Win een Jogha giftcard t.w.v. €100,- voor Moederdag!

Give aways door michelle-den-elzen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Omdat ze altijd het juiste weet te zeggen als je het zwaar hebt. Omdat je zo trots bent dat je haar prachtige ogen of handen hebt. Omdat ze altijd weet wat je denkt zonder dat je iets zegt. Omdat ze altijd klaar voor je staat, no matter what. De moeders in onze levens brengen zoveel teweeg en maken ons tot de vrouwen die we zijn en gaan worden.

JOUW MOEDER VERDIENT HET MOOISTE

Misschien is het niet een moeder, maar een zus, oma, tante of vriendin die de rol van moederfiguur heeft in jouw leven. We willen alle moeders laten weten dat ze bijzonder zijn en dat het zo waardevol is wat ze doen. Dag in, dag uit. Daarom willen we lezen over jullie prachtige moeders en andere vrouwen die jouw moederfiguur is. De mooiste inzending gaan we belonen met een Jogha giftcard t.w.v. €100,-.

HOE WIN JE?

Wat moet je doen om die giftcard te winnen? Schrijf je in voor de Jogha nieuwsbrief via onderstaand formulier en vertel ons in de comments waarom jouw mama de allerliefste is. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar!

 

* verplicht veld

De actie loopt tot en met zondag 14 mei. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via e-mail, zorg dus dat jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.