winnen bank

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Hey you! Heb jij die prachtige grijze bank in Jogha World weleens gezien? Misschien heb je er zelfs al eens op gezeten. (Lekker zit-ie, hè?) Zachtjes verzuchtend dat je zo’n kanjer thuis ook wel zou willen hebben. Laten we dan goed nieuws voor jou hebben! We geven ons prachtige daybed namelijk weg. Lees snel verder wat jij moet doen om hem te winnen.

Zucht… Instagram en Pinterest staan altijd vol met prachtige interieurs vol Scandinavisch design. Had je maar budget om dat met je eigen huis te doen. (Ik weet dat ik dat in ieder geval wil!) Nou, het zou zomaar kunnen dat je dat budget best wel hebt. Dankzij Sofacompany wordt Deens design hartstikke betaalbaar gemaakt. Maar laten we eerlijk zijn: het winnen van zo’n prachtige (en hartstikke lekker zittende!) bank is natuurlijk nog éven een stukje beter.

ALEX HET DAYBED

Toen de winkel van Jogha in Rotterdam werd ingericht is er zorgvuldig te werk te gaan. Alleen de beste items hebben de selectie uiteindelijk gehaald. Dit daybed is er een van! (Het was zelfs een van Aranka’s top picks. En haar stijl durven we niet in twijfel te trekken, hallo, heb je gezien hoe stylish haar huis is?!) Hij gaat het pand echter nu verlaten en daarom zoeken we een fijn, nieuw huisje voor Alex. Zo heet hij, ja. 🙂

winnen bank

HAVE YOU GOT WHAT IT TAKES?

Er zijn echter wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen voordat je kans kunt maken om het daybed te winnen. Allereerst moet je eind december/begin januari wel een keertje thuis zijn, dan wordt de bank namelijk vervoerd! De exacte datum wordt nog met je afgestemd. Ten tweede willen we graag van je weten wanneer jij een powernap gaat doen op het daybed. En ten derde willen we dat je goed voor Alex zorgt. 😉 Nou, dat lijken ons best goede eisen!

Voldoe jij aan de voorwaarden? Volg dan alle drie de stappen hieronder om kans te maken op de bank!

  1. Like Sofacompany op Instagram
  2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

3. Laat in de comments hieronder weten wanneer jij gaat powernappen op het daybed

Winnaars krijgen persoonlijk bericht via de email. 

Disclaimer: dit artikel is in samenwerking met Sofacompany gemaakt. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! 🙂

Recommended Posts

61 Comments

 1. Na een hele lange dag van Co-schappen kan ik een powernap op het daybed goed gebruiken!

 2. Ik powernap dus nooit, maar zou oprecht dagelijks een powernapje inlasten als Alex hier zou staan. Wanneer? Als ik na een lange juffendag thuiskom! En ik ben niet de enige die verliefd zou worden op Alex; vriendlief namelijk ook, hij is the powernap himself. Altijd na zijn labwerk een powernapje voordat ie de lekkerste maaltjes bereidt. Dus ja, Alex zou een fantastisch plekje krijgen, misschien wel het beste plekje in ons huisje.

 3. Ik ga hierop powernappen tussen het kerstontbijt en kerstdiner in 😉 even tot rust komen van alle lekkernijen!

 4. Ik zou heerlijk een powernap op deze TE gekke bank doen voor ik ga sporten om zo mijn rust te pakken (ik doe aan pittige pt trainingen, boksen, Pilates en yoga)en uiteraard ‘s avonds lekker languit met een goed boek of sportblad. Lekker samen met m’n grote man en kleine boef genieten van de tijd net elkaar en hopelijk van vele heldere luchten zodat we sterren en de maan zien. En natuurlijk zorg ik goed voor Alex door hem in te spuiten en warm te houden met mooie kussens, een dekens en ons lichaam. En? Schoenen uit 😀

 5. Waaaauw! Wat een super mooie bank! Ik ga sowieso powernappen op 8 januari(: Dan heb ik mijn eerste halve marathon gerend. Het is meteen de zware run van Egmond!
  Dan kan ik vast wel een beetje power gebruiken achteraf (:(:

 6. Oh ja heerlijk voor mijn powernaps na school en voor het sporten. En voor mijn vriend Alex die al vaak in slaap valt op de bank. Deze Alex ligt vast een stuk lekkerder 😉

