WINACTIE: 4 Maanden personal coaching bij StrongFit

Give aways door christel-gerritsen

UPDATE: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA E-MAIL.

Het klinkt als iets totally overbodigs, toch? Ik bedoel: we weten heus wel hoeveel gewichten we in de gym kunnen krom trekken en dat we na het sporten een eiwit cocktail achterover moeten tikken voor beter spierherstel. Daar heb je niemand bij nodig zou je zeggen. Toch is een personal coach van essentieel belang als het gaat om een healthy lifestyle. Het gaat namelijk om de juiste balans tussen voeding en beweging! Because duh.

Happy en healthy lifestyle

Wanneer is het tijd om hard te gaan in de sportschool? Wanneer moet je rust nemen? Hoeveel koolhydraten moet je per dag uit je voeding halen? Coach Narinder van StrongFit weet je hier alle antwoorden op te geven en is een pro in het begeleiden naar een happy en healthy lifestyle. StrongFit is geen dieet, maar helpt je op weg naar een langdurig gezonde leefstijl zodat je écht kunt volhouden en blijven doen waar jij je goed bij voelt. Hoe fijn is dat!

Nathalie is net begonnen met haar StrongFit proces en komt stap voor stap bij haar einddoel; een lager vetpercentage en meer spiermassa. In vier maanden leert zij alles over voeding, beweging, herstel en wat bij haar past. Mocht ze tussendoor wat vragen hebben, dan staat StrongFit coach Narinder 24/7 online klaar om deze te beantwoorden. En hij is natuurlijk ook een stok achter de deur om niet stiekem die pot pindakaas leeg te smikkelen, want de StrongFit coach heeft álles in de gaten ;) Maar goed ook, want who are you kidding? Fit Girl Anna, Kim en Lotte hebben de StrongFit methode ook al eens getest, lees snel hun reviews!

Wil jij je happy & healthy lifestyle ook een kickstart geven? Dan heb ik héél leuks nieuws: ik mag drie mensen namelijk heel gelukkig maken met vier maanden lang online persoonlijke begeleiding van een StrongFit coach. De voorwaarde is dat jij om de drie weken een blog schrijft over jouw StrongFit ervaring. Daarnaast wordt er een before en after foto gemaakt die voor het StrongFit portfolio wordt gebruikt.

Wat moet je doen om te winnen?

  1. Volg StrongFit op Facebook
  2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

    3. Vertel in de reacties waarom jij moet winnen en laat hierbij je inner blogger shinen ;)

De winactie loopt t/m 23 juni. De winnaars worden per email gecontacteerd. Succes!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.