Vogue Online Shopping Night - Jogha Fearless collectie 25% korting

Fashion door anna FG

Joehoe! Ons meest favoriete dag van de maand is er: pay day! Waarschijnlijk is jouw werkgever/de stufi zelfs al een aantal dagen geleden langs geweest met een zak geld. Anyway, er is weer wat meer financiële ademruimte en dat betekent (hopelijk) dat je jezelf weer mag verwennen met iets leuks van je wish list.

Goed nieuws: vandaa gaat om 12.00 uur de tweede Nederlandse Vogue Online Shopping Night van start! Tot 00.00 uur middernacht kun je jouw favoriete merken met flinke korting online shoppen. Nog beter nieuws: Jogha doet ook mee! Dat is toch perfecte timing? 

Vogue-VOSN-2-3

Jogha Fearless Collectie met 25% korting

Vanuit je luie stoel kun je jouw favoriete Jogha gear inslaan met een korting van - hou je vast - 25%! Sommige Fit Girls hebben tijdens de koude wintermaanden meer moeite om van de bank af te komen om een uurtje stuk te gaan in de gym. Dat begrijpen wij als geen ander, maar we weten ook dat een fancy sportoutfit het halve werk is. Een extra stok achter de deur om toch die gewichten krom te gaan trekken in de sportschool. Als je je goed voelt in wat je draagt dan kun je pas écht alles uit je workout halen.

Bovendien is Sinterklaas en Kerst dichterbij dan je denkt. En we weten allemaal dat het hels is om al je cadeautjes op één dag te kopen. Begin nu alvast met het inslaan van cadeaus voor al je fitte vriendinnen, dan heb jij tijdens de kerstdagen in ieder geval tijd voor een snelle workout. Misschien probeer je die ene vriendin al tijden over te halen om mee te gaan sporten. Mooie sportkleding kan voor haar het laatste duwtje in de rug betekenen. Voor je het weet sta je samen te knallen in de gym. En wat motiveert nu beter dan een Best Fit Friend Forever?

Zorg dus dat je over een paar uur klaar zit, haal Tony Chocolonely in huis en bereid je voor op een hele dag mad shoppen. 12 o'clock sharp!

Life isn't perfect, but your outfit can be.

bh1