SuperJuicer

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Als Fit Girls ergens op gesteld zijn, zijn het hun sapjes wel. Mocht je ooit de keuken van een desbetreffende dame bezoeken, is de kans groot dat de juice en smooth tools je om de oren vliegen. En laten wij nu net de holy grail onder de slowjuicers verloten! De SuperJuicer. Je hoort het goed, jij maakt kans op een supersonisch keukenwonder dat ieder stuk groente of fruit in je nederige stulpje moeiteloos omtovert tot een glaasje vitamine C. En wie wil dat nu niet?

Slowjuicer, quoi?

Afijn, maar wat is zo’n slowjuicer nu eigenlijk? Net als zijn soortgenoten verwerkt de SuperJuicer op laag tempo (slowjuicer, aha) groente en fruit tot overheerlijke sapjes. Waarom op laag tempo? Dat heeft wel degelijk een reden! De vitaminen en enzymen van de gebruikte producten blijven op deze manier zo goed mogelijk behouden. Een dikke pre dus. Afgezien van de vitamientjes is het sap van de slow juicer ook nog eens langer te bewaren, omdat bij het proces vrijwel geen zuurstof komt kijken. Kannetje in de koelkast, bakkie invriezen? No problem! En dat is bij een traditionele sapcentrifuge wel anders.

Wat in de SuperJuicer te mikken?

En dat is nog het mooiste. We kunnen werkelijk alle soorten groenten en fruit toevertrouwen aan de SuperJuicer. Hard, zacht, ongeschild, de hele bups. In tegenstelling tot een normale juicer zijn zelfs sla, spinazie, boerenkool, tarwegras, en kruiden geen match meer voor het apparaat. En dat vraagt om eindeloze middagen aanklooien met het gehele assortiment van de dichtstbijzijnde groenteboer…

SuperJuicer

Fitgirlcode ft. de SuperJuicer

Natuurlijk stonden wij Fit Girls te trappelen om aan de slag te gaan met de wondermachine! Een bezoekje aan de supermarkt en twee goedgevulde tassen veggies ‘n fruit later, was ik klaar om een onderonsje met de juicer aan te gaan. Het eerste dat opvalt? Het is een verrassend leuk ding. Niet zo’n apparaat dat je het liefst achterin een kast wil mikken, maar een stoere keukentool waardoor je vrienden hoogstwaarschijnlijk zullen denken “goh, wat een culinair wijf”. Ook zullen je buren je de SuperJuicer in dank afnemen, aangezien het apparaat behoorlijk stil te werk gaat.

Wat staat er op het menu? Nummer uno, een red fruit juice (framboos, blauwe bes, aardbei), en nummer dos, een groene variant (appel, spinazie, wortel) . Zowel het zachte fruit als de wortels worden moeiteloos getransformeerd tot kleurrijke juices die, na uitbreid geobserveerd en geproefd te zijn (my favorite part), ook nog eens bomvol smaak blijken te zitten. En bonus, het pulp verdwijnt in een apart bakkie welke je zo leegkiepert in de prul! Mocht je nu tóch graag een keer een smoothie maken, no problem. Met de bijpassende accessoires knal je ‘m zo uit de juicer! Je zou je zelfs kunnen wagen aan een middagje tofu maken…

SuperJuicer

Winnen, winnen, winnen!

A la, ik ben dus verkocht. Het is dat ik hem zelf niet mee naar huis mag nemen… Jullie girls daarentegen, maken wél kans om binnen de kortste keren dag en nacht in de weer te zijn met de SuperJuicer t.w.v. 199,-! Om kans te maken moet je alle drie de stappen doorlopen:

 1. Like SuperJuicer op Facebook of Instagram
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
          

          
     3. Vertel in de comments waarom jij de SuperJuicer wilt hebben!

Doe snel mee, en wie weet impress jij binnenkort al je friends and foes met overheerlijke juices! De winactie loopt t/m zondag 13 maart. De winnaar wordt gecontacteerd via email.

Recommended Posts

191 Comments

 1. Deze superjuicer zou ik dolgraag willen winnen. Ik ben gek op gezonde sapjes en dit zou mooi zijn voor mn gezonde leefstijl waar ik nu mee bezig ben. Zo kan ik nog gezonder gaan leven.

 2. Whaaaaa!! Zo’n superjuicer zou ik enorm graag willen winnen!! 😀 Al heel vaak erover gedacht om er een aan te schaffen, maar de prijs weerhoudt me er dan altijd van. Ben echt dol op verse smoothies en sapjes etc. Dus hier kan ik dan iedere ochtend van genieten!! 😀 😀 😀 Heerlijk!! 😀 😀

 3. Dit zou voor de uitkomst zijn om smorgens niet meer zo vroeg in de weer te zijn voordat ik naar het werk moet. Ook is het voor mijn kleine mannetje helemaal fantastisch dat ik zelfs voor hem hiermee van alles kan maken, zonder dat ik erbij na hoef te denken wat er wel of niet in kan!

 4. Ik mis nog iets om sapjes mee te maken! N staafmixer werkt niet zo goed voor dat doeleinde en ik ben juist zo gek op homemade sapjes..:)

 5. Hey Tessel en de andere Fit Girls! Nu doe ik zelden mee aan wedstrijden (omdat ik nooit eens een keer iets win), maar hier moét ik wel aan meedoen! Met de zomer in aantocht ben ik mijn gezonde lifestyle toch nog nét iets gezonder aan het maken. De juicer zou ideaal zijn om sapjes te maken voor hele dagen op de universiteit of voor/na mijn sportsessies. Trouwens ik vind ook dat sapjes in de supermarkt ontzettend duur zijn, en nu zou ik ze gewoon zelf kunnen maken. Ik hou mijn fingers crossed en hoop dat ik kans maak, please please please! Vele groe(n)tjes, Leena

 6. ten eerste wat een super leuke actie! Eind april krijg ik samen met mijn vriend de sleutel van ons eerste huisje. Zelf weten we sinds vorige maand dat we het huis willen kopen. Ik had wel wat dingetjes voor me uitzet maar niet veel. De komende twee maanden moet ik alles in huis gaan halen. Dit zou voor mij een mooie uitkomst zijn om in m’n nieuwe huisje een Healty start te maken met zon mooi apparaat!

