workout

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Tromgeroffel, de tijd is alweer aangebroken voor de Herbalife Extraordinary Workout nummer twee! Nu vraag je je wellicht af, Tessel, wat was nummer één dan?! Nou, lieve Fit Girls, 10 mei mochten de dames van Fitgirlcode en 4 lucky winners nergens minder dan op de SS Rotterdam (jeweetwel, dat ENORME schip) de sterren van de hemel sporten! Deze keer reizen we op 6 juli af naar 020, waar we keihard gaan exercisen op het industriële REM eiland, een voormalig radio- en televisiestation. En jij kan dus mee! Uh, what’s not to like?!

4 awesome redenen om mee te doen 

 1. Made possible by Herbalife

Herbalife is het je-van-het merk als het aankomt op fit-food. Zo hebben ze een huge assortiment aan shakes, maar kun je bijvoorbeeld ook bij het merk terecht voor knallers van supplementen (die Fit Girl Lotte trouwens heeft getest). En al deze fijne Herbalife24 producten mag jij op de Extraordinary Workout aan de test gaan onderwerpen! Zo ervaar je ook zelf eens wat al die verschillende goedjes nu eigenlijk voor effect hebben!

workout

Het Fitgirlcode team met de winnaressen op de SS Rotterdam

 1. Sporten met dé Fit Girls

Super-mega-huge belangrijk puntje. Wij zijn er ook! Samen met Aranka (jazeker, de CEO van Fitgirlcode en Jogha), Lotte (die chick die de Mount Everest heeft beklommen weetjewel), en Roos (crossfitqueen en abs-machine) zal je de fijne kneepjes van het workout-vak van de Herbalife coaches leren, en zweten like there’s no tomorrow! We zijn natuurlijk ook gewoon hartstikke gezellig trouwens…

 1. De locatie, duh!

En last but not least, de awesome locatie! Na vorige maand nog de SS Rotterdam bestormd te hebben, verplaatsen we ons dit maal naar het verre Noorden, om Amsterdam eens een sportief poepie te laten ruiken. Nouja, ruiken zullen ze het waarschijnlijk niet, want het REM eiland ligt midden in het water (in de Houthavens om precies te zijn). Het platform deed vroeger als radio- en televisiestation dienst voor de kust van Noordwijk, waar de piratenzender TV Noordzee series zoals Zorro uitzond. Nu is het platform omgetoverd tot een gaaf restaurant, en een waanzinnige locatie voor evenementen (zoals deze workout!).

workout

En of we gezweet hebben…

Hoe, wat, waar?

Wat: Herbalife Extraordinary Workout 2

Waar: het REM Eiland @ Amsterdam

Wanneer: 06 juli, 08:00-11:00

Hoe: Doorloop beide van deze stappen:

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

                   

                    
                2. Laat in de comments weten waarom jij graag kans wilt maken

 

Goodluck, en wie weet tot dan!

De actie is geldig tot zondag 26 juni. Winnaars worden per e-mail gecontacteerd.

Bron header: Amsterdamheefthet

Recommended Posts

10 Comments

 1. Ik wil heel graag mee doen want ik ben een beetje zoekende. Na een jaar met een personal trainer te hebben gesport is dat nu afgelopen en ik ben een beetje zoekende naar mijn motivatie en wat ik nou wil. Heb het gevoel dat ik een nieuwe weg moet inslaan maar ben nog zoekende naar welke weg. Misschien heeft Herbal life ook wel producten waar ik wat aan heb. Heb me er eigenlijk nooit in verdiept. Misschien is deze dat de vernieuwde motivatie die ik nodig heb

 2. Goedemorgen mede fitgirls,

  Ik zal maar direct duidelijk zijn waarom ik ook deze keer weer met jullie in zee wil (snap je hem? :p). Ik vond het op de SS Rotterdam een geweldige ervaring en vond het fantastisch om eens lekker van dat bloggersleven te proeven! Ben ik nu zo’n lucky bastard dat ik nog een keer mag komen? Waarschijnlijk niet, maar wie niet waagt, wie niet wint, toch?
  Er gaat niets boven buiten sporten en sporten in de frisse zeelucht maakt het nog eens 10x beter! Als ik mag komen sporten dan mogen jullie best weten dat ik dan mijn A-game breng zodat ik jullie er allemaal uit sport (a girl can dream, right?) en ook een flinke dosis vrolijkheid meeneem. Daarnaast heb ik totaal geen bezwaar tegen het slurpen van lekkere Herbalife shakes, dat moet je er maar voor over hebben en ik offer mijzelf graag op!

  Hopelijk tot ziens!