 7. Oeee heerlijk neerploffen na een ronde hardlopen!?

 8. Oh yes please ?
  Wij zijn net verhuisd en we moeten nog een lounge stoel maar deze prachtige scandi bank zou ook een hele fijne oplossing zijn ?! ( en hij zou prachtig staan bij ons Perzisch tapijt) Aan voorwaarde 1 en 3
  Voldoe ik zeker;) en die powernaps doe ik graag begin januari dan heb ik vakantie eindelijk na fulltime gewerkt te hebben in deze drukke kerstijd, so fingers crossed ?? xx marije

 9. Sinds een week heb ik nu mijn yoga nidra teachers certificaat. Yoga nidra staat ook wel bekend als de yoga van de slaap. Een vorm van geleide meditatie terwijl je ligt waarbij je constant tussen waak en slaap schommelt. Wist je dat.. 1 uur yoga nidra gelijk staat aan 3 uur slaap! De perfecte powernap dus! Ik zou ontzettend blij zijn met het daybed in mijn huisje zodat ik al mijn vrienden en familie volledig kan verwennen met een yoga nidra sessie als ze bij mij langs komen! Ligt heel anders dan zo’n dun yogamatje en wat dekens 😉

 10. Als ik na mijn werkdag gesport heb neem ik graag een powernap. En het zou nu een heel mooi verjaardags cadeau zijn!

 11. Ik powernap bijna elke dag sinds ik afgelopen zomer een vitamine B6 vergiftiging opliep. (Ja het bestaat, ik dacht ook huh?) De revalidatie is pittig en ik ben veel moe, zo’n fijn daybed in de woonkamer zou dan ook heerlijk zijn! Bovendien oogt hij perfect als meditatie-ondergrond… Iets wat me enigszins verlichting brengt in deze lastige tijd. Jullie zouden me er ontzettend blij mee maken!

 12. Ooh heerlijk na het werk, en dan nog eens met deze bank als heel goed excuus. Wat wil je nog meer. En misschien wel gewoon 24uur in het weekend, byeee social life

 13. Na een vreselijk zware benen training hoef ik dan gelukkig de trap niet meer op, maar kan ik lekker op mijn daybed. En als mijn vriend, Alex, dan niet thuis is, is Alex het bed gelukkig in de buurt ?

 14. Aangezien ik weer terug ga naar Nederland vanuit België, ga ik een powernap zeer goed kunnen gebruiken tijdens het verhuizen door!

 15. Als ik win ga ik super goed voor ‘t daybed zorgen….mooie kussens erop, een zacht kleedje….en dan ga ik er zelf zoveel mogelijk op chillen! Het beste is de zondagmiddag….?? En natuurlijk zorg ik dat ik thuis ben om deze knapperd te ontvangen ;-))

 16. Hallo allemaal!

  Ik wil graag kansmaken op deze prachtige bank! Op het moment ben ik druk bezig om van alles te verzamelen om mijn eerste eigen huisje mee in te richten. Na een dagje klussen wil ik graag neerstorten en een tukkie doen op Alex.

  Een lekkere bank mag in huis natuurlijk niet ontbreken, daarom zou Alex aan mij een goed baasje vinden. Ik zal er met liefde tukkies op doen en zal hem als een baas verzorgen!

 17. Ooooohh wat een tegekke winactie! Ik ben helemaal gek/verliefd op n Scandinavisch/Deens interieur. We zijn in ons huis nog aan t verbouwen en we zijn opzoek naar een grote kledingkast + n toffe bank om tussen het passen door voor de kleding even uit te rusten, (ff powernappen). En heerlijk natuurlijk om na het hardlopen even neer te ploffen op deze bank! 🙂

 18. Ik ga een powernap doen samen met Alex nadat ik gesport heb en een warme douche heb genomen ?

 19. Niet voor mij zelf, maar voor mijn allerliefste moeder die door de maanden heen een redelijk slaaptekort heeft obgebouwd door al dat harde werken. Dit heeft het wel mogelijk gemaakt dat ze een mega praktijk heeft opgebouwd in zeer korte tijd. In 2017 hoop ik dat ze wat meer tijd in d’r agenda vrij krijgt voor een powernap her en der, en ik denk dat dat Alex dan zeer gewaardeerd zal worden! ?

