WIN: Dermalogica skincare pakket

Beauty door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Wij Fit Girls hebben een druk leven en bewegen daarnaast regelmatig en dit is niet altijd bevorderend voor je huid. Onze CEO on sneakers krijgt vaak vragen hoe zij haar gezicht zo mooi en stralend houdt. Vandaag delen we haar geheim en die van onze andere Fit Girls Roos en Alicia. Lees snel verder want we hebben aan het eind een super leuke verassing voor jullie.

Een drukke baan, die intensieve workout, dat leuke feestje of een lange zonvakantie. We weten allemaal dat deze bezigheden en activiteiten niet altijd even goed zijn voor je huid. Het kan zorgen voor onzuiverheden, pigment, een droge of juist vette huid. Door de hectiek van de dagelijks dag vergeten we wel eens om lief te zijn voor onze huid en het de aandacht te geven die het verdiend. Daarnaast gebruiken veel huidverzorgingsproducten ingrediënten zoals zeep, parfum en oliën die de huid enorm kunnen uitdrogen en niet bijdragen aan de gezondheid van je huid. Dit kan heel frustrerend zijn en daarom willen onze Fit Girls Aranka, Roos en Alicia jullie graag voorstellen aan een merk waar zij in geloven en dagelijks gebruiken: Dermalogica.

Dermalogica is meer dan een product en besteedt haar tijd niet aan mooie en luxueuze verpakkingen, maar richt zich volledig op een mooie en gezonde huid voor iedereen. Alle producten van Dermalogica zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en als deze in aanraking komen met de huid gebeurt er iets bijzonders. De producten kunnen door iedereen gebruikt worden en op verschillende momenten van de dag gebruikt worden.

 

Aranka

Als ondernemer en oprichtster van #FITGIRLCODE heeft Aranka een ontzettend druk en hectisch leven. Ze zit niet stil en tussen haar meetings en afspraken doet ze aan circuittraining en yoga. Zoals we allemaal weten, heeft zo’n actieve levensstijl bepaalde gevolgen voor je huid. Om haar gezicht desondanks fris en gezond te houden, gebruikt Aranka dagelijks de producten van Dermalogica. Deze Girlboss vliegt regelmatig voor verschillende projecten de hele wereld over en ook dit kan nare gevolgen hebben, zoals een droge huid. De skin hydrating booster is daar een goede oplossing voor.

Dit product is geschikt voor een droge huid, verbetert het vochtgehalte van de huid en kan dagelijks gebruikt worden. Verschillende bestanddelen zoals Hyaluronzuur, Panthenol, Glycolipides en Algen verminderen dat je huid droog aanvoelt, herstellen de vochtbalans en houden je huid  goed gehydrateerd.

Roos

Ook onze Fit Girl Roos vindt het belangrijk om goed voor haar huid te zorgen. Als arts op de spoedeisende hulp heeft ze onregelmatige werktijden waardoor ze soms een nacht moet doorwerken. Een nachtje zonder slaap kan voor een ontregelde huid en onzuiverheden zorgen. Tussen haar diensten door traint deze energieke babe keihard en doet ze aan krachtraining en CrossFit. Roos zweert bij de producten van Dermalogica en gebruikt deze om haar huid zowel tijdens haar werk en workouts gezond te houden. Ze gebruikt de multiactive toner onder andere tijdens het sporten om haar huid lekker fris te houden, maar ook na een nachtdienst geeft het haar de nodige verzorging.

Deze spray zorgt dat je huid optimaal wordt gehydrateerd. De Aloë Vera en komkommer verzachten je huid en citroenkruid en Amica zorgen ervoor dat je huid er stralend uitziet. De spray kan dagelijks gebruikt worden op momenten dat verfrissing nodig is, zoals tijdens het sporten of een warme zomerdag.

Alicia

Alicia is onderneemster en personal trainer bij haar eigen bedrijf Next Level Lifestyle. Ze is gek op alles wat met sport te maken heeft, van hardlopen tot krachttraining aan toe en inspireert graag anderen om haar heen. Zoals jullie Fit Girls allemaal weten gaat sporten gepaard met veel zweten en vochtverlies en dit is niet altijd bevorderend voor je huid. Voor Alicia is verzorging van haar huid erg belangrijk en ook zij gebruikt dagelijks de producten van Dermalogica. In de zomermaanden geeft deze Fit Girl outdoor bootcamp lessen en wordt ze veel blootgesteld aan de zon. Om haar gezicht te beschermen en vochtverlies tegen te gaan gebruikt zij de Protection 50 sport.

Dit product beschermt tegen UVA en UVB-straling en kan je zowel op het lichaam als je gezicht gebruiken. Het is niet vettig zoals je van andere producten gewend bent, trekt snel in en zorgt voor een zachte huid. Het is ook nog eens waterresistant en beschermt, verzorgt en gaat vochtverlies tegen. Perfect voor de hete zomermaanden!

Ondanks het feit dat deze drie Fit Girls een ontzettend druk leven leiden, is huidverzorging voor hen erg belangrijk. Zoals we weten kunnen verschillende factoren zoals reizen, onregelmatige werktijden en sport ervoor zorgen dat we een slechte huid krijgen. Neem daarom even de tijd en verzorg en bescherm je huid elke dag zodat ook jij er stralend en fris uitziet.

Wil jij graag de producten van Dermalogica uitproberen en kans maken op de bovenstaande producten? This is your lucky day! #FITGIRLCODE geeft 2 pakketten weg en jij kan deze winnen! Wat moet je doen?

  1. Like de Facebook pagina van Dermalogica
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief rechts van deze blogpost
  3. Vertel ons in de reacties waarom jij dit echt moet winnen!