Dat wij Fit Girls allemaal een enorme crush hebben op sportkleding, hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Al helemaal wanneer het om een compleet nieuwe collectie gaat. Ja, daar maak je mij echt heel blij mee… Jullie begrijpen dat ik als een klein kind stond te springen toen ik een aantal items van de nieuwe H&M sportswear lijn mocht ontvangen. YAZ! 

De nieuwe sportswear collectie van de H&M die vanaf vandaag in de winkels ligt is er niet zomaar eentje. Nee, dit keer hebben ze het helemaal anders aangepakt! Niemand minder dan Caitlyn Jenner is namelijk de ambassadeur van deze lijn. ‘For Every Victory’, heet ‘ie, best wel een toffe naam hè? Deze collectie heeft dan ook alles te maken met het overwinnen van je eigen obstakels. Dat is natuurlijk een super toffe gedachte die helemaal aansluit bij Fitgirlcode!

For Every Victory

For Every Victory

Mijn ‘For Every Victory’ story

Sporten heeft voor mij eigenlijk ook alles te maken met het overwinnen van obstakels. Het is namelijk niet altijd zo’n grote hobby van mij geweest als nu. Een aantal jaren geleden sportte ik elke dag enorm lang, enkel om calorieën te verbranden. Het was toen absoluut een ‘moetje’. Ik beleefde er totaal geen lol aan en hoe meer ik sportte, hoe slechter ik me voelde. Tsja, jullie begrijpen natuurlijk dat dat niet helemaal is waar sporten voor bedoeld is.

Na die verschrikkelijke jaren heb ik het sporten weer proberen op te pakken. Best wel riskant, want het zou zo maar kunnen dat het gelijk weer bergafwaarts zou gaan. Daarom begon ik met kleine stapjes. Ik bouwde op met een paar lichte workouts, en probeerde er op die manier achter te komen wat ik nu écht leuk vond. Want hoewel ik eerst enorm veel cardio deed, werd ik er niet bepaald blij van.

Op een gegeven moment zag ik dat enorm veel chickies die ik op Instagram volgde begonnen met krachttraining. En beetje bij beetje ben ik het zelf ook gaan proberen. ‘Yup, dit is écht iets voor mij!’ dacht ik meteen. Momenteel sta ik drie keer per week flink te zweten in het krachthonk en met elke training word ik weer een stuk zelfverzekerder. Het lijkt wel alsof ik nu pas de essentie van sporten begrijp. Ik voel me goed, fit, en gezond, maar vooral heel gelukkig. Gelukkig omdat ik eindelijk een sport heb gevonden die bij me past en die ervoor zorgt dat ik me helemaal in balans voel.

Het feit dat iedereen met een eigen ‘For Every Victory’ verhaal kan shinen in deze toffe H&M kleding, vind ik super tof! Zo krijgt een collectie die op het eerste gezicht gewoon heel mooi is, ook nog een diepere lading. Well done, H&M!

For Every Victory

De awesome collectie

De collectie bestaat uit een aantal prachtige items. Heel tof trouwens, deze lijn is ontwikkeld op basis van input van het Zweedse Olympische team. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van high fashion pieces met de expertise van een professioneel sportteam. Ieder item is door het Zweedse Olympische team getest, hoe awesome is dat?

H&M heeft ook outfits voor het Zweedse Olympische en Paralympische team voor Rio 2016 ontworpen. Let dus zeker even op wanneer je de Zweedse atleten tijdens de openingsceremonie langs ziet komen!

For Every Victory

In het prachtige pakket dat ik van H&M kreeg zit onder andere een chille bh, een aantal hele toffe leggings, de meest comfortabele shorts ooit en een luchtige, zwarte top. Toen ik het aantrok wist ik het zeker: Dit gaat mij helpen tijdens workouts. De leggings zitten als gegoten en hetzelfde geldt voor de tops. De BH is naast comfortabel ook nog eens heel sexy. Sport BH’s met een decolleté heb ik nog nooit eerder gehad maar ik moet zeggen dat het me wel bevalt 😉 Nog een belangrijk detail om te vermelden is dat het allemaal duurzaam is. Heel erg van nu en ook heel erg H&M!! Ik ben helemaal verliefd op deze lijn en ben héél benieuwd wat jij er van gaat vinden!

For Every Victory

For Every Victory

For Every Victory

For Every Victory

Mijn favoriete items zijn de zwarte legging met het sheer detail, de geweldige top en, ah well, ik kan eigenlijk niet eens kiezen. Al deze kledingstukken zijn méér dan welkom in mijn kledingkast! Ze liggen vanaf vandaag in de H&M stores, yay! Of check het online via de H&M site.

Pictures: Paul Wijsen

Zijn jullie net zo verliefd op deze nieuwe H&M lijn als ik? Laat vooral je mening weten in de comments! 🙂

Recommended Posts

2 Comments

 1. Ik heb direct alle leggings besteld… en nog meer! ?

  Nu vraag ik me alleen af: hoe vind jij dat de legging door de squat test komt?

  • Hi Lysan,

   Aah, wat leuk! Daar ga je geen spijt van krijgen. De leggings zijn helemaal squat-proof, ik heb ze al uitvoerig getest in de gym. 🙂

   Liefs,
   Roos


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.