Outfit of the day - Sporty Chic

Fashion door fitgirlcode

Elke herfst heb ik weer het zelfde probleem: wat trek ik aan? Het is te warm voor een dikke trui, maar te koud voor een shirtje. Zelf ben ik niet zo van de laagjes, dus blijft het lastig. Omdat ik ongetwijfeld niet de enige ben met dit dilemma, groeide bij #FITGIRLCODE het idee om jullie zo nu en dan van outfit inspiratie te voorzien! 

Deze outfit bewijst maar weer dat sportkleding niet alleen geschikt is voor de gym. Na een scriptie te hebben geschreven over de schadelijke stoffen in denim, ben ik van de spijkerbroeken afgestapt (met uitzondering voor mijn geliefde Nudie). Elke dag een zwarte broek aantrekken is ook zo saai, dus waarom niet de multifunctionaliteit van je sportlegging gebruiken? Deze Jogha-legging is ook eigenlijk te mooi om alleen in te zweten. Daarnaast ben ik dol op de combi van zwart en blauw. Het is zóóóó 2013 om te denken dat die twee niet samen kunnen. Door wat chiquere accessoires aan de outfit toe te voegen, voorkom je dat het lijkt alsof je de sportschool komt uitgerold. Vergeet ook niet een mooi lingerie setje aan te trekken, minstens zo belangrijk!

Sporty Chic

sporty chic

  1. There's no such thing as enough glitter! Deze ketting is van Forever 21 en kost €22.
  2. Goede basics kun je nooit teveel hebben. Deze zwarte jurk is multi inzetbaar en kost maar €25,99 bij Mango.
  3. I love lingerie! De Sylvie collectie van Hünkemoller heeft altijd mooie items met een luxe uitstraling, zoals deze petrol-kleurige BH (€39,99) en
  4. bijpassende tanga (€17,99).
  5. Deze Jogha legging in mijn favoriete kleurencombi is ook nog eens in de sale! Hij is nog €48,95 nu :)
  6. Stoere schoenen zijn normaal gesproken niet echt mijn ding, maar voor deze zwart leren Timberlands maak ik een uitzondering. Ze zijn aardig aan de prijs (€209,95), maar ze gaan heeuull lang mee.
  7. Om de sporty chic-look af te maken, is de #FITGIRLCODE tas (€14,95) natuurlijk onmisbaar!

Wat trek jij aan met dit weer?