Een dag op pad met de #FITGIRLCODE crew

Hotspots & Reviews door roos-aduagyei

Afgelopen week ging de #FITGIRLCODE crew op stap in Rotterdam voor een dag vol fun & food. Wij nemen jullie vandaag gezellig mee in de vorm van een fotoverslag. Have fun!

RDAM GYM

De #FITGIRLCODE crew verzamelde zich op zondagmiddag bij RDAM GYM voor een heftige work-out. Gekleed in een kleurrijke Jogha outfit begonnen we vol goede moed aan de warming up met het springtouw. Er waren allerlei oefeningen klaargezet door de trainers die ervoor zouden zorgen dat we KO naar buiten liepen. En ja, dat is goed gelukt. ;) Zie hieronder een aantal snaps van onze oh zo charmante beast faces.

fitgirlcode

fitgirlcode

fitgirlcode

fitgirlcode

Hoe heerlijk is het om je zondag te beginnen met een goede work-out? Wij vonden het in ieder geval erg geslaagd! (Ja, zelfs het buikspierkwartiertje na afloop :) )

The Tea Lab

Na een work-out is er niets fijner dan een heerlijk feestmaal. We mochten aanschuiven bij The Tea Lab in hartje Rotterdam. Daar stond een prachtig gedekte tafel klaar vol met sandwiches, repen, salades en taart. Als je hier geen honger van krijgt dan weet ik het ook niet meer!

The Tea Lab is de perfecte hotspot voor ultieme thee lovers. Je kunt er terecht voor allerlei soorten verse thee. Zoet, natuurlijk of juist klassiek. Maar ook wanneer je flinke trek hebt is dit the place to be. Je vindt op het menu allerlei gezonde huisgemaakte gerechten. Er is keuze uit yoghurt, sandwiches, salades, soepen en tosti's.

Na een 10 minuten durende fotografeer sessie kon er aangevallen worden. Achteraf werden de mooiste kiekjes uiteraard op Instagram geplaatst.

fitgirlcode

fitgirlcode

fitgirlcode

fitgirlcode

fitgirlcode

Toen iedereen z'n buik je rond gegeten had was het tijd voor een thee workshop. Want naast lunchen kun je bij Tea Lab ook terecht voor andere leuke dingen. We kregen de opdracht om samen de ultieme #FITGIRLCODE thee te te maken. Die naast lekker ook nog eens gezond moet zijn. Gelukkig kregen we veel hulp om het lekkerste theetje te brouwen ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#FITGIRLCODE

En hier is hij dan, de #FITGIRLCODE tea. 'Een frisse kalmerende mix met kaneel, rozenbottel en sinaasappel.' Klinkt dat niet héérlijk? Hij is nog steeds verkrijgbaar bij de Tea Lab, dus ga 'm zeker even proeven!

Een hele grote thank you aan RDAM GYM voor de killing work-out en Tea Lab voor een heerlijk en gezellige lunch! We hebben een mega leuke dag gehad. :)