Met deze tips krijg je altijd genoeg eiwitten binnen (en shop je ze met korting!)

Tips door robin-den-besten

Als Fit Girl is het soms best moeilijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. We hebben immers niet altijd tijd om mealpreps te maken en proteïnecakes te bakken, toch? Omdat we je maar al te goed begrijpen verzamelden we de beste tips waardoor jij voortaan altijd je portie proteïne binnen krijgt.

1. Shake it baby

Zorg dat je altijd een pot eiwitpoeder in huis hebt. Wanneer je een off day hebt en je merkt dat je jouw portie proteïne nog niet hebt gehaald, hoef je alleen maar even een shake te maken en je bent weer helemaal oké. Tegenwoordig zijn eiwitshakes helemaal niet meer saai! Wat dacht je bijvoorbeeld van de smaken Bosbessen en Mokka, klinkt heerlijk toch! Je kunt hier eindeloos mee variëren. Niet helemaal jouw ding? Ze hebben ook gewoon Vanille.

2. Schrijf het op

Je kunt wel ongeveer bijhouden of je voldoende eet, maar als je het niet uitrekent of opschrijft weet je het nooit zeker. Probeer eens een tijdje je voeding in te voeren in een app die je calorieën en macro’s bijhoudt. Zo ben je er meteen achter of je normaalgesproken voldoende eiwitten binnenkrijgt en kun je je voedingspatroon aanpassen als je te weinig proteïne eet.

3. Een goed begin

Probeer meteen al bij je ontbijt een portie proteïne toe te voegen. Dit kun je doen door te ontbijten met kwark, maar je kunt natuurlijk ook gewoon wat eiwitpoeder aan je havermout toevoegen. Zo begin je dag meteen goed en is het halen van je dagelijkse doel al een stuk makkelijker.

4. Snacktime!

Als je geen tijd hebt om te mealpreppen is het fijn als je een goede backup hebt. Zorg er daarom voor dat je altijd een voorraadje proteïnerijke snacks in huis hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkere eiwitreep die je snel uit de kast kunt pakken voordat je vertrekt.

Mijn persoonlijke favoriet

Momenteel ben ik fan van de eiwitshakes en -repen van Sunwarrior die ik online bestel via Unlimited Health. De Sunwarrior producten zijn 100% plantaardig en bevatten geen toegevoegde suikers, kleur-, geur- & smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! Naast shakes en repen verkopen ze nog mega veel andere producten die je als Fit Girl dagelijks nodig hebt. Bekijk het uitgebreide assortiment hier.

eiwitten

Een cadeautje van ons aan jou

Wil je de Sunwarrior producten zelf ook aanschaffen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen 10% korting geven op het gehele Sunwarrior collectie. Gebruik de code ‘FITGIRLCODE’ en shop tot en met 30 april met korting!

Voortaan kom jij altijd aan je dagelijkse portie eiwitten en hoef je niet meer te strugglen met eindeloze mealpreps en nachtmerries over mislukte cakes. Jij pakt gewoon je shakebeker en een eiwitreep en je bent klaar voor de hele dag!

eiwitten

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Sunwarrior geschreven. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! ?