DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Het gebruiken van hydraterende crèmepjes en lotions… Dat doe je toch alleen als je last hebt van een droge huid? Lange tijd was dat precies wat ik geloofde. Tot ik een bezoekje mocht brengen aan een presentatie van het huidverzorgingsmerk Dermalogica, waar duidelijk werd dat hydratatie super belangrijk is voor elk huidtype!

Waarom hydrateren zo belangrijk is

Zelf heb ik eerder last van een vettige huid dan van een droge. Aan het einde van de dag kijk ik in de spiegel en is er van mijn matte look weinig te bekennen. Een bezoekje aan de presentatie van Dermalogica was dus de uitgelezen kans om al mijn vragen te stellen. Enne, een stuk wijzer ben ik zeker geworden!

Wat blijkt: een vette huid wordt vaak gezien als dé veroorzaker van onzuiverheden, maar een gedehydrateerde huid kan net zo goed voor onzuiverheden zorgen. Waarom? Omdat het de talgproductie dus juist triggert.

Skin Soothing Hydrating Lotion

Om dat tegen te gaan introduceert Dermalogica de Skin Soothing Hydrating Lotion van de Clear Start productlijn. Deze lotion herstelt het vochtbalans in de huid en controleert tegelijkertijd de talgproductie om ontstekingen te voorkomen.

Heb jij last van onzuiverheden? Dan is de lotion zeker iets voor jou! Om dit te behandelen wordt vaak gebruik gemaakt van uitdrogende ingrediënten, die de problemen eigenlijk alleen maar erger maken. Hydratatie is dus de uitkomst! Daarnaast gaat het product roodheid, irritatie en schilfertjes tegen, welke vaak ontstaan als gevolg van acnebehandelingen of acnemedicatie.

Win, win, win

Is jouw huid toe aan een boost? Lucky you: want we geven er nu vijf weg! Doorloop alle drie de onderstaande stappen en wie weet ontvang jij de Skin Soothing Hydrating Lotion van Dermalogica t.w.v. €25 thuis!

1. Volg Dermalogica op Instagram
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

3. Vertel in de comments wat een Clear Start voor jou betekent!
Deze winactie loopt t/m 20 maart dus grijp je kans! De winnaar wordt per mail gecontacteerd.

Recommended Posts

29 Comments

 1. Een clear start betekend voor mij op dit moment fris het voorjaar in. Ik heb bijna 6 weken thuis gezeten door een gebroken voet. Daardoor heb ik op alle fronten de touwtjes iets te veel laten vieren en nu ik zo goed als hersteld ben wil ik er weer fris tegenaan!

 2. een fresh start is voor mij weer een zachte huid. Elke ochtend sta ik op met een droge huid…en moet deze weer even flink gehydrateerd worden!

 3. Een clear start betekend voor mij dat ik altijd en ieder moment weer opnieuw mag beginnen. 1 ei laten vallen betekend niet dat de hele doos de prullenbak moet. Voor mezelf de liefde vinden om er voor te gaan.

 4. Ik probeer iedere dag met een Clear Start te beginnen! Het eerste wat ik doe als ik opsta is een groot glas water drinken. Daarna onder de douche mijn gezicht reinigen met de Special cleansing gel van Dermalogica. Dan begint mijn dag in ieder geval goed. Ik probeer iedere dag bewust te leven (lief zijn voor de mensen om me heen, gezond eten en bewegen). Dit lukt niet iedere dag, dus probeer ik het de volgende dag gewoon weer!

 5. Een clear start is eindelijk weer starten met sporten! Na een tijdje intensief gesport te hebben, is de motivatie eventjes ver te zoeken! Een gezonde lifestyle zorgt voor een gezonde huid. Ik merk wel dat mijn huid weer wat doffer begint te worden en kan wel een goede oppepper gebruiken.

 6. Ik ben het zat om steeds een intens droge huid en ook onzuiverheden te hebben. Ik weet niet meer waar ik een goede creme moet vinden.. Ik ben net op wintersport geweest en mijn huid heeft hierdoor een gezonder kleurtje. Dus een perfecte clear start waarin ik mijn huid mooi wil blijven hydrateren en het gezonde effect wil blijven behouden!

 7. Ik heb last van onzuiverheden terwijl al mijn vriendinnen daar geen last meer van hebben, ik heb al verschillende dingen uitgeprobeerd maar het werkt vaak niet. Dit lijkt mij dus de oplossing! Fris en fruitig de zomer in’

 8. Zou super zijn. Beetje een gemeng huidje, grote porien en onzuiverheden rondom neus. Zou fijn zijn om deze te proberen en een Clear Start te maken 🙂

 9. Ik gebruik dermalogica al een paar maanden en ben erg tevreden over de producten. Ik doe nu mee om clearstart aan mijn broertje te leren kennen. Hij heeft last van acne en kan een goede hydratatie gebruiken. Zo kan hij met een clear start beginnen om een mooiere huid te krijgen. Clear start betekend voor mij dus een nieuwe start voor de huid van iemand die me dierbaar is!

