De beste hulp om met jouw fit journey te starten

Tips door michelle-den-elzen

Happy new year! Een brand new year is begonnen. Dat betekent goed nieuws, want: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb jij, net als ik, afgelopen weken geleefd volgens het motto 'dik in december' en jezelf tonnetje rond gegeten met kerst? ;) Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan om al die gezelligheidskilo's er weer af te werken! Begin januari goed en zet jouw fit journey als belangrijkste goede voornemen op de lijst, dan kun jij over een paar maanden strak de zomer van 2017 in. 

PERSONAL TRAINER IN JE BROEKZAK

Vind jij het moeilijk om te bedenken hoe je nou het beste kunt beginnen met een gezonde levensstijl? Dat is helemaal niet raar! Het kan best een grote omslag zijn in je leven en daar kun je best een steuntje in de rug bij gebruiken. Gelukkig zijn er hulptroepen genoeg! Een goed voorbeeld is Fitmo. Met deze app kies je zelf een personal trainer die een speciaal schema voor jou heeft klaar staan. Ook kun je hem/haar altijd bereiken via de app als je vragen of een motivatiedipje hebt. Zo heb je altijd een digitale stok achter de deur als je geen zin hebt om te sporten of een intens verlangen hebt om dat pak koekjes leeg te eten. ;)

Fitmo biedt twee verschillende online coachings aan: Light coaching en 1-on-1 coaching. Bij light coaching krijg je een gestandaardiseerd sportschema en is je coach altijd te bereiken voor vragen of een digitale schop onder je kont. Dit programma heb je al vanaf €15,- per maand!

De 1-on-1 coaching is nóg wat persoonlijker. Je krijgt hier een op maat gemaakt schema gebaseerd op jouw doelen en ook hier heb je dagelijks contact met je coach en kun je hem/haar altijd lastig vallen. En dat vanaf €50,- per maand. Zo is een personal coaching ineens een stuk toegankelijker!

STRAK HET NIEUWE JAAR IN

Kun jij ook niet wachten om te beginnen met jouw fit journey? Download dan snel de Fitmo app in de Apple store of Google Play. Mocht je voor 1-on-1 coaching kiezen, kun je het programma nu een week gratis proberen en ik durf te wedden dat je daarna niet meer zonder kunt! Met zo'n goede stok achter de deur lukt het jou zeker om je goede voornemens vol te houden! Laat je van de zomer even weten hoe het gaat met je bikini body?

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Fitmo geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel. :)

Wil jij meer tips hoe je jouw goede voornemens het beste vol kunt houden? Die hebben we! >