Gratis proberen: een verrassingsbox met het lekkerste Fit Girl-proof drankje van het jaar

Lifestyle & Tips door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

In de supermarkt wordt het schap met Fit Girl-proof drankjes steeds groter. Er zijn steeds meer smaakvolle light-versies en zero-versies van frisdranken, de ‘normale’ frisdrank wordt ook steeds calorie-armer en dan heb je nog het groeiende schap (bruisend) mineraalwater met smaakjes. Ideaal, want ik eet liever mijn calorieën dan dat ik ze drink, to be honest. Thuis caloriearm (of zelfs calorie-loos) drinken is dus geen enkel probleem! Maar de horeca blijft helaas nog een beetje achter…

Als je de kaart van de gemiddelde horecatent bekijkt, zal je zien dat de enige drie drankjes zonder calorieën in het assortiment light-frisdrank, plat water en bruisend water zijn. Alle drie hartstikke lekker, maar soms heb ik wel zin in iets met een lichtere, subtielere smaak. Het liefst zie ik ook gewoon bruisend mineraalwater met smaakjes op de kaart staan. Net iets verfrissender dan een gewoon glas water, maar nog steeds hartstikke verantwoord!

Surprise, surprise!

Gelukkig gaat daar deze zomer verandering in komen. En jullie kunnen daarbij helpen! Jullie kunnen je aanmelden voor een verrassingspakket waarin je onder andere nieuwe smaken van het nieuwe drankje krijgt, maar ook een bonnenboekje waarmee je het samen met je vrienden in allerlei horecagelegenheden kunt proberen. Wat je daarvoor terug hoeft te doen? Eigenlijk niks, behalve een korte enquête invullen aan het einde. Dat is alles!

verrassingsbox

Wat er verder in de box zit en van welk merk het eigenlijk is, is nog een verrassing. Eigenlijk doe je dus mee met een soort mystery trial waarvan je in ieder geval één ding al zeker weet: je krijgt meerdere gelegenheden om een lichtbruisend drankje zonder calorieën, maar mét natuurlijke fruitsmaken, te testen. Wanneer je dat moet doen, maakt niet zoveel uit, want hij past bij elk moment van de dag. Mijn favoriet is op het terras in de zon!

Zo doe jij mee!

Hoe doe je mee? Dat kan via deze pagina! Uit alle aanmeldingen worden winnaars gekozen die de verrassingsbox mogen proberen. Word jij onze nieuwe bloginsider die het Fit Girl-proof drankje gaat proberen? Wij hebben hem ook al geprobeerd en we kunnen je met zekerheid vertellen: het is echt de moeite waard! Haast je dus snel naar de website van bovenstaande link en wie weet ontvang jij wel een pakket vol lekkers op jouw deurmat.

Laat je ons nog even weten wat jij van de smaken vindt? :)

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking gemaakt. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)