 10. Voor mij is een clear start een nieuwe plek met nieuwe mensen en vooral veel nieuwe avonturen! Over 3 maanden die ik mijn middelbareschool examen, daarna ga ik studeren, dat is mijn clear

 11. Een clean start heb ik iedere dag, een nieuwe morgen en nieuwe kansen, iedere dag weer een kans om beetje bij beetje een betere fitgirl te worden 🙂

 12. Het betekend voor mij letterlijk beter in mn vel zetten en iedere dag lekker fris en fruitig beginnen. Ik ben begonnen met afvallen, gezonder eten en sporten en dat is een heerlijke clear start.

 13. De producten van clear start zijn voor mij letterlijk een clear start geworden. Door het gebruiken van de dagcreme (daytime treatment) en de fasewash is mijn huid ontzettend verbeterd!! Hierdoor heb ik afstand kunnen nemen van mijn lagen foundation om hiermee mijn puistjes en onrustige huid te bedekken. Clear start is voor mij de meest pure en eerlijke versie van jezelf zijn!!

 14. Mijn clear start is eigenlijk al twee jaar geleden begonnen. Ik heb een bloedafwijking waarvoor ik eigelijk elke twee weken injecties moet halen maar sinds ik zo goed met mijn voeding bezig ben heb ik nog maar één keer elke vier weken een prik nodig. Bijna een medisch wonder mag ik wel zeggen. Alleen blijf ik wel last houden van een enorm droge en gevoelige huid. Dus ik zou dit ronduit heerlijk vinden!

 15. Dat lijkt me heeerlijk zeg! 😉 Clear start?? fresh start!!!

 16. Een fris begin van de dag, een gave huid: meer heb ik niet nodig om mijn dag naar wens te beginnen!

 17. Clear start is voor mij confidence. Want uiteindelijk maakt een heldere, stralende huid je het allermooist. Zelfs als je in je t grote sweater op de bank zit met een bad hair day.

 18. Een clear start betekent voor mij dat ik uitgerust, tevreden en helemaal voorbereid aan een nieuwe dag begin.

 19. Super stressvolle jaren resulteerde in een burnout en een gestreste gedehydrateerde huid. Ik ben na een jaar thuis weer redelijk up and running en daar hoort een mooie zuivere huid bij!

 20. Een Clear start zou voor mij betekenen hopelijk een eind aan mijn onzuivere, droge huid. Wat zou ik daar happy mee zijn.

 21. Ik heb een tamelijk vette huid. Hierdoor wil ik kan ik me niet met alles insmeren. Omdat het dan vetter voelt of lijkt. Ik denk dat Dermalogica zeker wat voor mij kan beteken.

 22. Eindelijk verlost van mee-eters en rode schilferende huid? Ik ben benieuwd of het zal lukken☺️. Clean start ot the day= citroen-gember-honing-heet water, 3km lopen, douche-scrub-crème, mousse-lotion-dagcrème, stijltang, favo oorbellen en ik voel me top.

 23. Ik wil dit wel eens proberen. Al heel vaak iets van dermalogica gehad. Schub, active moist en de oogcreme. Maar voor in de zomer is deze creme net iets te vol. Dus ben benieuwd.

 24. Een clearing start betekent voor mij een nieuwe start in dit voorjaar! Met frisse moed weer de strijd met de kilo’s aangaan….goed voor mezelf zorgen en zo fit en fris de zomer tegemoet 🙂

 25. Een heerlijke frisse start van de Dag !

 26. Met de lente in zicht, is het terug tijd voor een clear start! Nu het mooier weer wordt, probeer ik steeds meer buiten te hardlopen om zo mijn conditie te verbeteren zodat ik in de zomer terug helemaal fit ben! Ik kijk al uit naar de zomermaanden!

 27. Een clear start betekend voor mij zelfverzekerder zijn, met een gavere huid durf ik misschien zonder make-up te sporten, nu doe ik altijd nog iets op om een en ander te camoufleren.. ik heb al mijn leven lang een probleemhuid, maar de producten van dermalogica heb ik nog nooit geprobeerd!

 28. Een Clear Start betekent voor mij je goed voelen. En dat betekent dat je ook een mooi stralende huid hebt, daarom zou ik graag dit product winnen. Ik zelf heb namelijk op verschillende plekken in mijn gezicht een erge droge huid. Xx

 29. Een clear start betekent voor mij eindelijk geen droge huid meer in deze koude winterdagen, maar een zachte hydraterende huid zonder droge en rode plekken.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.