 7. Ik wil deze slowjuicer graag winnen omdat mijn omgeving thuis mijn nieuwe gezondere levensstijl niet accepteert, zij zijn namelijk bang dat ik helemaal door sla. Ik probeer stap voor stap nieuwe gezondere dingen te introduceren om de weerstand kleiner te maken. Toen ik pas een collega sprak vertelde zij mij over deze geweldige juicer, toen dacht ik zo een wil ik er ook hebben! Omdat mijn ouders er geen gaan aan uit willen geven en ik moet sparen wil ik er graag 1 winnen.

 8. Wauw ik ben verliefd! Ik hou van sapjes en smoothies, maar ik vind het zo jammer dat alle vitamines en enzymen verloren gaan dat ik ze eigenlijk veel te weinig maak.. dit zou voor mij de ideale oplossing zijn om mijn liefde voor gezonde sapjes en smoothies door te zetten zonder bouwstoffen voor mn lichaam verloren te laten gaan! 🙂

 9. Ik wil al heel graag een juicer, maar om geld redenen (arme student) stel ik deze aankoop meestal uit. 2016 begon met het voornemen om gezonder te gaan eten, wat niet altijd makkelijk is, maar best wel lukt. Een juicer maakt dit nog makkelijker! Er is niets lekkerder dan zelf sapjes maken. Die in de supermarkt zijn vaak duur en toch nog vol met suiker. Dus daarom wil ik hem graag winnen ☺

 10. Ik ben een vrij nieuwe fit girl. Was altijd al bezig met het gezond zijn. Echter heb ik nu het licht gezien. Probeer dagelijks te sporten en probeer iedere dag te starten met een lekker groen monster. Echter maak ik deze smoothies met een standaard blender. Echter gaan hierbij zoals jullie weten veel vitamines etc. verloren. Dit is dan ook de reden dat ik hoop deze geweldige juicer te winnen. Zodat mijn dagstart nog gezonder is.

 11. Ik zou deze graag winnen voor mijn man. Een beloning voor hard werken en gezond leven (gestopt met roken, begonnen met hardlopen). Buiten dat is hij ‘gewoon’ erg lief en een geweldige papa!

 12. Goeiemorgen Fit girls??. Ik volg jullie pagina al sinds het begin. En nog steeds wordt ik super gemotiveerd van jullie!! De laatste weken ben ik begonnen met streetfit! Totaal anders als gewone fitness. Hierdoor moet ik veel beter op mijn eten gaan letten. Samen met mijn zusje maken we verschillende sapjes in onze oude blender.. Maar als we deze superjuicer zouden winnen dan kunnen eindelijk betere sapjes maken! Het is een super leuke win actie en ik blijf duimen. Ga zo door meiden en groetjess van Katya & Bonnie

 13. Ik zou de super juicer erg graag willen winnen omdat ik heel erg veel houd van de groente en fruit sapjes. Helaas kost het me nu nog weg veel tijd en moeite. Het zou super goed uitkomen als ik een juicer heb want dan kan ik zo doorgaan met me gezonde levensstijl.

 14. Deze superjuicer zal mijn uitzet echt compleet maken als ik over een paar maanden mijn eigen appartement heb! Zo kan ik even goed lekker gezond doen in mijn eigen huisje!

 15. Ik woon thuis met mijn ouders en broertje. We hebben pas afgesproken om als gezin gezonder te gaan leven. We zijn al aardig op weg betreft voesing. Deze slowjuicer zou super goed van pas komen om lekkere gezonde sapjes te maken!

 16. Wauw wat een topper!
  Ideaal om de ochtend mee te beginnen!
  En ook de kinderen zullen hier enorm van gaan genieten.. Sapjes gaan er hier gemakkelijk in! en kan ik stiekem de ingredienten toevoegen die ze normaal niet willen eten.
  Yum!!!
  Fingers crossed!

 17. Oh my! Wat een fantastische prijs. Welke fitgirl wil er nou geen superjuicer in huis hebben? Ik ben al druk aan het sparen zodat ik alle benodigde apparaten in huis heb, maar een superjuicer ontbreekt nog. En wat is er nou beter dan je dag starten en eindigen met een heerlijk sapje! En bovendien kan ik dan misschien zelf mijn vriend overhalen om eens gezonder te gaan leven 🙂

 18. Ik zou deze superjuicer graag winnen omdat het als student soms lastig is om alle vitaminen binnen te krijgen en deze juicer de perfecte manier is om dit snel voor elkaar te krijgen. Ik en 3 huisgenootjes zijn net begonnen met een hardloopgroep en dit zou een ideale aanvulling zijn bij ons in huis!

 19. Amaaazing! Deze win actie komt echt als geroepen! Ik ben namelijk half aftikaans en woon samen met mijn Afrikaanse vader. Nou kan ik je vertellen, als het niet met rijst of met kip te maken heeft, wilt mijn vader het niet weten 😉
  Maar als het aan mij ligt drinken we elke dag een banaan/rodebiet/chia zaad smoothie, to start de day! Sinds ik de smoothies voor mezelf maak, maak ik ook altijd een glaasje voor hem. Zelf maken zal hij nooit, maar als ik het voor hem maak, vind hij het altijd toch wel lekker 🙂
  Jammer genoeg moeten wij het nu doen met een blender van 2 tientjes van de Action die nog net niet uit elkaar spat als je hem op de hoogste stand zet….. Xj

 20. Een slowjuicer staat al heel lang op mijn verlanglijst! Nu ik 17 zwanger ben heb ik de vitamientjes extra hard nodig.. En wat dacht je van na de zwangerschap! Hello/Goodbye zwangerschapskilo’s :D. Ben nu al aan het plannen hoe ik het ga aanpakken om weer in vorm te komen na deze zwangerschap. Naast de fitgirlguide zal de slowjuicer zeker van pas komen!

 21. Waaaah! Ja deze wil ik echt! Ik doe nu alles altijd in de blender om smoothies te maken maar een slowjuser komt nog meer van pas en laten de vitamientjes nog meer mijn lichaampje binnen komen! Enas arme student is dit ideaal om te winnen! Keep up the good works

 22. Jahjj deze zou ik heel graag willen ?Ik maak wekelijks smoothies en probeer elke keer weer nieuwe smaken, echter door de blender word de wortel en rode biet en andere harde groenten niet lekker. Met deze Super Juicer gaat dat zeker lukken! En kan ik nog meer heerlijke smoothies maken en delen met mijn vriendinnen!

 23. Na een vervelende start van 2016 willen mijn vriend en ik nu echt een gezonde start maken! Door middel van voeding en sporten willen wij een killerbody krijgen. De superjuicer zou zo een uitkomst zijn omdat we dan al onze lekkere verse gezonde sapjes in een handomdraai kunnen maken. Wat zou dit tof zijn om in onze nieuwe keuken te hebben staan! Wij zouden er heel erg blij van worden!!