 20. Een heerlijke powernap na een workout (eerst ff douchen, want dan blijft Alex lekker fris). Of een fijne powernap als onze zoon zijn dutje doet… eerst even lekker bakkie doen en dan in het winterse zonnetje fijn mijn ogen sluiten… ik zie het al helemaal zitten/liggen… mits vriendlief mijn plekje dan niet heeft ingepikt, want die houdt ook wel van een powernap 😉

 21. Hoi Alex, toch wel spannend zo’n blind date! Ik denk stiekem dat jij mijn perfecte match bent. Spontaan verliefd! Ben je nog niet overtuigd? Ik ben een verzorgend typje, megafan van Scandinavisch en minimalistisch design, én ook dol op chillen (na een workout)! Je bent altijd welkom. Kom je gezellig langs? 🙂

 22. Komt heeeel goed van pas. Power NAP met mijn zoontje…Als alleenstaande mama komen die goed van pas net als de bank! Zekernu ik innieuwe jaar weer moet werken

  Totally in love…..

 23. Een powernapje hierop lijkt me fantastisch! Ik zal vooral op dagen als deze een powernap erop nemen: weinig slaap gehad, lange werkdag voor de boeg en wederom beloofd het een kort nachtje te worden. Een powernapje zou me goed doen. Helaas is de bank nu thuis, niet zo comfortabel. Maar ook in het weekend, na een uitgebreid ontbijt, met een vol buikje.. heerlijk!

 24. Powernappen doe ik op zeer ongeregelde basis. Als ik het nodig heb en soms omdat ik daar zin in heb. Wel redelijk vaak op de zondagmiddag, na het verrichten van wat huishoudelijke klussen.

  Wat een gave prijs!!

 25. Ik heb 2 baantjes en begin bij de één om 08:30 en moet na een korte pauze meteen door naar m’n andere baantje om 18:00, precies genoeg tijd om even een powernap te doen op Alex met Alex want laat m’n vriend nou eens dezelfde naam hebben ;)!

 26. Wat een te gekke bank!! Ik zou hier op 3e kerstdag even powernappen om daarna weer lekker te gaan trainen, op 1 januari om bij te komen van een te gek nye-feest, regelmatig op vrijdagmiddag na mijn werk voordat ik ga hardlopen (ik train voor een halve triathlon), en op nog veeeel meer momenten! Ik zal er met wat kussentjes op een gezellige plek goed voor zorgen!

 27. Ik ga samen met mijn zoon van 11 powernappen op Alex, dat kan hij vast aan. Dan kunnen we uitgerust met zijn 2 gaan backpacken in Bali in april 2017. Kan Alex ook weer even rusten als wij uitgerust dat vliegtuig instappen!

 28. Mijn ouders en ik zijn druk aan het klussen in het nieuwe huis, dus kunnen tussendoor wel een powernap gebruiken . En dan in het verbouwde huis hebben we gelijk een mooie Alex.

 29. Wanneer je na een lange dag werken, lekker hebt gekookt, gegeten en opgeruimd. DUIK ik graag op de bank voor een tukkie, voordat ik naar de crossfit training ga.
  Op Alex zou dit nog heerlijker zijn! Heb ik meteen een mattie voor de zondagavond

 30. Lijkt me heeerlijk, Alex! Ziet er uit om verliefd op te worden. Ik kijk er nu al naar uit om een heerlijke lange powernap te doen voordat we de jaarwisseling ingaan!

 31. Nadat ik een lange dag gewerkt heb op kantoor en daarna gesport heb moet ik gewoon even een powernap doen op deze geweldige bank voordat ik weer bezig ga met studeren want tja dat moet ook nog even gebeuren voor het slapen gaan. En dit zou ik dan elke dag weer herhalen haha.

 32. Powernapjes op Alex zijn meer dan welkom met een kat (kleine draak) die het héérlijk vindt om ‘s nachts over zijn baasje heen te lopen of door het huis heen en weer te rennen.. En misschien niet doe ik niet alleen powernapjes op het daybed, maar doe ik stiekem ook wat yoga oefeningen als onze kat ligt te powernappen op het joghamatje.

 33. Ooh wat een heerlijke bank! Ik kan vanwege de ziekte en de zorg van mijn moeder niet het huis uit en op mijzelf wonen. Ik mis op mijn eigen verdieping alleen nog een overheerlijke bank. Waarop ik in de middag of na de ochtend een heerlijke powernap kan doen. Zo heb ik weer de volledige energie om naast de zorg ook een workout te knallen. Nu maar heel hard duimen dat ik hier mijn powernappies op mag doen!

