#fitgirl fair

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Benieuwd hoe je een volle agenda en een healthy lifestyle goed laat samengaan? Met twee bedrijven op mijn naam ben ik al ruime tijd ervaringsdeskundige. Mijn tips & tricks deel ik graag met jullie op de #Fitgirl Fair 2016!

Zoals jullie inmiddels wel weten, begon ik drie jaar geleden het sportkledingmerk Jogha. Tegelijkertijd begon ik, eigenlijk een beetje per ongeluk, Fitgirlcode erbij. Twee (gelukkig!) goedlopende bedrijven, maar ze kosten ook een hoop energie en tijd. Ik ben geen persoonlijke Aranka thuis en zakelijke Aranka op werk. Ik sta altijd aan.

GIRLBOSS MET EEN SIXPACK

Dat drukke werk probeer ik dus ook al tijden te combineren met een gezonde levensstijl. Het is niet voor niets dat mijn twee merken zich richten op fitte vrouwen: dit is mijn passie! Maar ook ik heb mijn ups en downs gehad. Zo probeerde ik aan het begin de perfecte girlboss te zijn, de perfecte vriendin, mijn sociale leven goed te onderhouden en een sixpack te kweken.

Zoals je kon verwachten, was dat net iets te veel gevraagd van mezelf. Een harde levensles, waardoor het hoog tijd werd om mijn doelen bij te stellen. Ik ben op zoek gegaan naar de juiste balans en heb deze gelukkig gevonden. Nu ben ik nog steeds een hardwerkende girlboss, met genoeg tijd voor mijn vriend, vriendinnen en sport, maar loop ik mezelf niet meer voorbij.

#FITGIRL FAIR

Hoe ik deze balans heb gevonden (en meer tips & tricks hoe jij dit ook kunt doen!) deel ik graag met je op de #Fitgirl Fair. Een ontzettend tof lifestyle event waar fit, food, health en mind samenkomen. Je kunt er shoppen, workouts doen en luisteren naar inspirerende verhalen van meerdere sprekers. (Waaronder ik dus!)

HOE, WAT, WAAR?

Wanneer: 6 november
Waar: Strand Binnen, Breda
Tijd: 10:00-18:00
Tickets: koop je via deze link

WINNEN?

Om kans te maken op 2 tickets voor de #Fitgirl Fair voor jou en je BFFF, moet je alle drie de volgende stappen doorlopen:

 1. Like de #Fitgirl Fair op Facebook of Instagram
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

     3. Laat in de comments weten waarom je wilt gaan en met wie!

Meer informatie over de #Fitgirl Fair vind je op hun website. Zie ik je daar? De winactie loopt t/m 23 oktober. De winnaars worden via de mail gecontacteerd.

Recommended Posts

22 Comments

 1. Ik wil graag gaan met mijn lieve huisgenootje! We zijn allebei druk bezig met sporten en gezond eten. Vooral zij heeft het soms moeilijk met haar glutenallergie en suikerziekte tegelijkertijd. Maar ze doet het zo goed en is zo goed bezig dat ze zo’n uitje wel verdient na haar tentamens!

 2. De fit girl dag lijkt me zoo ontzettend leuk, inspirerend en gezellig! Ik zou graag gaan met mijn vriendinnetje Agnes.

 3. Ik zou heel graag willen gaan samen met mijn vriendin Janneke. We zijn al ruim een jaar allebei fanatiek bezig met fitness en voeding en motiveren elkaar. Ik zou het super leuk vinden om haar te kunnen verrassen met tickets.

 4. Samen met mijn sport vriendinnetje Marleen ! We vinden alles wat met sport en gezondheid te maken heeft zo leuk dat we ook een valkuil hebben soms te veel te willen… We moedigen elkaar aan maar soms roepen we elkaar ook terug ! Tijdens het sporten wordt lief en leed gedeeld ! Dus een ideaal uitje voor ons !!!

 5. Mijn workout buddy en ik hebben een fit bucketlist gemaakt, waarop o.a. staat dat we een health event willen bezoeken. Dit zou een ontzettend gaaf onderdeel zijn van onze fit journey!

 6. Ik wil graag met mijn vriendin. Ik ben vorig jaar afgestudeert als dietist en nu bezig met de master Health food innovation managment. Hierbij gaat het om het ontwikkelen van nieuwe voedingsmiddelen, ook voor fitgirls natuurlijk! Om nieuwe producten te ontdekken, creëren en op de markt te brengen moet je je doelgroep goed kennen. De fair is een goede mogelijkheid voor mij om mijn doelgroep (fitgirls) nauw te bekijken en ideeën op te doen!
  Mijn vriendin is leerkracht en ook voor haar is het natuurlijk goed om te weten wat er speelt bij de jongeren (fitgirl is een grote trend bij tieners).

  Daarnaast heb ik 6 november net mijm tentames gehad! Tijd voor een lekker dagje weg!

 7. Het lijkt mij ontzettend leuk om hier met mijn zusje heen te gaan. Elke week gaan wij twee keer in de week samen hardlopen en zijn wij altijd druk om daarna weer een heerlijke gezonde maaltijd te bereiden. Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om haar hier mee naar toe te nemen om nog meer in en outs van het sportieve leven te ontdekken. Ik ga duimen. Liefs, Lisa

 8. Ik wil graag met mijn lieve schoonzusje gaan.
  We delen de passie voor lekker en gezond eten en sporten.
  Omdat zij al 30 kg is afgevallen en zo goed bezig is verdiend ze een leuk uitje!
  Daarnaast volgt zij vanwege voedsel intolerantie al een hele tijd het Low FODMAP-diet, waar ik veel respect voor heb. Ik denk dat zij op de Fit Girl Fair zeker inspiratie op kan doen over voeding die zij tijdens dit strenge dieet nog wel mag eten.

