Sport samen met Fitgirlcode tegen MS: Arena MoveS

Fit & Training door fitgirlcode

Aanstaande zaterdag is het zover: het Arena MoveS event! Dit is jouw ultieme kans om je in te zetten tegen MS, en tegelijkertijd te sporten op chille deuntjes van top DJ’s (ik noem een Gregor Salto en een Manuel & Geza). Beklim jij samen met honderden andere deelnemers de trappen van de Amsterdam Arena, of ga je liever met ons bootcampen? Join in! Oja, hadden we al genoemd dat je er een 10-rittenkaart van Fit For Free voor terug krijgt?! GO!

Zo'n 17000 Nederlandse dames en heren dealen dagelijks met de gevolgen van Multiple Sclerose. De auto-immuunziekte tast het centraal zenuwstelsel aan (wat bestaat uit je hersenen en je ruggenmerg), en kan verlammingen veroorzaken. De oorzaak? We don't know. Ook ervaart iedereen de ziekte op een andere manier, de een heftiger dan de ander. Zo is voor menig MS patiënt het beklimmen van een trap eigenlijk al too much! Toch beschrijft Hilde dat MS absoluut niet hoeft te betekenen dat je gehandicapt bent. Zij is bijvoorbeeld júist in de weer met beweging en een actieve levensstijl!

Arena MoveS

Omdat we eigenlijk té weinig weten over de ziekte, is onderzoek cruciaal. En daar is geld voor nodig! Met het Arena MoveS event hopen we €750.000 op te halen, om een centrum op te richten waar onderzoek gedaan kan worden naar het effect van MS op het cognitieve vermogen (hoe je denkt), en eventuele behandelingen in deze area! Super-duper mega belangrijk dus!!! Het uiteindelijke doel? Een MS-vrije wereld!

Tijdens het Arena MoveS event kun je kiezen om 700, 2500, 0f 5000 traptreden te lopen. Is dit niks voor jou? Dan kun je altijd meedoen aan de bootcamp, onder leiding van Jens Olde Kalter (oprichter van Bootcamp Nederland, en bekend schrijver)! Er worden chille plaatjes gedraaid, en menig bn'er is óók aanwezig (wat dacht je van de GTST crew?). Check snel de pagina van het event voor de details! En het goede nieuws is, naast een flinke dosis karmapunten krijg je ook een 10-rittenkaart van Fit For Free cadeau... En dat vinden wij Fit Girls héél erg nice!

Fitgirlcode vs. MS

Bij zo'n nobel event kan de Fitgirlcode crew uiteraard niet ontbreken... Wij gaan keihard bootcampen om 13:30 om MS de wereld uit te helpen, en daar kunnen jullie ons bij steunen! Meedoen is natuurlijk super gaaf, maar steun vanaf een afstandje is ook welkom! Via onze teampagina kun je een klein of groot bedrag doneren, wat 100% ten goede komt aan onderzoek naar Multiple Sclerose. Dikke doen dus!

Aranka van der Voorden, Oprichtster #FITGIRLCODE for MoveS.

Dus. Schrap je plannen voor aanstaande zaterdag, en doe mee! Trommel al je fitte matties op, en join us tijdens de workout in de Amsterdam Arena. Check snel de details, en sport voor een MS-vrije wereld!