 34. Na een ochtend sporten en het maken van een nieuw recept, zou ik een powernapdate inlassen met Alex. We lezen samen enkele blogs (o.a. Fitgirlcode ofcourse) en knuffelen een poosje onder het genot van een muziekje. Ik zou Alex goed verzorgen en naar hem luisteren. En ik zou geen ruzie met hem willen. Na het werk in de horeca las ik gewoon nóg een date in en misschien blijf ik dan wel stiekem een keer slapen..:)

 35. Als ik op 1 dag om 6:45 begin met werken bij de Yoghurt Barn, daarna nog school heb en er nog even tegen aan ga tijdens een nieuwe work out. Dan ben ik toch wel heel erg blij als ik even een heerlijke powernap kan doen:)

 36. De beste tijd voor een powernap is na mijn werkdag en voor mijn boks of yoga les. Dan ben ik weer helemaal opgeladen om te gaan sporten 🙂

 37. onze bank is echt aan vernieuwing toe en met een aantal leuke kussentjes erop zou dit een echte eyecatcher in ons huis worden! Onze huidige bank is echt aan vervanging toe!

 38. onze bank is echt aan vernieuwing toe en met een aantal leuke kussentjes erop zou dit een echte eyecatcher in ons huis worden! Onze huidige bank is echt aan vervanging toe!

 39. Powernappen na een zware workout of schooldag, heerlijk! ?? Maar wie weet kom ik gewoon de bank niet meer af als deze in mijn studentenkamertje staat! Powernap marathon ?

 40. Als ik uit school/stage kom zou ik er gebruik van maken. Even snel opladen op deze prachtige daybed en daarna heb ik alle energie om heerlijk te gaan sporten 🙂

 41. OOEHLALAA! Ik ga binnen nu en 2 weken een baby op de wereld zetten en tussen al het gehuil, gekrijs en geschreeuw door zou ik hier graag powernapjes op doen. Heer-lijk! Eigenlijk zie ik die napjes nu ook al wel zitten, want al dat Netflixen en lopen naar de koelkast is heeeull vermoeiend. Ja echt 😉

 42. Ik zou Alex een mooi plekje geven in mijn toekomstige huisje wat ik in 2017 wil gaan kopen en dan heerlijk powernappen tussen het werk en sporten in :).

 43. All day, every day ?? ik moet vaak een onderbroken dienst draaien op het werk, dus tussendoor een dutje op Alex zou me niet misstaan! #needhim

 44. Alex lijkt mij een perfecte kandidaat om mijn vrienden op te laten powernappen. Ik vind het altijd gezellig als mijn lieve vriendinnen langskomen op zondag om te hangen en te Netflixen met thee en niet zo fitgirlcode-verantwoord voedsel. Met zijn tweeën hangen op mijn bank gaat goed. Maar vanaf 3 personen wordt het krap.
  Ik zal dus op zondagmiddagen een powernap doen op Alex, mét mijn besties.

 45. Ik zou hier een heeele lange powernap op doen wanneer ik met een jetlag terugkom van mijn eerste grote reis naar Zuid-Amerika! Hij heeft precies dezelfde poten als mijn bank, dus ik denk dat ze het goed samen kunnen vinden haha!

 46. Omyyy.. wat ziet dat daybed er lekker uit zeg?. Daar ga ik zeker gebruik van maken, na mn scriptie en voor het sporten even een powernapje.. Gaat vast net dat beetje extra motivatie brengen om de zijwaardse plank met hand en been omhoog toh écht een keer goed uit te voeren. Al moet ik oppassen dat die niet té lekker ligt en ik er niet meer vanaf kom. Mijn trouwe bedje heeft me ook nog nodig… of misschien wordt dat mijn nieuwe bed wel??

 47. Op mijn donderdagnamiddag, heerlijk dagje verlof doorheen de week nadat ik flink gepoetst heb, of op zondagvoormiddag, na een fixe workout, om even te bekomen ? heer-lijk! ♥ Wat is hij prachtig ☺

 48. Alex, mooie leuke alex!
  Je zou een top aanwinst zijn voor mijn kleine maar fijne huisje.
  En een powernap dat doe ik maar al te graag!
  Na school, voor m’n werk voor- na- of tijdens (haha) een home workout of gewoon omdat het kan!
  Ik zal goed voor Alex zorgen en jullie zullen af en toe een update ontvangen hoe het met deze kanjer gaat!

