WINACTIE: Workout with a view @REM Eiland Amsterdam

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Tromgeroffel, de tijd is alweer aangebroken voor de Herbalife Extraordinary Workout nummer twee! Nu vraag je je wellicht af, Tessel, wat was nummer één dan?! Nou, lieve Fit Girls, 10 mei mochten de dames van Fitgirlcode en 4 lucky winners nergens minder dan op de SS Rotterdam (jeweetwel, dat ENORME schip) de sterren van de hemel sporten! Deze keer reizen we op 6 juli af naar 020, waar we keihard gaan exercisen op het industriële REM eiland, een voormalig radio- en televisiestation. En jij kan dus mee! Uh, what’s not to like?!

4 awesome redenen om mee te doen 

  1. Made possible by Herbalife

Herbalife is het je-van-het merk als het aankomt op fit-food. Zo hebben ze een huge assortiment aan shakes, maar kun je bijvoorbeeld ook bij het merk terecht voor knallers van supplementen (die Fit Girl Lotte trouwens heeft getest). En al deze fijne Herbalife24 producten mag jij op de Extraordinary Workout aan de test gaan onderwerpen! Zo ervaar je ook zelf eens wat al die verschillende goedjes nu eigenlijk voor effect hebben!

workout

Het Fitgirlcode team met de winnaressen op de SS Rotterdam

  1. Sporten met dé Fit Girls

Super-mega-huge belangrijk puntje. Wij zijn er ook! Samen met Aranka (jazeker, de CEO van Fitgirlcode en Jogha), Lotte (die chick die de Mount Everest heeft beklommen weetjewel), en Roos (crossfitqueen en abs-machine) zal je de fijne kneepjes van het workout-vak van de Herbalife coaches leren, en zweten like there’s no tomorrow! We zijn natuurlijk ook gewoon hartstikke gezellig trouwens…

  1. De locatie, duh!

En last but not least, de awesome locatie! Na vorige maand nog de SS Rotterdam bestormd te hebben, verplaatsen we ons dit maal naar het verre Noorden, om Amsterdam eens een sportief poepie te laten ruiken. Nouja, ruiken zullen ze het waarschijnlijk niet, want het REM eiland ligt midden in het water (in de Houthavens om precies te zijn). Het platform deed vroeger als radio- en televisiestation dienst voor de kust van Noordwijk, waar de piratenzender TV Noordzee series zoals Zorro uitzond. Nu is het platform omgetoverd tot een gaaf restaurant, en een waanzinnige locatie voor evenementen (zoals deze workout!).

workout

En of we gezweet hebben…

Hoe, wat, waar?

Wat: Herbalife Extraordinary Workout 2

Waar: het REM Eiland @ Amsterdam

Wanneer: 06 juli, 08:00-11:00

Hoe: Doorloop beide van deze stappen:

    1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                   

                    
                2. Laat in de comments weten waarom jij graag kans wilt maken

 

Goodluck, en wie weet tot dan!

De actie is geldig tot zondag 26 juni. Winnaars worden per e-mail gecontacteerd.

Bron header: Amsterdamheefthet

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.