 9. Ik wil er heel graag heen met mijn studiegenootje Carmen , op onze studie moeten we ons eigen bedrijfje beginnen met nog 3 andere mede studenten , dat veroorzaakt best veel stress omdat het nog niet helemaal lekker loopt. Daarnaast ben ik ook bezig om een eigen bedrijfje op te richten met een vriend. En dan probeer ik ook nog eens te 4 keer per week te sporten , mijn studie voedingsspecialist te halen , mijn afstudeerstage te regelen en dan werk ik ook nog eens bij een winkel en een restaurantje en om dan ook nog mijn vriendinnen en mijn vriend aandacht te geven. En dat is verschrikkelijk veel tegelijkertijd en loop ik mezelf dus ook voorbij. Dus ik denk dat het heel inspireerend is!

 10. Ohhh dit lijkt mij zo cool! Ik zou dit graag willen winnen omdat ik op het moment bezig ben met het opzetten van een eigen bedrijf dat gezondheid van body & mind Centraal laat staan (met in de spotlight kinderen en tieners omdat zij de toekomst zijn). Dit neemt nu al super veel tijd in beslag dus ik kan wel wat tips en tricks gebruiken haha!

  • Oja en ik zou graag met mijn mama willen gaan, ze heeft ontzettend zware jaren gehad (einde is in zicht) door de schuldsanering, hierdoor zijn onze “quality time momenten” samen thuis op de bank, niks mis mee maar ik zou zo ontzetted graag na 6 jaar weer eens een gezellige dag met haar willen hebben (buiten de deur)

 11. Ik wil gaan samen met mijn sportieve vriendinnetje Imke!

 12. Na ruim anderhalf jaar uitproberen en vooral mentaal voorbereiden, heb ik de stap durven nemen om ècht tijd en energie te gaan investeren in mezelf, in mijn mentale en fysieke fitheid. Gelukkig gaat dat goed! Maar ik ben nu pas een paar maanden echt bezig met sport en voeding. Dit evenement lijkt me een mooie plek om extra inspiratie op te doen om mijn veerkracht te vergroten.
  Mijn lieve schoonzusje Ant verdient het ook om te kiezen voor zichzelf! Dat wil ze graag, maar ze weet nog niet helemaal hoe. Ik zou haar dus graag meenemen naar dit event. Dat kan echt een kans zijn om de ‘wens’ om te zetten in een actieplan.

 13. Ik zou mijn sportmaatje meenemen! Ik heb haar dit jaar leren kennen toen we allebei de opleiding verpleegkunde zijn gaan doen. We bleken alle twee een passie te hebben voor sporten en (lekker) gezond eten. Nu is het soms best lastig om sport te combineren met een studie, dus dit lijkt me wel wat!

 14. Leuk event! Ik zou zelf graag gaan met Myriam, m’n sportbuddy die in hetzelfde appartementen complex als ik woont. We gaan drie tot vijf keer per week sporten nu en het lijkt me leuk om een evenement met de focus op een healthy lifestyle bij te wonen om weer lekker vol inspiratie door te gaan!

 15. Ik begreep dat ik hier ook nog moest reageren, buiten instagram :). Maar natuurlijk wil ik graag de kaartjes winnen. Ik wil hier graag naar toe met mijn zusje. Er vallen altijd weer nieuwe dingen te leren en te ontdekken op het gebied van voeding, sport en kleding!! Fingers crossed!

 16. Nou bij deze Fitgirlcode! Ik wil heel graag samen met Ilona gaan, mocht Kirsten toch meegaan dan kopen we gewoon een kaartje voor haar 🙂 Ik was al lid van de nieuwsbrief en like op Facebook en instagram. Aan alle wensen voldaan! 😀 Nu maar duimen dan!

 17. Ja super leuk om samen met mijn lieve vriendinnetje jacqueline heen te gaan. In december uitgerekend van haar eerste kindje en van plan om 2017 weer helemaal te rocken en back in shape te komen als een fitmommy ❤ de fitgirl fair zal dan ook het begin zijn voor veel motivatie en inspiratie voor heerlijke sportdagen en lifestyle in 2017 ?

 18. Ik zou graag met mn schoonzusje willen gaan! Heerlijk een lazy sunday met daarin alles over sport, voeding en lifestyle zodat we maandag weer vol inspiratie verder kunnen, go!

 19. Sinds kort is de healthylifestyle/ fitgirl lifestyle echt een passie voor mij en mijn lieve huisgenootje geworden!
  Als iemand me dit een jaar geleden had verteld had ik ze voor gek verklaard..

  Zij is fulltime student en ik heb een fulltime job en onze zondagen zijn meestal onze relax dagen dus deze dag komt als geroepen om onze passie voort te zetten en nóg meer gemotiveerd te worden!! Wij zijn op een hele goede weg om diehard fitgirls te worden en ik weet ZEKER! dat deze dag hier super positief aan gaat bijdragen!

  xxxx

 20. Het zou echt super stoer zijn als ik 2 kaartjes win . Ik ben elke dag bezig met voeding en sporten en het werkt echt super verslavend, ik zou dit event ook zeker niet willen missen! Pleaseeee pick me 🙂 x

 21. Ik wil heel graag met mijn sportvriendinnetje Louisa Heddes naar dit evenement toe. Allebei zijn wij altijd op zoek naar inspiratie om ons lichaam in vorm te houden. Beide best sportief maar tot op heden nog niet het gewenste resultaat. We kunnen wel weer wat inspiratie gebruiken en daarnaast zou het ook reuze leuk zijn om deze gezellige dag met jullie te beleven.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.