Vier Nike Air Max Day met verse nieuwe patta's

Fashion door anna FG

1987 was een bijzonder jaar, niet alleen omdat ik toen werd geboren, maar ook omdat dit het jaar is waarin de Nike Air Max sneaker zijn eerste voet op de aarde zette. Zet 26 maart met glitters en regenbogen in je agenda, want dan is het International Nike Air Max Day! Ik ken weinig mensen die deze uber sexy en chille schoen niet in hun kast hebben staan, dus het wordt ongetwijfeld een dikke fuif! En hoe vier je Air Max Day beter dan door zelf een nieuw paar aan te schaffen?

Je kunt er nooit genoeg van hebben, maar hoe awesome is het als je gepersonaliseerde Nike Air Maxies hebt die niemand anders heeft? Hallo, wij Fit Girls willen toch niet over één kam geschoren worden? Bovendien, hoe origineler je schoen hoe meer likes je vangt op Instagram, en dat is ook niet geheel onbelangrijk! Am I right? ;) 

Ik heb laatst nogal sexy Huaraches gedesigned, dus ik heb helemaal de smaak te pakken. Zijn ze niet super pretty? Als je de tight die ik aan heb ook cool vindt, check it out. 

nike air max

Anyway, ik ben dus aan de slag gegaan om mijn eigen Nike Air Max te customizen. Zie hieronder het resultaat. Ik wilde m'n toekomstige nieuwe shoes graag een frisse zomerse uitstraling geven, maar niet too bright en colorful. Juist omdat m'n Huaraches dat ook al zijn. Toen ik dit ontzettend fijne mintkleurtje tegenkwam, was ik verkocht. Hallo, weet je hoe leuk dat past bij mijn mintgroene Smeg koelkast? Dat levert pas Instagram likes op, gheghe.

Ik vind het ook wel cute dat het Nike logo achterop de schoen handgeschreven is. (Scroll, scroll)

nike air max nike air max

Oef, als ik deze mintgroene beauty's combineer met een lichte, korte denim short en bruine gespierde benen.... Heb ik je al een beetje wild gemaakt met mijn stunning creatie? I bet I did! Ik daag je uit om zelf aan slag te gaan en deze zomer iedereen's ogen uit te steken met jouw über sexy patta's. Ga jij voor een solid combi of gebruik je alle kleuren van de regenboog?

Deel jouw creatie met #nikeairmax zo wij ze ook kunnen bewonderen!