Nieuwe #FITGIRLCODE tops

Fashion door fitgirlcode

Een vrouw kan nooit te veel kleren hebben en daarom hebben we drie nieuwe tops die je aan je kledingkast kunt toevoegen. Het leven is te kort om simpele t-shirts te dragen en daarom heeft #FITGIRLCODE drie nieuwe quotes bedacht waarmee je zeker opvalt deze zomer.

Laten we eerlijk zijn, met dit weer is het veel te heet om urenlang voor je kledingkast te staan om te beslissen wat je aandoet, dus houd het simpel en maak een statement in stijl met deze tops! Weet je niet wat je volgend weekend naar dat ene festival of het strand aan moet? Geen paniek. Kies uit deze tops die je zelfs na je workout cool eruit laten zien of draag ze als je met je vrienden van de zon aan het genieten bent.

Festival Tank Top

Doe de dingen die je blij maken! Combineer deze tank top met je mooiste accessoire: je glimlach! Of je nu staat te knallen in de gym of te dansen op een festival, alle ogen zullen op jou gericht zijn.

festival-tank-top-black

SHOP HIER

 

 

Killer Tee

Killing every workout is a crime we want to be guilty of committing. Draag dit t-shirt wanneer je duidelijk wilt maken dat jouw beast mode aan staat in de gym!

killer-t-shirt-white

 

SHOP HIER

Jealousy Tee

Iedere dag is een nieuwe kans om doelen te stellen en deze te behalen! Motiveer jezelf en draag dit t-shirt om te laten zien dat je elke dag weer tot het uiterste gaat!

jealousy t shirt

 

SHOP HIER

 

 

 

 

Met een quote voor elke gelegenheid zijn deze tops een perfecte toevoeging aan je kledingkast om degenen om je heen te inspireren of je nou keihard staat te zweten in de gym of aan het genieten bent van de zon op het dakterras met je vrienden.

 

header tanktops