 24. De superjuicer zou voor mij een geweldige uitkomt zijn om meer groenten en fruit binnen te krijgen. Bij mij thuis eten we minder groenten dan ik eigenlijk zou willen, ook om het feit dat ik groenten probeer te leren eten. De sapjes zouden mijn lifestyle geweldig aanvullen en misschien krijg ik mijn niet zo fitte papa dan eindelijk zover om gezonder te zijn op een lekkere manier 🙂

 25. Deze zou ik erg graag willen winnen om zelf verse sapjes te kunnen maken!! 🙂 hierdoor kan ik mijzelf nog meer motiveren om deze levensstijl vol te gaan houden, het bevalt tot nu toe erg goed.

 26. Onlangs een detox sapkuur gedaan van 3 dagen, waarbij ik de sapjes kant en klaar heb gekocht bij de lokale juice winkel. Eerlijk, de sapjes waren niet te drinken en na het invriezen niet echt meer op smaak. Zal heel graag nog een keer willen detoxen, maar dan met mijn eigen home-made verse sapjes.. en laat deze juicer nou net nog het enige zijn wat ik hiervoor nodig heb.. so fingers crossed!!

 27. Jaaa, kan ik heerlijke sapjes maken voor de hele familie

 28. Een superjuicer zou mijn keuken helemaal compleet maken! Na het kijken van de documentaire “Fat, sick and nearly dead” ben ik helemaal in de ban van de gezonde groente- en fruitsapjes. Door mijn ziekte kan ik niet altijd sporten, dus zal ik voornamelijk aan mijn eten moeten werken om mezelf zo gezond mogelijk te maken.
  Helaas, door het stoppen van de studiefinanciering gaat al mijn geld nu op aan studeren in plaats van zo’n supermooi en handig apparaat.
  hoop dat ik de superjuicer win, dan kan ik een nog betere versie van mezelf worden:)

 29. Supertoffe actie !! Ik ga over een tijdje samenwonen met mijn vriend en we zijn al goed op weg met spullen kopen voor in huis, een slowjuicers zou een hele mooie aanvulling zijn! Ik eet zelf heel graag gezond, mijn vriend is minder snel overtuigt. Met de juicer zou ik voor ons 2en sapjes kunnen maken zodat we allebei de benodigde vitaminen binnenkrijgen. Top actie!!

 30. Yess die wil ik! Sapjes zijn superlekker en je kunt er eindeloos veel variaties mee maken, zeker met zo’n SuperJuicer! Ik heb wel een blender maar daarbij gaan er lekkere vezels en mineralen verloren 🙁 Daarnaast maakt hij ontzettend veel lawaai, dus ook mijn oude buurmannetje zou jullie dankbaar zijn ;)!

 31. Ik en mijn vriend verhuizen binnenkort naar ons eigen stekje! Ik hecht al jaren belang aan gezond eten en dus binnen een paar maanden moeten we hier helemaal zelf voor zorgen. wij hebben allebij een drukke baan en zijn al van ‘s morgens vroeg op stap, vandaar dat een superjuicer ideaal zou zijn! Kan ik lekker in de auto al genieten van de heerlijkste sapjes die ik net gemaakt heb met die superjuicer!

 32. Ik wil de juicer dolgraag winnen. Heerlijk om elke ochtend een ontbijt-sapje te juicen en te experimenteren met smaakjes. Ik ontvang trouwens jullie nieuwsbrief al 😉

 33. Deze superjuicer zou perfect van pas komen. Zodat ik elke ochtend goede kickstart van de dag heb. Straks moet ik de oudste naar school brengen. En op me vrije dagen kan ik gelijk door naar de sportschool met de jongste. En met de superjuicer kunnen we met het hele gezin genieten!!!

 34. Jaaaaaaa dat zou een echte weddinggift zijn! Zo gaan we helemaal healthy in onze trouwjurk(ik) en trouwpak(hij natuurlijk) en vliegen we ook nog eens strak naar onze honeymoon. Ik zie t wel zitten!

 35. Die zou ik heel graag willen winnen. Ben gek op sapjes en smoothies en zeker nu mijn blender het heeft begeven zou een SuperJuicer zeker van pas komen ?

 36. Ik wil deze super graag winnen omdat ik net ben begonnen met de fit girl guide. Ik heb als doel een fittere versie van mijzelf te worden en vooral gezonder en gelukkiger te worden. Ik kan niet wachten tot ik die heerlijke smoothies uit de guide kan maken, echter is mijn enige optie (de staafmixer) deze week ontploft in de keuken…geen smoothies voor mij dus…

 37. Dit zou het perfecte apparaat zijn voor mij en mijn meisje!
  Wij zijn beide weer begonnen aan onze fit Journey, en gek op sapjes en smoothies.

  Ik moet volgende maand weer geopereerd worden aan mijn knie, dus dan word sporten weer even lastig. Maar met de slow juicer kan ik dan in ieder geval gezond blijven eten en drinken!

 38. Deze juicer zou ik super graag willen winnen! Ik heb zelf geen geld ervoor maar werk hard aan mijn gezonde levensstijl. Op dit moment ben ik ruim een half uur bezig met een sapje maken en dit doe ik iedere dag weer. Een juicer zou een enorme uitkomst zijn!

 39. Aah het zou echt geweldig zijn om de Superjuicer te winnen! Ik worstel al langer met het idee om er een aan te schaffen, maar als 16 – jarige weerhoudt de hoge prijs me er altijd een beetje van!
  Het zou een goede aansluiting zijn op mijn besluit om meer te bewegen en natuurlijk gezonder te eten en drinken! Wie zou dat nou niet willen?!

 40. Ik wil deze slowjuicer graag winnen, omdat het helemaal bij mijn lifestyle past. Ik heb al een aantal keer een sapje uit de slowjuicer mogen proeven en het is zooo lekker! Helaas heb ik zelf het geld niet om een goede slowjuicer te kopen. Daarom hoop ik op deze manier toch zo’n geweldig apparaat te kunnen bemachtigen! Liefs Marieke

 41. Ik zou deze Superjuicer heel graag willen hebben! Alle vitamientjes op een dag binnenkrijgen is toch moeilijker dan gedacht. Ik wil heel graag een juice detox doen, om zo mijn lichaam te reinigen en fitter te voelen.
  Met een eigen Superjuicer, kan ik mijn eigen juices samenstellen!

