek over de klimaatverandering wat je de boel ineens een stuk beter doet begrijpen. Echt een aanrader!

cadeau's onder 20 euro

En als we het dan toch over het klimaat hebben, door iemand een dopper cadeau te doen dragen jullie beiden je steentje bij. 

Met deze cadeau's zit je wat ons betreft helemaal goed! Dus haal ze snel in huis, dan heb je dit jaar voor de verandering eens een keer geen cadeaustress. Kun je mooi weer wat meer tijd spenderen aan het op maken van die chocolade kruidnoten. ;)