Hotspot: Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Hotspots & Reviews door robin-den-besten

Op zoek naar een leuke hotspot in Eindhoven? Dan heb ik het perfecte adresje voor je! Afgelopen week ging ik op een zonnige dag langs bij Onder de Leidingstraat. Benieuwd wat ik daar at en hoe ik het vond? Lees dan snel verder!

Eerste indruk

Meteen bij binnenkomst weet ik niet meer waar ik moet kijken. Allereerst valt mijn blik op de leuke foodmarket die bij Onder de Leidingstraat hoort. Ja je leest het goed, je kunt hier niet alleen goed lunchen, je kunt er ook nog eens allemaal lekkere dingen kopen. Van Tony's repen tot vers bereide maaltijden, je kijkt je ogen uit! Het is gezellig druk, maar we vinden een mooi plekje bij het raam.

hotspot eindhoven

Lekker én snel

Omdat je bij Onder de Leidingstraat aan de balie bestelt, krijg je bijna alles tegelijk en super snel! We bestellen twee cappuccino, een Mexicaans soepje met desembrood en een boterham met kaas en ui-cranberry chutney. Wanneer we net ons eerste slokje nemen verschijnt de lunch al op tafel, wat een service!

Op de website las ik al dat zoveel mogelijk van de gerechten biologisch zijn. Alles is zonder gekke toevoegingen en met liefde wordt gemaakt. En dat is ook zeker te zien! Alles ziet er heerlijk uit en je kunt echt zien dat de gerechten vers en handgemaakt zijn.

We delen alles een beetje en eten ons buikje rond. Ik raad je aan van tevoren niet te veel te eten, want je krijgt heerlijke grote porties! (En die wil je natuurlijk wel helemaal op eten. ;) )

hotspot eindhoven

hotspot eindhoven

Instagrammable interieur

Ken je dat - van die plekken waar je eigenlijk gewoon naar toe wilt, omdat het interieur zo perfect is voor Instagram? Dan ben je hier dus aan het goede adres. Voordat we vertrekken loop ik een rondje door de zaak om vervolgens veel te veel foto's te maken. Zie hieronder het resultaat.

hotspot eindhoven

hotspot eindhoven

hotspot eindhoven

Je snapt natuurlijk wel dat ik deze hele winkel wilde leegkopen he? 

Dus ben je binnenkort in Eindhoven en wil je gegarandeerd een lekkere lunch of zoek je nog een leuk cadeautje? Ga dan zeker langs bij Onder de Leidingstraat! Je vindt ze op Leidingstraat 45 in Strijp S te Eindhoven. Ik weet zeker dat ik hier de volgende keer niet zomaar voorbij zal lopen en ga snel nog eens terug om een lekkere verse maaltijd af te halen!

hotspot eindhoven