WINACTIE: €100 giftcard voor sneeuwwitte tanden

Give aways door aranka

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Ik grapte er al over in mijn vlog: “Ik heb een kleine cosmetische ingreep ondergaan”. Er rust toch een soort van taboe op het manipuleren van schoonheid. Naar mijn idee is de grens compleet vervaagd; zo is de zonnebank de normaalste zaak van wereld, maar kreeg ik toch vreemde blikken toen ik zei dat ik mijn tanden ging bleken. Vroeger pakte ik regelmatig een zonnebankje, zodat ik in de winter niet transparant wit, maar beige voor de dag kwam. Nu ik ouder word en de gevaren van UV-straling niet langer kan ontkennen, ga ik niet meer. En dus ben ik niet meer beige. Het viel me op dat mijn tanden daardoor, in vergelijking tot mijn huid, minder wit lijken.

Ik had al wel eens nagedacht over het bleken van mijn tanden, maar nog geen woord bij daad gevoegd. Totdat ik op de blog van Annic van Wonderen een artikel las over WIT. Deze kliniek is gespecialiseerd in het bleken van tanden met PrevDent methode. Deze veilige manier van tanden bleken voldoet aan de Europese maatstaven. Er is maar 6% waterstofperoxide nodig waardoor de behandeling pijnloos is. Door de toepassing van Nano-Hydroxyapatiet wordt het glazuur niet aangetast, maar zelfs gerepareerd. En binnen 1,5 uur sta je weer buiten!

De behandeling

Bij binnenkomst moest ik kort een vragenlijst invullen en mijn tanden poetsen met een speciale tandpasta. En ik mocht een dvd uitkiezen die mij het komende uur zou entertainen. Ik koos voor de glitter and glamour van Sexy and the City. Over iets meer dan een uur had ik net zo’n stralende glimlach als deze stylish ladies uit New York.

Vervolgens werd de huidige kleur van mijn tanden vastgesteld aan de hand van een kleurenschaal, de zogenaamde VITA-pan kleurenschaal. Net zo een als je in de Gamma hebt voor verf, maar dan met kleine tandjes in verschillende tinten. Blijkbaar waren mijn tanden al best wel wit (yay), maar het kan altijd nog witter. We gaan voor 5 tinten lichter is het plan. Er werd een wangspreider in mijn mond geplaatst. Dat ding ziet eruit als een soort martelwerktuig, maar in de praktijk valt het het reuze mee. Bovendien leverde het leuke plaatjes op voor Snapchat. ;)

Om er voor te zorgen dat je lippen niet uitdrogen worden ze ingesmeerd met een beetje masking crème. En mijn tandvlees werd voorzien van een soort rubber laagje om het te beschermen tegen de behandeling. Vervolgens krijg je nog een laagje over je tanden om eventuele tandplak te verwijderen.

wit1

Zodra mijn volgers op Snapchat voorzien had van een update, kon ‘operatie witte tanden’ beginnen. Alles werd heel goed uitgelegd, elke 10 minuten een nieuw laagje en dan weer onder de lamp. Dit wordt 5-6 keer herhaald. Bij mij was dit 6 keer want het kon nog wel witter. Toen werd ik ineens een klein beetje bang voor een Gerard Joling look. Het is moeilijk communiceren met alle attributen in je mond, maar de mensen bij WIT zijn een soort mind readers. Of ze zag de angst in mijn ogen, dat kan ook. Mijn behandelaar zei geruststellend: Gerard Joling heeft facings, zo gaan jouw tanden er niet uit zien. Ik had het volste vertrouwen in mijn behandelaar en bovendien had ik nog 10 minuten te gaan op mijn tweede aflevering SATC en de stoel lag echt heel lekker, dus ik ging akkoord.

Het resultaat

Na de laatste 10 minuten werd ik bevrijd van alle spreiders en watten, mocht ik mijn mond spoelen en het resultaat bekijken. Wat een verschil!

wit2

Duidelijk een stuk witter maar wel natuurlijk. En heel belangrijk geen vlekjes of oneffenheden. De komende 24 uur was het belangrijk dat ik alleen wit/kleurloos voedsel zou eten. Dan moet je denken aan rijstwafels, gekookte aardappelen en een stukje witvis. Ik kreeg ook een lijstje recepten die ik ‘s avonds kon maken met alleen wit eten. Best een uitdaging!

Pijn?

Tijdens de behandeling heb ik geen pijn of ongemak ervaren. 24 uur na de behandeling waren mijn tanden wel iets gevoeliger.  Dit komt natuurlijk ook omdat je er erg op let.

Conclusie: ik ben super blij met het resultaat en de behandeling viel me 100% mee. Dit komt ook door de geduldige professionele mensen bij WIT. Ze hebben duidelijk de gezondheid van je tanden voorop en maken je tanden wit op de meest veilige manier die er is.  

WIL JIJ DIT OOK?

Dat kan! Geef jezelf witte tanden als kerstcadeautje! Wij mogen namelijk 5x een giftcard van €100 weggeven voor een behandeling bij WIT, da's een flinke korting dus! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op die hagelwitte tandjes is het volgende:

  1. Like WIT op Facebook
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  3. Vertel hieronder in de comments waarom jij graag wilt shinen tijdens de feestdagen :)

De winactie loopt t/m 16 december, wees er dus snel bij!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.