 42. Ik en een vriendin zijn weer helemaal bezig met gezond eten en sporten! Hoe leuk is het om samen heerlijke sapjes te kunnen maken!

 43. Wauuuuw! Deze wil ik winnen! ?
  Mijn moeder en ik zijn steeds gezonder bezig. Deze superjuicer zal het maken van sapjes nog makkelijker voor ons maken. Ik heb al meerdere malen bedacht om er 1 aan te schaffen maar de prijs is wat aan de hoge kant.. Deze winactie is daarom DE ideale uitkomst ??

 44. Omdat ik al heel wat blenders heb versleten.. Al vier blenders zeiden; doe het zelf maar. Het is tijd voor een sterk apparaat, ik heb al veel positieve reacties gehoord over de slow juicer en laat ik nou net hier lezen dat ik met dit ding ook smoothies kan maken.. Heaven in earth voor iedere fit girl toch
  Hopelijk kan ik per 13 maart eindeloos sapjes en smoothies maken met een apparaat waar ik op kan vertrouwen.

  Fingers crossed

  X x x

  Hei_gettingfit

 45. Eindelijk een apparaat die hét kan!

 46. Hee Tessel,
  Leuke actie, die ik zoals de rest, niet oversla.
  Naast mezelf zou ik de buren ‘s ochtends een groot plezier doen, wanneer ik mijn blender omwissel naar een slowjuicer! 😉
  Hij staat nog op m’n ‘Things-to-buy-list’, maar een slowjuicer winnen zou natuurlijk helemaal mooi zijn. Spannend!
  Liefs Julie

 47. Ik denk even ‘hardop’ maar ik zou hier graag een juice mee maken van sinaasappel, appel, boerenkool, wortel en biet.. Wellicht nog wat gember erbij… Ja dat lijkt me een super juice! Ik laat jullie graag tzt weten of dit een aanradertje is!
  Cheers op de superjuicer!

 48. Deze wil ik al zo lang, maar kan hem helaas niet betalen. Hiermee kan ik sapjes maken voor mijn vriend en mezelf zodat we weer in shape zijn voor de zomer. Ik heb er zoveel moeite mee om echt de omslag te maken, maar het gezond eten en regelmatig sporten begint nu te komen. Dit zou een extra stimulans zijn en het iets makkelijker maken. Bovendien zou het een heeeeeeel leuk verjaardagscadeau zijn, aangezien mijn vriend 11 maart jarig is en ik zelf 15 maart!

 49. Al jaren bezig met de gezonde voeding en sport, maar de liefde voor sapjes is nog steeds een onontdekt gebied! Hopelijk gaat er met zo’n prachtige juicer een heel wereld voor mij open! En zeker een ondersteuning in m’n dagelijkse vitamientjes boost ipv aan de vitamine pillen zitten ? Haha

 50. Helaas heeft onze slowjuicer het een aantal maanden geleden begeven.. Het gemis is groot en daarom zou deze beauty ons ontzettend goed van pas komen!! Dan kunnen we met lekkere verse sapjes de laatste koude maanden doorkomen en fris en fruitig de zomer ingaan!

 51. Ik hou van gezonde snacks maken en ik de keuken staan, zulke fancy keukenaparatuur is een droom voor een foodie als ik! Gimme please! xoxo

 52. Wouw, lijkt me erg cool om te winnen! Mix nu nog met de blender, maar zo’n juicer is natuurlijk veel handiger!! 🙂

 53. Wat een gaaf artikel! ben sowieso heel nieuwschierig hoe naar die supersapjes! Ik ben gek op smoothier maar heb helaas nog nooit een slowjuicer gehad. Heb sinds een paar maanden weer mijn gezonde levenstijl en sporten opgepakt. En daar past een sapcentrifuge, die mij voorziet van lekkere sapjes (na de workout?) goed bij. (ook weer extra motivatie op tijdens de workout harder te knallen, als er na de tijd een overheerlijk sapje op me wacht.)

 54. De superjuicer zou ik dolgraag willen. Nu ik sinds kort uit huis ben heb ik niks meer om overheerlijke smoothies mee te maken.. Dit zou super zijn om nog gezonder te kunnen leven als student:)

 55. Ik hou van gezonde snacks maken en van in de keuken staan, zulke fancy aparatuur is jammer genoeg altijd heel duur en dus een droom voor foodie zoals ik! Gimme please! xoxo

 56. Vandaag mijn meting gehad van 24,69% vaan 19,55% gegaan. Dit zou een perfecte beloning zijn om nog wat centimeters te verliezen. Als student in een vol huis met al mijn lieve vriendinnetjes is deze prachtige machine zeker welkom!! Zodat we gezellig met zijn alle lekkere gezonde sapjes kunnen maken.

 57. Ooh heel graag! Mijn lieftallige juicer heeft mij helaas verlaten en ik mis m’n morningjuice elke ochtend weer. Dit is dus echt perfect! Ik wil al heel lang en slowjuicer, maar heb er het geld niet voor. Ik zou echt heel blij zijn als ik deze mag winnen 🙂

 58. Ja! Deze staat al een tijdje op mijn wensenlijstje. Op dit moment ga ik naar een vriendinnetje om sapjes te maken omdat zij er al wel een heeft. Hoe gezellig dat ook altijd is het zou natuurlijk super zijn er zelf eentje te hebben staan..

 59. The cleanmachine (limoen, selderij, appel en munt) is al tijden mijn favoriet. Helaas moet ik elke keer 4,50 neer tellen voor dit heerlijk sapje, voor een student best wel veel. Hoe fantastisch zou het zijn dat ik de ingrediënten met tassen vol in zou kunnen slaan op de markt (ook ongeveer 4,50) en daar een week lang sapejs van zou kunnen maken!? Ik denk dat mijn huisgenootjes, allemaal fitgirls, daar ook zeer gelukkig van zouden worden 😉 Daarnaast wordt ik binnen kort afgeholpen van mijn dramatische amandelen die om de haverklap ontstoken zijn. Ik ben al overspoelt met nachtmerrie verhalen over weken lang geen vast voedsel kunnen eten, sapjes zouden ook hier weer de ideale oplossing zijn!

 60. Wat een leuke actie! Altijd als ik bij mijn moeder thuis ben, haalt ze een juicer tevoorschijn om een lekker sapje te maken. Dat wil ik zelf ook kunnen! En het zou extra mooi zijn om te winnen want vandaag is mijn verjaardag!!

