Recept: Tropische pannenkoeken
Het is zondag, en dat betekent dat we wel weer een lekker recept verdienen. Dit recept is perfect voor de lunch, maar als je niet kunt wachten kan je deze heerlijke pannenkoeken natuurlijk ook al als ontbijt eten. Gezond én lekker! Wij weten wat we gaan eten deze lunch!
Ingrediënten:
75 gram havermeel
75 ml vloeibaar eiwit
50 gram franse magere kwark
50 ml ongezoete amandelmelk
Toppings:
100 gram franse magere kwark
50 gram frambozen
1 passievrucht
5 gram kokossnippers
5 gram chocolade hartjes
Voedingswaarden:
KCAL: 509
P: 33,8
F: 10,2
C: 64,3
Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten voor de pannenkoeken in een blender en mix tot een egaal beslag. Laat dit vervolgens een paar minuutjes staan. Bak de pannenkoekjes in een pan of gebruik een contactgrill met platen speciaal voor pancakes. Als je van het beslag mooie pannenkoekjes hebt gemaakt, stapel je deze op elkaar en top af met de verschillende toppings.