Hotspot: The Happiness café

Hotspots & Reviews door robin-den-besten

Zoals ik de vorige keer al zei werd het de hoogste tijd om Brabant eens op de kaart te zetten op het gebied van (healthy) hotspots. Deze keer bezocht ik Eindhoven, een stad die bruist van de hotspots. Maar degene die ik bezocht is toch echt wel een van de leukste van de Lichtstad! Ik ging langs bij The Happiness Café en vertel je er alles over.

hotspot eindhoven

Na een kleine wandeling vanaf het station stappen we de heerlijke warme zaak in. Het is koud, dus we kunnen niet wachten om op te warmen met een heerlijk kopje koffie. Ik bestel een cappuccino, want goede koffie staat gelijk aan een goede lunchplek. (Nou ja, in mijn hoofd dan ;) ). Terwijl we opwarmen met ons drankje nemen we een kijkje op de vrolijke menukaart die volstaat met leuke illustraties. Meteen valt me op dat je bij The Happiness café de hele dag kunt ontbijten. Als echte breakfast lover is dit voor mij al meteen een goed begin! Daarnaast is het goed om te weten dat (bijna) alle gerechten gezond, biologisch en hartstikke vers zijn! Superfijn, toch?

hotspot eindhoven

Uiteindelijk maken we toch een keuze. We delen twee verschillende lunchgerechten; een wrap met gezonde tonijnsalade en een broodje met kip en avocado. We bestellen aan de balie die vol staat met lekkers en kunnen het niet laten om er een stukje carrotcake bij te nemen, oeps!

hotspot eindhoven

We zitten aan een hoge tafel en kunnen precies zien hoe onze lunch bereid wordt. Overal waar ik kijk, zie ik leuke hoekjes met kussentjes, cactussen en lampen. Ik voel me meteen thuis! Na een klein kwartiertje staat onze lunch op tafel - we kunnen bijna niet wachten om te beginnen en ik maak snel een paar foto’s. De lunch ziet er niet alleen lekker uit, maar smaakt ook nog eens verrukkelijk. Bij de gerechten zit een beetje salade en wat groentechips en ook die zijn erg lekker! Als toetje eten we de carrotcake en dat is zonder twijfel de lekkerste die ik ooit heb gegeten!

hotspot eindhoven

Dus ben je binnenkort in Eindhoven en zoek je een leuke healty hotspot? Ga dan zeker naar the Happiness Café. Ik ga hier zeker terugkomen voor een uitgebreid ontbijtje of om een van de heerlijke sapjes te proberen. Eindhoven is zojuist nog een beetje leuker geworden! Je vindt The Happiness café op de Nieuwe Emmasingel 9.

hotspot eindhoven