Hotspot: Noony's in Voorburg

Hotspots & Reviews door nadine FG

Noony's is al jaren een begrip in Voorburg en wijde omgeving. De clubsandwich is berucht en beroemd en dat heeft zo zijn redenen: stevig brood, malse kipfilet, krokante bacon, sappige tomaat en vette mayo! 

 

Lunch local

Noony's is een lunchroom op het Koningin Julianaplein in Voorburg of het KJ Plein zoals wij Voorburgers het noemen. Toen ik nog niet in Voorburg woonde, kwam ik hier al om te genieten van de verschillende lunchtoppers. Sinds ik op praktisch 5 minuten afstand ben komen wonen, is het mijn standaard lunchplek geworden. Het is zelfs zo erg dat wanneer ik met vriendinnen afspreek die ook in de buurt wonen er alleen een tijd wordt afgesproken, de locatie is vanzelfsprekend!

 

No menu needed

De kaart ken ik inmiddels uit mijn hoofd en in de meeste gevallen ga ik voor de clubsandwich op oerbrood. Een flinke unit met perfect gecombineerde en verse producten. De rest van de lunchgerechten zijn ook erg smakelijk en ja ik heb ze allemaal uitgeprobeerd! Wat dacht je van een ciabatta belegd met gegrilde rosbief, basilicum, mayonaise en sterrenkers? Of een zalm-krab sandwich? Een prima 2e en 3e keuze kan ik je vertellen. Ik heb ook een selectie gemaakt uit de warme broodjes waarbij ik de ciabatta zalm met brie een ereplaatsje wil geven. Aparte combinatie die wordt afgemaakt met rucola en hazelnootjes, maar zeker de moeite van het proberen waard en ik denk dat je ervoor terug gaat komen! De olijvenciabatta met geitenkaas, appel, honing-mosterdsaus, rucola en walnoten wordt ook warm geserveerd en vormt een heerlijke combinatie van warm, zacht, fris en knapperig.

Hieronder nog een foto van mijn favoriet. Wat een knapperd hè?! ;)

club sandwich

 

 

Gezond? hmmm niet alles. Lekker? O yeah! De moeite waard? 100%. Noony's is niet voor niets al jaren een begrip in Voorburg en afgeladen rond lunchtijd. Binnen of op het terras wordt je snel en altijd even vriendelijk geholpen. Een hotspot uit de lijst: ik kan er geen genoeg van krijgen!