  Groetjes,
  Léjanne Jansen

 3. Wat super gaaf zeg, ik zou hier heeel graag bij zijn! Ik heb tot een jaar geleden altijd trouble gehad met mijn gewicht (lees: te zwaar, te licht, te zwaar.. Een soort jojo-effect). Sinds de zomer van vorig jaar kwam ik tot de conclusie dat ik echt mijn levensstijl moest gaan omgooien om een goed gewicht (en goede gezondheid) te behouden, dus dat heb ik gedaan. Ik doe sinds een jaar veel aan krachttraining (gemiddeld 4 keer per week) en wissel dat af met 1 a 2 keer cardio per week. Verder let ik natuurlijk ook goed op wat en hoeveel ik eet op een dag.
  Ik zou het echt heel tof vinden om aan deze workout mee te doen, dan kan ik eens zien of het afgelopen jaar mij daadwerkelijk heeft geholpen om fitter en sterker te worden ?? En daarbovenop is dit natuurlijk de ultieme motivatieboost!

  Wie weet tot snel 🙂

  Liefs,
  Daisy Zwart

 4. Net zoals iedereen zou ik ook erg graag deze uitdaging aangaan! Als ik die foto’s zie moet ik denken aan apenkooi, maar dan in een mooie omgeving. Laat ik nu net toe zijn aan nieuwe uitdagingen 😉

  Ondertussen ben ik bezig met mijn zoektocht naar de sport waar ik echt gelukkig van word. Ik heb nog nooit zo’n outdoor work-out gedaan, dus dat lijkt me een hele leuke kans. Het roeiseizoen is voor mij na komend weekend ten einde, dus tijd voor nieuwe work-outs!

 5. Waarom ik kans wil maken? Hallooooo waarom zou iemand geen kans hierop willen maken?! Vind Herbalife een geweldig merk en sporten met jullie lijkt me echt n superleuke ervaring! Ben sinds maart eindelijk goed on track met sporten, maar een aantal extra workout tips en tricks kan ik nog wel gebruiken 🙂 Ennn sporten op bijzondere plekken is natuurlijk gewoon awesome. Kan hier wel n heel boekwerk van maken maar jullie snappen het punt; ik wil gewoon heel graag winnen!!

 6. Hoi fittijgers!!

  Ik zou heel heel heel graag mee willen doen met de winactie omdat ik juist wat meer tips/tricks wil leren en natuurlijk meer motivatie wil krijgen om mijn grenzen te verleggen.
  Ik ben nu al een jaar bezig met sporten en ben al 15 kg afgevallen. Ik zit al op een vetpercentage van 15,8 % door het aanpassen van mijn voeding en training. Ik ben ook 5-6 dagen in de sportschool te vinden en ook in de krachthonk 🙂
  Wat ik vooral heb geleerd, is dat het volhouden van deze lifestyle alleen maar kan met een juiste mindset. Ik ben fitter, energieker maar ook vooral gelukkig. Ik haal zoveel energie uit deze manier van leven. Daarnaast haal ik zoveel inspiratie door andere fitgirls. Ik vind het zo leuk om hun ervaringen te lezen en geïnspireerd te worden met hun tips, trainingen en fitness recepten.
  Ik heb jullie post gelezen op instagram en dacht geen minuut meer na. Ik wil me opgeven voor de winactie. Jullie kunnen me juist wat meer motivatie en tips/ tricks geven zodat ik weer gemotiveerd ben om door te gaan. Ook wil ik heel graag kijken wat Herbalife voor mijn lichaam kan betekenen!
  Ik hoor het graag of ik erbij mag zijn 🙂

  X

  Saar

 7. Heyhoi!

  Wat een super leuke actie! Ik vind sporten super leuk maar vaak doe ik dit in mijn eentje in een donkere en saaie sportschool. Hoe leuk zou het zijn om te workouten met Aranka, Roos en Lotte? En met uitzicht? Ik zou het geweldig vinden om in een mooie omgeving met deze toffe fitgirls te mogen trainen. Dat geeft gelijk weer een hele hoop inspiratie en motivatie!

  Liefs,
  Maartje

 8. Ik wil graag meedoen om te kijken of ik nog een beetje mee kan komen, als 47 jarige, met die leuke sportieve jonge meiden??

 9. Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik dan net al mijn SE’s erop heb zitten en dit weer een goed begin zou zijn nadat ik het sporten op plek 2 heb gezet de afgelopen weken om te leren ?

 10. Sportieve uitdagingen vind ik altijd erg leuk! Deze ochtend ven ik toevallig vrij en het lijkt mij echt super leuk om een ochtend mee te mogen trainen met jullie in Amsterdam op deze super locatie!! Daar heb ik wel 1,5 uur reistijd voor over want hier in Twente worden sit soort leuke acties niet georganiseerd.. Waar ik wel benieuwd naar ben is de 4e reden waarom we ons hadden moeten opgeven ik ben na 3 al wel om maar nieuwsgierigheid wint het van mij ? Wie weet got 6 juli liefs Joyce pots


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.