Jogha

Bij ons at the office is het de normaalste zaak van de wereld om jezelf s’ochtends al in je workout gear te hijsen, om vervolgens in vol sportornaat aan je blog posts te sleutelen. Omdat we van 9 tot 17.30 bezig zijn moet de dagelijkse exercise vaak wachten tot after work. En omdat we ook nog graag willen eten vóórdat we verhongeren, is het handig om zo snel mogelijk van work naar workout modus te kunnen schakelen! De oplossing: draag je gymgear zo vaak mogelijk. At the office, en anywhere else

Making sportswear fashionable

Het is helaas niet overal sociaal geaccepteerd om overdag in je sportswear te paraderen… Neem nu muisgrijze trainingspakken. Niet bepaald geschikt voor kantoor. Gelukkig is er de laatste tijd behoorlijk wat veranderd in de fashion scene waardoor je je favoriete sport kleding wél dagelijks uit de kast kan trekken. Designers voegen essentiële onderdelen van active wear, zoals breathable en sneldrogende stoffen, samen met stijlvolle ontwerpen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat elk workout item divers genoeg is om je chique of sporty look te laten slagen… Maar hé, dan hebben we het ook niet over Jogha.

Jogha

Met de toffe prints kan je in een mum van tijd switchen tussen casual professional, en crossfit koningin of kickass yoga chick. Benieuwd of dit ook voor jou kan werken? No stress, wij hebben het denkwerk al voor je gedaan. Twee woorden: Jogha + Denim. En dat hebben we te danken aan fashionista én Fitgirlcode member Katrin, die vorige week het kantoor binnen kwam walsen in deze tights en denim shirt. A match made in heaven. Check ‘m zelf!

Jogha

Waarom overdag Jogha?

Voor mij is het een flinke push om écht te gaan sporten. Als je jezelf toch al zover hebt gekregen om een sport bh en legging aan te trekken, kan je óók nog wel even de actieve harry uithangen. And not to forget, het is gewoon comfy. Of je nu in de supermarkt loopt, achter je laptopje bikkelt op kantoor, of date met je vriendinnen, de Jogha sportswear is stijlvol genoeg om je een extra tas vol outfit opties te besparen, maar hint nog wel naar de buitenwereld dat je een ware Fit Girl bent. Eentje die behoorlijk dedicated is! De Jogha iems zijn trouwens zo gemaakt dat ze je lijf ondersteunen. En dat is helemaal mooi, want als je je comfortabel voelt kan je ook veel meer bereiken! Dus experimenteer eens lekker met combi’s, en gooi je Jogha items in de dagelijkse mix!

Jogha

30 procent off!

Like jij onze stijl, en wil je zelf ook op de experimenteer tour? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf maandag 14 maart krijg je 30 procent korting op geselecteerde Jogha items ! Wacht dus niet tot het te laat is… Koop jou favoriete Jogha items en hashtag je Instagram post met #joghacom, zodat wij jou eindresultaat kunnen checken! Have fun!

Recommended Posts

2 Comments

  1. Goed idee om alvast startklaar te zijn voor sporten na je werk anders vaak geen zin meer om te gaan.

    • He Marja, ons helpt het enorm! En op deze manier zie je er ook nog een beetje leuk uit. Heb jij het al geprobeerd om jezelf op deze manier te motiveren? Liefs Anna


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.