 61. Wow! Wat is ie mooi.. al een tijdje geleden wilde ik er eentje aan schaffen. Maar die prijs, oei 🙁 sparen dan maar! Zou nu zo super zijn om hem te winnen! Geen stukjes fruit of groente meer in mn sapje uit die oude blender. Maar heerlijke groene monsters creëren met deze mooie superjuicer! Gezonder en fitter worden, summer is coming! Duimen maarrrrrrr

 62. Ik probeer al een tijdje wat kilotjes kwijt te raken… Sportschool, veel drinken en gezond eten je kent t wel! Het gaat alleen nog niet zo lekker omdat het gezonde eten er een beetje onder door loopt.. Ik heb lange school dagen en werk in t weekend, na een lange dag merk ik toch weer dat ik wat ongezondere dingen ga eten 🙁 De superjuicer lijkt me daarom ideaal en ik zou hem graag willen winnen !

 63. Lijkt me heerlijk om zelf thuis te hebben!! Ga nu namelijk elk weekend voor mijn gembershots en smoothies langs mijn zus na het trainen omdat ik hem zelf ( nog ) niet thuis heb de slowjuicer!

 64. Jaaaaaaa! Ik wil de superjuicer superjuicy graag winnen! Mijn oude sapcentrifuge is inmiddels helemaal zelf tot sap geperst en ik ben al een hele tijd op zoek naar een betaalbare sjowjuicer. Deze winachtie is natuurlijk helemaal heaven! Man ik ga duimen duimen duimen dat ik deze binnenkort op mijn aanrecht kan plaatsen. En reken maar dat die daar de komende jaren zijn plek veroverd heeft.

 65. Dat ziet er heerlijk uit. Ik ben volgende week jarig, dus het zou een leuk verjaardagscadeau zijn 🙂

 66. Omdat die van mij kapot is en ik echt niet zonder kan. Als arme student kan ik geen nieuwe betalen:(

 67. Eindelijk sapjes maken als de beste!! ??

 68. Ik zou deze superjuicer erg graag willen winnen, aangezien ik nu de huiver gebruik die bijgeleverd was bij mijn keukenmachine. Deze doet alles behalve ‘slow’juicen. Het gaat met zo’n snelheid dat ik halve stukken groente en fruit terug vind! Ik heb al een tijdje interesse in de superjuicer maar deze nog niet aan kunnen schaffen vanwege mijn studenten-toos-geld-loos status!

 69. Geweldige winactie!! Ik heb een prachtige reis gemaakt en zodoende kennis gemaakt met juicen, in o.a. Indonesië en Thailand. Geweldig, heerlijke sapjes en super gezond! Helaas is mijn bankrekening nu wel leeg en is er geen geld meer voor een juicer. Lijkt me super om er een te winnen! Ik heb verscheidene recepten gevraagd aan de lieve mensjes daar, dan kan ik deze ook eens gaan maken!!
  Ik heb me ingeschreven en volg op Insta (ROOMMANNA).

 70. Ik werk 6 dagen in de week, dus ik kan soms wel wat extra energie gebruiken. Met de Super juicer krijg ik lekker veel vitamientjes binnen om ‘s avonds los te gaan in de sportschool!

 71. Deze wil ik al zo lang hebben!!! Hij zou zo fijn in mijn keuken staan!!

 72. Ik zou deze superjuicer heel graag willen winnen!! Ben bewust bezig met gezonder gaan leven door langzaam aan mijn eetpatroon te veranderen. Hierin kunnen de sapjes natuurlijk niet ontbreken! Dit apparaat is de uitkomst en zou het een stuk makkelijker maken om lekkere sapjes te maken ter vervanging van frisdrank en ranja 🙂

 73. Wat een ongelooflijk vette actie is dit!
  Deze slow juicer heb ik echt nodig in mijn leven.
  Wanneer de temperatuur buiten weer begint te stijgen dan ontbijt ik altijd met een heerlijke smoothie. Alleen is niet iedereen in huis daar blij mee, het studentenleven is zwaar en vaak maak ik met het gebrom van mijn blender heel het huis wakker! Oeps!
  Daarom ben ik nu maar even aan de havermout zodat ik niet iedereen zijn wel verdiende nachtrust verstoord. Maar ik mis mijn smoothies enorm smorgens, want het is zo een heerlijke energie boost. Deze slow juicer zou echt een uitkomst zijn, dan kan ik ongestoord blenden en de rest van het studentenhuis lekker slapen :).
  Ik krijg zo een zin in een smoothie nu, misschien toch maar eentje maken? 😉

 74. Er is een sapje die ik al heel lang wil proberen, maar dus niet kan maken! Want ik heb helemaal geen juicer. Daarom wil ik deze winnen!

 75. Hoe graag ik deze zelf zou winnen, toch zie ik in dit geval mijn lieve vriendin, dansjuf Ellie Boleyn deze graag winnen.
  Ze wil al heel lang een slowjuicer maar komt er niet aan toe iets voor zichzelf te gunnen. Bij deze, lieve juf, hoop ik dat het geluk met ons is en ik straks veel brouwseltjes van je mag proeven?

 76. Deze superjuicer zou perfect voor mij zijn ik ben sinds 3 maanden gestopt met het drinken van ongezonde suikers,de eerste paar weken waren soms best lastig tot ik ontdekte dat ik door het drinken van smoothies en juices je het makkelijk vol kan houden helaas hebben wij alleen een blender en ben ik een moeilijke drinker van dikkere drankjes met een superjuicer zou ik het perfect weg kunnen krijgen zonder dat ik er last van heb dat ik veel moet slikken. kopen zit er helaas voor mij niet in ik ben namelijk maar een arme student 😉
  X Naomi

 77. WAUW WAT EEN SUPER ACTIE! Ja, ja, ja, ik zou deze superjuicer onwijs graag willen winnen! Dit item wil ik niet missen op mijn aanrecht. Ga met mijn vriend samenwonen en deze wil ik wel als eerste naar ons appartementje verhuizen en de beste plek in huis geven! Verse smoothies, sapjes, de recepten heb ik al onwijs lang op m’n lijstje staan om te gaan maken, alleen het apparaat mist nog! Dus nu is het duimen geblazen dat ik hem mag winnen (stiekem geliked op Facebook EN instagram, hihi) Lieve groetjes Fleur Bakker!

