Doe mee met de #MyFutureMe Challenge

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

2016. Een nieuw jaar. Nieuwe kansen. En dit betekent één ding. Goede voornemens! We staan met z’n allen even stil bij het afgelopen jaar en stellen onszelf weer nieuwe doelen voor het komende jaar. Maar soms hebben we dat laatste duwtje in de rug nodig om die doelen te behalen. Daarom dagen #FITGIRLCODE en innocent drinks jullie uit om de goede voornemens met elkaar te delen en mee te doen aan de #MyFutureMe Challenge!

Afgelopen zomer daagden we jullie Fit Girls uit om uit je comfortzone te stappen en mee te doen aan een toffe challenge en ditmaal dagen we jullie uit om mee te doen met de #MyFutureMe Challenge. Nee, wees gerust. Je hoeft niet naar een andere planeet af te reizen en ook geen Stars Wars mannetje te worden. Zie het als een uitdaging om aan jezelf en je toekomst te werken. We willen onszelf allemaal positief veranderen en daarom stellen we doelen. Om het behalen van onze doelen makkelijker te maken, heeft innocent een app gecreëerd.

MY FUTURE ME APP

We hebben ieder jaar goede voornemens. Zo ben ik van plan om mijn toekomstige ik een nog fitter persoon te maken. Ik heb voor mezelf een hele reeks aan doelen opgesteld om dit te bereiken. Ik wil bijvoorbeeld nu écht stoppen met roken. Ik heb het al vaak geprobeerd maar in stressvolle tijden grijp ik toch weer naar een sigaret. En als Fit Girl is dit eigenlijk niet oke, want ik werk mezelf alleen maar tegen. Mijn longcapaciteit en uithoudingsvermogen voor in de gym profiteren er in elk geval niet van.. Daarom wordt de Antioxidant smoothie mijn nieuwe BFF, want deze heeft meer dan genoeg vitamine C en E en selenium en beschermt daardoor mijn cellen tegen oxidatieve schade die je van roken kan krijgen.

Ondanks het feit dat we het nieuwe jaar fris en met nieuwe energie starten, hebben we soms dat laatste duwtje in de rug nodig. En je doelen slagen eerder als je vrienden je hierin steunen, maar die kunnen ook niet altijd fysiek aan je zijde staan. En dat is precies waar de #MyFutureMe app te hulp schiet: het houden aan je goede voornemen. Je voert je goede voornemen in de app en deelt deze met je vrienden. Heb je het gevoel dat je moeite hebt om vol te houden of sta je op het punt je goede voornemen te schenden, roep dan hulp in van je vrienden. Die kunnen je steunen als je op het punt staat die vette hamburger te bestellen of juist niet van de bank af komt. En het leukste is terwijl jij bezig bent met je goede voornemen, maak je ook nog eens kans op een weekend Reykjavik met je vrienden.

Heb je een goed voornemen, download de app. Dat is voor iedereen het beste. De My Future Me app is vanaf 1 januari gratis verkrijgbaar via Google Play (http://bit.ly/1NQdKWK) en vanaf 4 januari in de App store.

myfutureme myfutureme myfutureme

Smoothies van de toekomst

De drie Super Smoothies van innocent (Energise, Antioxidant en Defence) zijn er om jou te helpen aan je toekomstige ik te werken en een verandering in je gezondheid en levensstijl aan te passen. Deze smoothies worden de smoothies van de toekomst genoemd omdat zij, anders dan andere smoothies, 5 types of goodness bevatten. Naast fruit en groenten zitten er namelijk ook zaden, plantjes en vitaminen in. Is jouw goede voornemen bijvoorbeeld dat je gaat ontstressen en op die manier bijdraagt aan een fittere versie van jezelf? Doe dat dan bijvoorbeeld door te mediteren of, heel simpel, met de Energise smoothie. Zo komt het wel goed met jou!

#MyFutureMe Challenge

Met de #MyFutureMe Challenge willen we jullie Fit Girls door middel van een kalender motiveren om in het nieuwe jaar jullie doelen te behalen - dit door elke dag een klein opdrachtje te doen om een fittere en gezondere versie van jezelf te worden, en om je discipline te oefenen. Dus dit keer geen vast voedingsschema of sportschema waar je je een maand lang aan houdt, maar een challenge waarbij iedereen zijn of haar eigen doelen kan bepalen. Of dit nou die ene killer workout, een innocent sapje of een proefles yoga is.

myfutureme

Per dag hebben we een uitleg voor je, deze vind je hier. Op deze manier ga jij je discipline oefenen en een hele hoop nieuwe dingen uitproberen en leren. Hoe cool is dat!

Dus zijn jullie Fit Girls er klaar voor om te werken aan je doelen voor het nieuwe jaar en 2016 een succesvol jaar te maken? We zijn super benieuwd naar jouw goede voornemens en jouw Future Me, waar ga jij aan werken? Vergeet niet om al je foto’s op Facebook en Instagram te taggen met de hashtag #MyFutureMe! We geven 5 codes weg aan de leukste foto's zodat jij kans maakt op een weekend Reykjavik!