NSMBL Festival: Une Fête Parisienne

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Paris is always a good idea. En dit weekend is Parijs dichterbij dan je denkt! Op 10 en 11 oktober kun jij je in de Amsterdamse Gashouder op de Westergasfabriek volledig onderdompelen in Franse sferen op het NSMBL Festival: Une Fête Parisienne. Al het beste van fashion, food en lifestyle gecombineerd op één festival en dat twee dagen lang. Winning!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zo ver: NSMBL organiseert voor de tweede keer het NSMBL Festival. En dit keer is het volledig geïnspireerd door de stad van de liefde. Er zullen vooral heel veel verassingen op de dag zelf zijn, maar we kunnen al wel een tipje van de sluier oplichten over wat er allemaal te doen zal zijn.

Natuurlijk krijg je bij aankomst een welkomstdrankje in Franse stijl, als opwarmertje voor de rest van de dag. Maar alleen daarvoor trekken we natuurlijk niet onze beste Parijse outfit aan.  Er zullen verschillende toffe merken aanwezig zijn om je shopverslaving te voeden, zoals Lush, Invisibobble & Batiste, Omoda, Bandhu en nog veel meer! Daarnaast ben je op het festival ook aan het juiste adres voor verschillende beautybehandelingen, waaronder een nailbar met professionele nagelstylisten van OPI en een huidmeting door Skinfitt. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat je met lege handen thuis komt, want bij alle merken kun jij je favoriete producten met speciale NSMBL Festival korting inslaan!

NSMBL Festival

Zodra je aan een break toe bent, kun je in het food court allerlei hapjes en drankjes scoren: van vega bitterballen en donuts tot aan de beste cocktails. Hmm.. Last but not least kun je nog een flinke dosis inspiratie opdoen tijdens verschillende workshops en masterclasses, en meedoen aan allerlei winacties (zoals een jaar lang gratis schoenen, yay!). Nog niet overtuigd? Lees hier 10 redenen waarom je het NSMBL Festival niet mag missen!

Wil je meer info over het NSMBL Festival? Op de website kun je alle ins en outs lezen over het event en gelijk je ticket to Paris scoren! Happy days.