 78. Slow juices zijn top! Nu ben ik afhankelijk van lieve vriendinnetjes die sapjes voor me maken of sajoer. Wat zou het fijn zijn om elke dag met een gezond lekker sapje te kunnen beginnen 🙂

 79. Omdat mijn vriend en ik gisteren toevallig naar fat, sick and nearly dead op netflix hebben gekeken en we ontzettend geïnspireerd zijn geraakt!
  Alleen ontbreekt het ons aan een juicer om ook daadwerkelijk te beginnen met een gezondere levensstijl. Deze winactie komt bijna meant to be nadat we gisteren de documentaire hebben gezien 🙂

 80. Ha ladies,
  Ik lig al weken lang met een flinke hernia plat op de bank en in bed. Verder dan de voordeur kom ik niet en bewegen zit er al helemaal niet in. Om te voorkomen dat ik als een walrus de zomer in moet over een paar maanden, zou deze superjuicer een uitkomst zijn.
  Ik kan niet heel lang staan, maar aangezien ik alles ook ongeschild in dit perfect bedachte ding kan mikken, zou dit voor mij een uitkomst bieden. Zo kom ik én aan de nodige vitamines én kan ik m’n gewicht op pijl houden (m’n spieren waren helaas na 2 weken liggen al met de noorderzon vertrokken) .. Help a sister out! Liefs Inge

 81. Wauw deze wil ik heel graag winnen. Momenteel bezig met een gezondere levensstijl en met dit apparaat moet ik ook mijn man over de streep krijgen om mee te doen.

 82. Mijn oude magic boulet is helaas stuk gegaan. En ik mis mijn sapjes nog elke dag. En deze is beter stiller, en gaat beter om met de vitamines perfect dacht ik zo. Je wilt niet weten hoe enthousiast ik werd tijdens het lezen van dit bericht. Nog meer mensen die gelukkig worden van sapjes!! Ik maakte ze voor iedereen. Nam het mee naar m’n werk voor collega’s, ik nam het mee naar familie vrienden die het er altijd vies uit vonden zien. Iedereen is verkocht en iedereen mist dus ook mijn sapjes.. Pleaseeeee herenig mij met mijn lieftallige sapjes ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn!! ??????????????????

 83. Het lijkt me heerlijk om sapjes te kunnen maken en zeker te weten wat er nu allemaal precies in zit. Een van mijn doelen om gezonder te leven is zoveel mogelijk zelf maken zodat ik zeker weet wat ik allemaal in mijn lichaam stop.

 84. Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte juicer. Ik twijfel dan telkens of ik dan ga voor de budget-variant of dat ik nog eventjes doorga met sparen en investeer in een hele goeie. Maar dat laat m’n budget nu eventjes niet toe. Mocht ik deze winnen ga ik direct weer dolenthousiast aan het juicecleansen. Daar ben ik wel echt aan toe. De vorige keer viel dat met oma’s oude sapcentrifuge toch een beetje tegen…

 85. Omdat ik nu, en ik vind mezelf stiekem een bikkel, de stukken onvermaalde boerenkool/selderij/gember/spinazie/sla herkauw die in mijn groene ontbijt smoothie zitten. Mijn blender maakt van de vezels van deze groenten lekkere, dikke pulpklonten die ik van mezelf moet opeten, want dat is vast gezond maar blij word je daar niet van om 07:30am. Ook voeg ik nu altijd wheatgrass poeder toe, maar het liefst zou ik natuurlijk van de real deal genieten, veel beter, maar gras in mijn blender… No go. Dus hopelijk kan ik straks echt van een SMOOTHie genieten 🙂

 86. Jaaa! Wat een ontzettend gave winactie! Afgelopen vrijdag zagen mijn vriend en ik de documentaire Sick fat and nearly dead. Naderhand was mijn vriend al op zoek naar een juicer, omdat de documentaire zo veel indruk op ons gemaakt heeft.
  Daarnaast is het voor een studente voeding en dietiek geen overbodige luxe!

 87. Wat een toffe winactie??? Waarom ik dit wil winnen? Omdat ik ook een keer iets anders wil drinken dan water! Ik heb zelf nog geen ervaring met een slowjuicer, dus lijkt me super om uit te proberen?? En met onze nieuwe keuken komt het natuurlijk he-le-maal goed uit! Geliked op facebook en op instagram (op instagram met m’n blogaccount lovetogive).

 88. Hi girls!
  Sinds mijn moeder 5 maanden geleden haar oude eetgewoontes heeft omgegooid ivm haar gezondheid eet ze alleen nog maar “groen”. Ik ben ontzettend trots op haar en dat zou ik zo graag willen tonen door haar deze superjuicer kado te kunnen doen! Zo kan ze elke dag haar groente en fruit zonder moeite omtoveren in een drankje (en wat er over blijft is voor mij)!

  Veel liefs!

 89. Ik wil super super graag de superjuicer winnen! Ik ben nu 2 maanden super gezond bezig met mijn levensstijl & het enige wat nog mist in mijn levensstijl is een SuperJuicer ????

 90. Winnennnnn! Dan kunnen we lekkere healthy ontbijtjes maken ( compenseert de alcohol van het weekend)!? Melissa Essenstam

 91. Ik zou hem graag willen winnen omdat mijn oude kapot is gevallen tijdens de verhuizing van mijn werk, ja ja ik deed het altijd heel lief op werk voor mijn collega’s. Maar omdat ik een dikke vette zorg rekening heb gekregen en een vriendin mijn scooter heeft vernield heb ik nu helaas even geen geld voor een nieuwe juicer. Maar ik gun het natuurlijk alle fitgirls hier!

 92. Na 2 weken bezig te zijn met de tips van de fitgirlcode begin ik het leven weer in een ander daglicht te zien! Ik voel me al fitter en gezonder alleen is het nog wel zwaar om steeds die dagelijkse hurdles over te springen om het vol te houden. Een daarvan is m’n dagelijkse ochtend smoothie die ik met m’n staafmixer mix, die helaas niet krachtig genoeg is om harde stukjes fruit te pureren, met als uitkomst een interessant, met rare stukjes erin, drankje…en dan droom ik naar een fluweelzachte juice bomvol alle gezonde voedingstoffen die natuurlijk niet kwijtraken door de SLOWJuicer! Ik word snel weer wakker van deze droom omdat slowjuicers eenmaal erg duur zijn, en niet in mijn studenten budget passen. Maar toen werd die droom heeel eventjes de realiteit toen ik zag dat ik er eentje kon winnen!! En niet zomaar eentje, maar een SUPERjuicer! Deze kans kon ik dus niet zomaar aan me voorbij laten gaan want je weet het maar nooit, misschien is het wel m’n geluksdag! (fingers crossed!)

