Alle ins & outs over de Happy Healthy Guide

Fit & Training door michelle-den-elzen

Bij Fitgirlcode roepen we altijd dat je best van een wijntje en stukje chocola moet kunnen genieten op zijn tijd. Maar tegelijkertijd maken we ook guides over afvallen. Klinkt misschien tegenstrijdig, maar dat is het niet! We nemen je mee in onze visie.

Na een succesvolle eerste editie van de Fitgirlcode Guide zijn we overspoeld door geweldige reacties, maar ook met vragen van de community.  De nummer 1 vraag was een boek die ze zou helpen met afvallen en daarna kon helpen om op gewicht te blijven. Natuurlijk zijn we daarmee aan de slag gegaan, met als resultaat de Happy Healthy Guide. Een dikke bundel van twaalf weken, waarbij de eerste zes weken gericht zijn op gezond afvallen, en deel II dus focust om dat nieuwe gewicht te behouden.

[maxbutton id=15]

ALWAYS HUNGRY

Laat allereerst duidelijk zijn: wij maken de guides niet om af te vallen om het afvallen. Wel proberen we iedereen te stimuleren om gezond te leven. Als dat betekent dat je daarvoor 1 of 5 of 30 kg wilt afvallen, dan bieden we graag handvatten hoe je dat zo gezond mogelijk kan doen. Geen crashdiëten met maar weinig calorieën per dag – iedereen moet genoeg eten, zeker als je daarnaast ook nog eens sport. Fit Girls are always hungry!

[maxbutton id=15]

BALANS

Ben jij al op je ideale gewicht en wil je ondersteuning hoe je dit vol kunt blijven houden? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om alleen deel II te volgen. Je bent zelf hartstikke vrij in het volgen van deze guide: kies een deel (of allebei), maak porties wat groter of kleiner, vervang ingrediënten die je niet lekker vindt… Het gaat ons erom dat iedereen lekker in zijn vel zit en op een leuke manier gezond leeft! En daar hoort dus ook die balans bij. Daarom zitten er ook lekkere snacks bij, zoals pindakaasmuffins en stukjes chocolade. En als jij een keertje een wijntje wilt drinken, dan moet dat ook gewoon kunnen. Zoek zelf op wat voor jou werkt. :)

Benieuwd geworden naar de Happy Healthy Guide? Voor €29,95 heb jij dit handige ebook in huis en kun je aan de slag met de fitste versie van jezelf worden!

[maxbutton id=15]