WINACTIE: 3x een lunchkrat van Rechtstreex

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

In september trokken wij met het #FITGIRLCODE en Jogha team in ons nieuwe kantoor. In dit pand delen wij de keuken met een ander kantoor. Gelukkig kennen wij de mannen van het kantoor naast ons goed, dus dat is allemaal heel gezellig. Zij lunchen om 12u, wij om 13u. Hartstikke goed geregeld! En ondanks dat wij Fit Girls meestal goed voorbereid zijn wat de lunch betreft, keken wij toch altijd best jaloers naar de lunch van onze buurmannen. Zij hebben altijd zo’n lekkere, uitgebreide lunch met allerlei spreads, kazen en vleeswaren etc., dat wij nieuwsgierig werden wat het was…

rechtstreex

Rechtstreex

Het blijkt dus de lunchkrat van Rechtstreex te zijn. En wij waren zo lucky dat wij hem een week mochten uitproberen, yesss. Wat de lunchkrat van Rechstreex is? Simpel gezegd: een krat vol met lekkere én lokale producten, allemaal uit de buurt van Rotterdam! Producten die rechtstreeks van de boer of producent komen, en dan hoef je niet te denken aan een simpel brood met wat kaas. Nee, het is een volledige lunch met heerlijk stevige (desem-)broden van de Rotterdamse Jordy's Bakery, boerenroomboter, allerlei vleeswaren van Firma Bijten uit Rotterdam, verschillende boerenkazen van onder andere Kaasboerderij Booij uit Streefkerk en Biokaas Kinderdijk, huisgemaakte spreads, zoet beleg, fruitsappen (bijvoorbeeld appelsap van Zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon), 'loeiverse' melk en karnemelk, ingrediënten voor een lekkere salade inclusief recept en nog extra groenten en fruit. Wij wisten in elk geval niet waar we moesten beginnen, zo veel lekkers en we wilden natuurlijk alles proberen! De lunchkrat werd tot in de keuken bezorgd en we besloten maar gelijk een vroege lunch te doen, iedereen wilde namelijk gelijk eten toen we al dat lekkers zagen! Het leuke is dat Nicky, die de lunchkrat kwam brengen, ons ook precies kon vertellen waar welk brood vandaan kwam, wie de chutney gemaakt had, van welke boerderij de fruitsappen kwamen. Dan weet je dat het écht lokaal is, als ze van elk product weet waar het vandaan komt ;)

rechtstreex

rechtstreex

Goed, lunchtijd, aanvallen maar! Ik geloof dat iedereen veeel te veel gegeten had, maar we wilden natuurlijk alles proberen. Vooral de spreads die door Rechtstreex in eigen keuken worden gemaakt en de jam van een kleine producent uit de Hoeksche Waard vielen goed in de smaak, en de saladebak was ook snel leeg. We hadden gelukkig de hele week lunch van Rechtstreex en halverwege de week kwam er een nieuwe levering met verse producten, dus no worries, tijd genoeg om alles uit te proberen! Allemaal super luxe natuurlijk, maar het is niet eens duur: lunchen kan al vanaf €3,95 per persoon per dag. Superchill!

rechtstreex

rechtstreex

Loopt het water je al in de mond? Lucky you, want we mogen 3 keer een lunchkrat weggeven met inhoud voor 20 personen voor een kantoor in de omgeving Rotterdam! Wil jij samen met je collega’s genieten van al het lekkers dat de omgeving van Rotterdam te bieden heeft? Als je alle drie de volgende stappen doorloopt kun je een lunchkrat winnen:

  1. Like de Facebook pagina van Rechtstreex
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  3. Vertel in een reactie hieronder de naam van jouw bedrijf en vertel waarom je op jouw kantoor de lunchkrat van Rechtstreex zou moeten winnen!

Let op: je kunt deze lunchkrat alleen kunt winnen voor jou en je collega’s voor op kantoor. We weten dat je dit thuis ook wilt hebben, maar hey, sharing is caring! Wij hebben in elk geval super genoten van alle lekkere dingen die in de krat zaten, en het idee dat het allemaal van producenten uit de buurt komt, maakt het nog beter. De winactie loopt t/m 27 december.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.