 93. Hey Fitgirls,

  De SuperJuicer zou echt een life saver zijn! Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn vriend en vriendinnen! Ik hou vreselijk veel van koken en dingetjes klaarmaken voor iedereen, maar gezonde sapjes klaarmaken zonder ruzie te krijgen met de staafmixer zit er helaas niet bij. Helaas is onze blender net kaduuk, dus moeten we wel met de staafmixer overweg…

  Vanaf april begint voor ons het marathon seizoen en ik zou het heel erg leuk vinden als ik mijn vrienden na afloop zou kunnen trakteren op gezonde sapjes (die zonder geruzie of stress zijn klaargemaakt)!

  ???? Groetjes Jilliann

 94. Zou de juicer helemaal te gek vinden om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen op een gezonde en natuurlijke manier ipv de supplementen… En het is nog onwijs lekker ook!

 95. Sinds ik me aan het ontpoppen ben in de keuken als healthy keukenprinses en ik mij en mijn lieve ouders lekkere juices wil voorzetten, merk ik dat ik een juicer mis! Bij mijn vader is vorig jaar kanker geconstateerd en na een lange periode van operaties en chemo’s wil ik ook hem fit houden met een smoothie of juiceje per dag! Deze juicer zou echt een geschenk uit de hemel zijn voor mij, maar ook voor de gezonde drankjes voorraad bij mijn ouders 🙂

 96. Mijn moeder zit in een moeilijke periode. Mijn ouders zijn gescheiden wat voor mij ook niet leuk is maar op de een of andere manier weet ik er beter mee om te gaan dan mijn moeder. Sinds kort doet ze mee aan een sport&food programma op der werk. Dit zorgt voor goede afleiding en voor meer dagen die goed gaan. Nu eet/drinkt ze in de ochtend een sapje van fruit en havermout, maar dit mixt ze met een staafmixer. Dit gaat opzich prima maar toch een beetje onhandig. En aangezien je met het sap uit deze superjuicer in kan vriezen kost dit minder tijd en stress in de ochtend. Mijn moeder verdient dit meer dan ik kan beschrijven. En natuurlijk ga ik er dan ook goed gebruik van maken 😉

 97. Oooh mijn moeder heeft er een gekocht en ik ben zó jaloers! Iedere keer als ik weer eens naar mijn ouders ga, eis ik een sapje (en het liefst maak ik het zelf)! Ik zou hier zo mega blij van worden en een extra manier om healthy te worden sinds ik ben begonnen met mijn eigen Personal Body Plan!

 98. Hi fitgirls !! Ik ben sinds mei al flink bezig met sporten en gezond eten. Ik ben al 10 kg lichter en voel me top! Nu ben ik bezig om meer spieren te ontwikkelen. Echt een fitgirl dus ? Nu zou ik heel graag sapjes willen maken zonder dat de vitamines verloren gaan en met mijn blender gaat dat heel moeilijk. Hoop dus op een slowjuicer ?

 99. Wauw! Krijg echt direct zin in een heerlijk sapje!
  Na een pittige bevalling en tijd erna en de verhuizing& verbouwing afgelopen maanden EN een nieuwe baan ben ik toe aan wat extra energie!!
  Voor dit alles was ik een echte Fit girl! Hardlopen, 3x pwk aan de gewichten hangen en echt een top versie van mezelf!
  Die is nu dus spoorloos verdwenen, futloos, net te dik, sportschool zie ik zelden en sapjes met vlagen.
  Groot favoriet is groentensap in de ochtend, ik hou er echt van!
  Echter is mijn huidige apparaat zo versleten en oud dat het niet meer te doen is.
  Helpen jullie me weer een fit girl te worden? Er zit er namelijk eentje verscholen onder dat laagje vet, grauwe huid en lusteloos mens!
  And she’s screaming to get out!

 100. Het lijkt me enorm leuk! Heb laatst allemaal groente gekocht om deze vervolgens te blenden. Dit was toch wat ik zocht. Wat ik wel zoek is deze geweldige juicer! Heerlijk om de dag gezond te beginnen met een lekkere juice! Ik zou hem enorm graag winnen. (Heb alle stappen doorlopen) Liefs!

 101. Super leuke actie weer! Ik zou wel graaf de slowjuicer willen winnen. Ben de laatste tijd steeds meer bezig met sapjes en smoothies maken, alleen in de blender is het niet altijd een succes zo gaan de meeste goeie vitamines verloren. Ik hoor veel goeie verhalen over een slowjuicer en zou er thuis ook graag éen willen hebben!

 102. Ooh wat een gave actie. Super leuk om dit te winnen. Ik zou dit graag willen omdat ik eigenlijk altijd standaard healthy en clean voedsel eet en vind het lastig om te variëren en vooral met zulke sapjes e.d. Juist nu een leuke uitdaging en motivatie dat ik meer kan variëren en zo hou ik het gemakkelijker vol!

 103. Ik zou heel graag deze slowjuicer willen winnen om de dag met een gezond sapje te kunnen beginnen! Ik maak nu af en toe smoothies met een blender, maar daar ben ik niet dol op vanwege alle pulp die er nog in zit. Daarom zou een slowjuicer echt ideaal voor mij zijn, zodat ik elke dag met een vers en gezond sapje kan beginnen

 104. Deze superjuicer zou een echte aanwinst voor mijn keuken zijn! Zou er heel graag mee pronken op mijn aanrecht, en lekkere gezonde sapjes mee maken uiteraard!!

 105. Een slowjuicer is zeer welkom zodat ik verse sapjes kan maken voor een detox en het voortzetten van een gezonde levensstijl.
  Fruit is mijn favoriet. Oke vooruit chocolade maar dat lijkt me geen goed idee om die in combinatie de slowjuicer te gebruiken. Beter ga ik voor gezond.

 106. Wauw deze slowjuicer is echt te gek! Ik houd ontzettend van sapjes maar kan ze helaas niet zelf maken. Ik ben net verhuisd en heb nog even geen geld voor een slowjuicer. Nu lig ik met 39.5 graad koorts in bed 🙁 deze slowjuicer zou daaorm helemaal geweldig zijn om mijn lichaam weer te laten herstellen!

 107. Ik zou graag deze superjuicher willen winnen, omdat mijn superjuicher zojuist kapot is gegaan en ik met mijn handen in mijn haren zit. Ik heb geen geld om een nieuwe aan te schaffen, omdat ik een aantal weken terug ontslagen ben:( Dus het zal mij enorm helpen om deze superjuicher te winnen, om verder te gaan met gezonde sapjes mixen :$

 108. Deze superjuicer wil ik heeeeeel graag winnen. Sinds 2 maanden helemaal overgegaan op gezond en verstandig eten, dit bevalt zo goed dat de superjuicer perfect bij mijn nieuwe leefstijl zal passen. Kan ik het gezin s’ochtends blij maken met lekkere sapjes!