 49. I love love love the sofa company. Ze hebben de mooiste banken en deze is ook een plaatje.
  Ik zou de bank super graag willen winnen.
  Ik neem eerlijk gezegd niet zo vaak een powernap. Maar als ik t doe dan is t toch net tussen eten en sporten. Of in iedergeval na het eten. Mijn lichaam werkt een beetje anders. Als ik heb gegeten dan moet mn lichaam zo hard werken dat t uitgeput is dus dan is een dutje doen wel lekker.

 50. Deze bank zou echt meer dan welkom zijn! Half januari krijgen wij de sleutel van ons mooie appartement in centrum van Rotterdam. We hebben dan veel meer ruimte dan in ons vorige huis en deze bank zou perfect passen in ons interieur. Ik weet al precies waar Alex komt te staan: voor de ramen in de woonkamer, we kijken vanaf de 15e verdieping uit over de hele skyline van Rotterdam. Een mooier plekje voor een powernap kan ik me niet bedenken en ik denk dat Alex zich ook heel snel thuis zal voelen :-)!

 51. Tijdens de kerst moet ik ‘s avonds werken. Lijkt me heerlijk om na ‘s ochtends gesport te hebben tot rust te komen op de bank en daarna uitgerust naar mijn werk te kunnen gaan

 52. Ik ben fysiotherapeute bij het Korps Commando Troepen. Als medic moet ik ook in de nacht voor hun klaar staan. Maar vooral na een ( speciale ) training met hun kan ik wel een tukje gebruiken!

 53. Met Alex wil ik all day anytime wel powernaps doen! Enige trouble die ik voorzie is dat mijn lieve poezen Dot & Snoes Alex ook erg interessant gaan vinden.. met dierendag krijgen zij dan een mini-Alex zodat ik de grote lekker voor mezelf heb ?

 54. Omdat ik wel eens een powernap wil doen met een andere vent (Alex) in plaats van mijn partner Wouter (die overigens ook best hard snurkt en ademt). Kom op na elke dag een boterham met kaas, wil ik ook wel eens een croissantje.

 55. Ik doe m’n hele bed de deur uit en lig alleen nog maar op het day bed!

 56. Ik weet nog niet zo goed wanneer, maar dat het zal gaan gebeuren is een feit ! Wat een heerlijk idee om een daybed te hebben. Hij is super mooi. Misschien een powernapje als vervanging van een afther dinner dip.

 57. Ik ga binnenkort op mijzelf wonen, en er moet nog van allesss gebeuren. Ik zal Alex vooral gebruiken als excuus om lekker op te powernappen tijdens het klussen haha!

 58. Wow! Een daybed. Dat doet me denken aan onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika, waar er een in de tuin van onze lodge stond 🙂 En wat was dat fijn: mijn man (30) moét elke dag een powernap doen vanwege een heftige hersenstamontsteking 5 jaar geleden en zo’n daybed maakt dat net even wat leuker! Daar kunnen we namelijk met zijn tweeën een powernap op doen in plaats van dat hij alleen op de bank ligt. Ik kruip er graag bij na een #FGC workout! Duimen maar :-)!

 59. Na een heerlijk foute maaltijd 😉 Of gewoon lekker bankhangen en een filmpje pakken! IIg niet na het sporten (hardlopen/hiit), want dan zit ik zo vol energie, stuiter ik gelijk van de bank af!

 60. Gezien mijn hele drukke schema zit een powernapje er niet in! Maar wellicht met deze straks in ons ‘nieuwe’ huis kan dat wel geïntroduceerd worden! Ik werk namelijk 30 uur in de woonbegeleiding, ben aan het afstuderen voor mijn fulltime HBO NGT tolk studie, sport 5X in de week enheb een zoontje van bijna 2 jaar. (En straks een huis van ruim 140 vierkante meter!) Snap je het nu van de geen powernaps kunnen maken? 🙂

  Met deze hopelijk straks in het zicht is het toch heel verleidelijk om daar even op weg te dutten en dat zal dan tussen 13.00-16.00 uur zijn als de kleine op bed ligt.

 61. Wat een supermooie bank! Ik volg Sofacompany al een tijd en ben verliefd op hun collectie ?? Als ik deze parel win, doe ik het liefst een powernapje na een volleybalwedstrijd, of na het hardlopen, of na een week werken, of na een avondje stappen met vriendinnen. Ik geloof dat ik hier elke dag wel op kan powernappen 😀 Fingers crossed!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.