Hotspot: GreenBowl in Den Haag

Hotspots & Reviews door nadine FG

Sinds de GreenBowl zich in het centrum van Den Haag heeft gevestigd, ben ik er kind aan huis. De GreenBowl is een saladebar met heerlijke chef's specials, wraps en verse sapjes. Bestellen kan ook, gewoon vanuit je luie stoel brengt de Greenbowl jou een verse en gezonde maaltijd. Je hoeft alleen nog even zelf de deur open te doen.

 

Deli. Fresh. Food.

De GreenBowl is ruim een jaar een aanwinst op de Fluwelen Burgwal. Voorheen de hele dag geopend, maar sinds een aantal weken dagelijks geopend van 16 uur tot 22 uur. Daar baalde ik best een beetje van, want ik vond dit juist zo een fijne lunch spot! De GeenBowl lijkt zich tegenwoordig meer te richten op het bezorgen van maaltijden. Dan bestel ik mijn salade voortaan wel. Op zondagavond bijvoorbeeld als ik geen zin heb om te koken. En zo geschiedde...

 

Greenbowl

 

Healthy comfortfood

Ik bestelde de firecracker chicken, een veggie wrap en een vers sapje. De GreenBowl biedt de keuze uit 9 chef's specials, wat zoveel betekent als: voor jou samengestelde saladetoppers. En daar zitten behoorlijk goede exemplaren tussen kan ik uit eigen ervaring melden. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen salade samen te stellen in desgewenst formaat. De wraps zij ook een aanrader en ik ben meteen fan geworden van de veggie variant met heerlijke hummus (hummus en ik, dat is échte liefde!), gegrilde groenten, verse spinazie, pittenmix en munt. Gewoon nemen, je krijgt geen spijt! Het naanbrood wat de GreenBowl serveert, bestellen ze bij Hills & MillsDat getuigt alleen maar van een zeer goede smaak!

 

Salade

 

De GreenBowl is een uitermate gezellig zaakje voor een heerlijke gezonde maaltijd. Het is er netjes, fris en gezellig klein. Prima om je salade aan 1 van de tafeltjes te eten, lekker mee te nemen of nog makkelijker om lekker thuis te laten bezorgen. Vers en gezond is het in ieder geval altijd!