Mijn december wishlist

Fashion door fitgirlcode

Onlangs schreef ik over mijn verjaardags-wishlist, maar het blijkt maar weer dat niet al mijn vrienden en familie mijn blogs lezen, tot mijn grote teleurstelling... ;) Maar speciaal voor hen en de lieve goede Sint volgt daarom hier: mijn aanvullende verlanglijst sportartikelen voor de decembermaand. En hopelijk kan ik jou ook inspireren om met een frisse outfit het nieuwe jaar in te gaan! 

wishlist

Als Fit Girl kun je natuurlijk nooit genoeg sportkleding hebben, daarom nog maar een extra legging op mijn lijstje! Het is altijd goed om een neutraal exemplaar te hebben die je in alle noodgevallen kunt combineren. Ja lieve mensen, de sportschool is geen reden om er onverzorgd uit te zien. Dat is zooo 2013!

wishlist

Ook sporttops kun je niet genoeg hebben, zeker niet als je altijd zo fanatiek zweet als ik. Kobalt is een van mijn favoriete kleuren en daarnaast heeft de linkertop ook nog een ideaal modelletje. Niet teveel poespas maar prima voor de maandagavond zal ik maar zeggen. De rechter top is perfect wanneer je gaat voor die ‘sexy beast’-workout (hebben we allemaal wel eens last van, toch?) of wanneer die iets te knappe jongen langs komt gelopen tijdens je squat sessie.

wishlist

Het Vondelpark is naast m’n deur, dus ik ga het er deze winter weer op wagen met hardlopen. Kan niet anders met zo'n mooie omgeving! Mits het droog is, dat dan weer wel. Ik heb namelijk echt een schijthekel aan regen. Maar mocht die zeldzame dag dan toch eens komen in Nederland, dan weet ik zeker dat ik er met deze top helemaal klaar voor ben!

wishlist

Of je het nu oldschool vindt of niet, ik vind het leuk. Na het sporten heerlijk bijkomen in een trainingspak met de befaamde Adidas streepjes. Bankhangen in dit pak, wat wil een mens nog meer?

wishlist

En nu we het toch over chillen hebben, doe me dan ook deze maar. Dit fleece jack ziet er echt uit alsof je er in kunt wonen. En niet te vergeten, hij is nog eens getailleerd ook. Got to love it!

Welke item van mijn lijstje stuur je meteen door naar de Sint?