10 sporty cadeaus onder de €20

Fashion door roos-aduagyei

December is hét perfecte moment om cadeautjes te kopen voor alle lieve mensen om je heen. En voor jezelf natuurlijk. ;) Er zijn talloze sporty cadeaus te vinden voor Fit Girls en ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet. 

sporty cadeaus

1. Live, Love Run van Annemerel

Heb jij een vriendin die helemaal verzot is op hardlopen? Wedden dat ze helemaal blij wordt van het nieuwe boek van blogger en hardloopjunkie Annemerel. In haar eerste boek deelt ze allerlei persoonlijke anekdotes, praktische tips en haar favoriete recepten.

sporty cadeaus

2. Jogha beanie

Deze Jogha beanie is comfy en mooi tegelijkertijd. Hiermee geef je jouw wintergarderobe echt een boost!

sporty cadeaus

3. Lush foot mask

Van regelmatig fitnessen en hardlopen krijg je behoorlijk zere voeten. Het is daarom belangrijk ze goed te verzorgen en daar zal dit heerlijke voetenmasker je zeker bij helpen.

sporty cadeaus

 

4. Prep bakjes

Misschien niet het leukste cadeautje, maar wel enorm handig! Met een uitgebreide collectie vershoudbakjes heb je geen excuus meer om je maaltijden niet voor te bereiden. Deze bakjes kunnen in de vaatwasmachine (yes!), magnetron en vriezer.

sporty cadeaus

 

5. Powerbank

Van het luisteren naar de vetste nummers tijdens je work-out en het constant rondneuzen op Instagram gaat je smartphone natuurlijk vrij snel leeg. Een powerbank is daarom een must-have voor iedere Fit Girl.

sporty cadeaus

6. Een nieuwe sport-outfit

Wedden dat je jouw vriendin die verzot is op sporten helemaal blij maakt met een nieuwe look. Er is momenteel heel veel sale in de Jogha webshop, dit vest heb je bijvoorbeeld al voor €20,95. En als je niet kunt kiezen, kun je ook een giftcard geven.

sporty cadeaus

7. Waterfles met filter

Een waterfles is een must-have voor iedere Fit Girl. Genoeg water drinken is heel belangrijk en daar kan zo'n toffe fles goed bij helpen. Al helemaal wanneer je er door middel van een filter een lekker smaakje aan kunt geven!

sporty cadeaus

8. Glazen voorraadpotten

Hoe awesome zijn deze glazen voorraadpotten? En extra handig is het mini krijtbordje aan de voorkant. Zo kun je ieder potje voorzien van een leuke tekening of boodschap.

sporty cadeaus

9. Een Blackroller

Na een work-out is het heel belangrijk om goed te stretchen. Iets wat ook erg goed helpt is foamrollen, een soort massage geven aan jezelf met behulp van deze roller. Een Blackroller is iets harder dan een normale foamroller voor een extra goed effect.

sporty cadeaus

10. Yoga mat

Een fijne yoga mat is echt een must-have voor iedere Fit Girl. Ideaal voor yoga, pilates en fitness. En hoe cute is dit kleurtje?

Hopelijk heb je inmiddels wat inspiratie opgedaan door deze toffe cadeaus! Welk item zou jij graag onder de kerstboom zien liggen dit jaar?