Soon-to-be hotspot: Er komt een kattencafé in Rotterdam!

Hotspots & Reviews door shelley

ATTENTION CATLADIES! Jullie weten natuurlijk allang dat er kattencafé's bestaan waar je heerlijk van een kopje koffie of thee kunt genieten omringd door je favoriete furry friends, maar helaas is dat nog niet in elke stad het geval. We zijn dan ook zéér pleased dat er nu in ons eigen geliefde Rotterdam binnenkort een heus kattencafé zal openen! Hoe, wat, waar, wanneer?! Read on mijn fellow catlovers!

Als echt kattenvrouwtje kan ik serieus niet wachten tot dit open gaat. Mijn eigen kat Malibu woont nog bij mijn moeder totdat ik studentenkamer-af ben dus helaas moet ik mijn zachte viervoeter elke dag missen. Aan de andere kant zitten er niet meer continu kattenharen meer aan mijn kleding, maarja, who cares. Voor degenen onder jullie die ook soms wat feline love nodig hebben of het gewoon een heel tof idee vinden om je cappuccino eens te drinken omgeven door über-aaibare wezens, is een kattencafé echt een must-visit.

 

Pebbles Kitty Cat Café

Het Pebbles Kitty Cat Café zal 8 katten geadopteerd uit het asiel het most loving home ever geven. Ik bedoel, al die mensen komen langs om de katten te aaien of ze liefdevol aan te staren - hoe veel liefde kun je krijgen?! Sowieso wil ik reïncarneren als een kat, jongens (als reïncarnatie echt een ding is). De katten hebben zelf de keuze of ze zich onder de mensen willen bevinden of zich liever even terugtrekken in hun eigen ruimte waar bezoekers niet kunnen komen. Pebbles heeft het welzijn van hun katten dan ook op #1 staan en vraagt daarom een kleine entree fee van €3,50 zodat ze de katten kunnen onderhouden en alles kunnen geven wat ze nodig hebben. Dat is een prima prijsje vind ik zo!

 

Pebbles wordt gerealiseerd doordat ze geld hebben opgehaald met een crowdfundingcampagne. Ik baal ervan dat ik die niet heb gezien terwijl het liep, want anders had ik er zeker aan bijgedragen! Al geloof ik wel dat ik dat dik goed ga maken wanneer ze open gaan in september 2016 ;) Wil je meer weten? Check dan even hun site. Wat denken jullie, hotspot review doen op Fitgirlcode wanneer ze open zijn? Let me know in de comments hieronder! Kun je niet wachten en heb je wat katten nodig in je leven? Ik heb de 10 allerbeste kattenfilmpjes voor jullie op een rijtje gezet.