 109. Waarom ik mee wil doen?
  Nadat ik terug kwam uit suriname had ik veel issues met mijn maag/darmen. Conclusie huisarts: waarschijnlijk prikkelbare darm. Ging tijd goed maar ben er nog niet achter wat ik wel en niet moet laten. Met de juicer kan ik iig gezinde sapjes maken waar mijn lijf van gaat juichen en zo experimenteren met wat mijn pds helpt en niet helpt ;).

 110. Mijn magic bullet is echt net kapot gegaan! Ik ben allergisch voor gluten en lactose dus sapjes zijn echt mijn uitkomst! Ik kan niet meer zonder!

 111. De perfecte verrassing voor mijn verjaardag volgende week. En daarnaast denk ik dat ik mijn veel te fitte huisgenoot hier ook dolgelukkig mee kan maken. En dit mooie beestje zal natuurlijk prachtig staan naast tussen de blender en het koffiezetapparaat in mijn keuken.

 112. Ben pas begonnen aan de fitgirlcode guide, daarvoor een boel keukenapparaten aangeschaft waaronder een heteluchtoven. Ennnnn toen liet m’n blender het afweten, net nu ik zeg maar redelijk helemaal geen geld meer heb. Slowjuicer zou me uit de brand helpen om m’n fit journey geavanceerder voort te zetten!

 113. Wat een geluk dat ik deze actie tegen kom! Ik was op slag verliefd op de super juicer toen ik deze zag op de gezondheidsbeurs in Utrecht. Helaas schrok mijn portemonnee wel van de prijs van de juicer. Ik zou de juicer graag willen winnen omdat ik dan mijn vriend ook kan overtuigen dat de sapjes uit een juicer veel lekkerder zijn dan uit de blender! Hij is nogal nuchter wat dat betreft. Hij denkt dat een juicer precies hetzelfde is als een blender.. Dus ik zeg: kom maar op met die juicer en ik zal mijn vriend eens overtuigen! …. maar stiekem wil ik ‘m ook gewoon heel graag omdat ik lekkere sappies wil maken ?

  Liefs,

  Kim

 114. Omdat ik gek ben op sapjes en met een slowjuicer worden sapjes gewoon veel beter en gezonder dan met een ‘gewone’ juicer!

 115. Wat een gave actie! Ik wil al heel lang een SuperJuicer, ik zou het dan ook heeeeel graag winnen! Ideaal om voldoende groente en fruit binnen te krijgen, ook bij mijn zoon die geen groente lust ?

 116. Als gymlover en ook vooral foodlover zou ik met deze juicer de allerlekkerste gezonde sapjes willen maken! Na een 2015 waarin mijn gezondheid twee flinke klappen te verduren kreeg, zou dit mij nu extra helpen op weg naar een happier, healthier life!

 117. Dit jaar staat in het teken van het lopen van mijn eerste marathon. Dat is een doel op zich, maar ik loop de marathon ook voor het goede doel. Voor Kika zat ik mij 100% in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het geld dat ik ophaal wordt besteed aan onderzoek en nieuwe behandelmethodes. Om zo goed mogelijk voor mijzelf te zorgen tijdens de voorbereiding zou een superjuicer een zeer welkome aanvulling zijn. Mocht ik niet winnen en wil je toch iets voor Kika doen… je kunt me sponsoren via http://www.runforkika marathon.nl/maaike-agema ;-)!

 118. Ik zou heel graag de superjuicer willen winnen. Ik ben een paar maanden geleden begonnen met mijn fit journey en het gaat best goed. Ik zou heel graag sapjes kunnen maken met zo’n mooi apparaat om zo makkelijker aan mn dagelijkse hoeveelheid groente en fruit te komen. En het lijkt me echt top dat als het van de zomer warm is ik lekker in het zonnetje kan zitten met een lekker gezond sapje inplaats van een cocktail.

 119. Onze smoothiemaker is net overleden en dit zou wel heel mooi uitkomen! ☺

 120. Ik zou hem graag willen!! Ik heb wel al een smoothie maker die ik zeer regelmatig gebruik, maar nu begrijp ik dat dit veeeeeel gezonder is! en hoop zo ook mijn spastische darmen minder spastisch te maken ? ????

 121. Deze superjuicer zou ik dolgraag winnen! Ik hou enorm veel van sapjes en smoothies, ik heb nu een blender thuis maar daarmee verliezen mijn groenten en fruit veel vitamines wat enorm zonde is. De prijs weerhoud me echter om er zelf een te kopen.
  Deze winactie zou dus echt een uitkomst kunnen bieden. Wie weet zit ik straks in het nieuwe seizoen wel lekker buiten in het zonnetje met een sapje in mijn hand bomvol vitamientjes!! ?

 122. Hi Girls. Ik zou graag de slowjuicer winnen omdat mijn vriend en ik het najaar een mooie reis gaan maken naar Azië, dit zouden we graag op ons aller fitst doen?

 123. Een mooi hulpmiddel om dan eindelijk echt gezonder te gaan leven. Nieuwsbrief inschrijven: check. FB liken: check. Comment: check.

 124. Deze superjuicer zou echt helemaal in mijn nieuwe levensstyle passen. Vorig jaar na 4 maanden skilerares geweest te zijn in Oostenrijk 10 kilo kwijt geraakt en mijn levensstyle 180 graden omgedraaid. Ik hou ook erg van sapjes, maar in de blender duurt het altijd lang. Deze superjuicer zou daarom echt top zijn!

 125. Ik hou van sapjes en smoothies, maar een juicer heb ik nog niet en is dus een mooie aanvulling in mijn keuken! Daarnaast zal bij mij niet alle pulp in de prullenbak belanden, want ik heb gezien dat je er een hoop lekkere dingen van kan maken! Ik probeer het maar wat graag uit! Fingers crossed!

 126. Zo gemakkelijk voor al die heerlijke sapjes (my kind of cocktail??)

 127. Ik zou deze juicer graag winnen om gezonde sapjes voor mn moeder te kunnen maken. Momenteel strijdt ze heel dapper om weer beter te worden van een vreselijke ziekte..hierdoor kan ze niet altijd alles eten wat ze wil. Zij heeft mijn gezonde levensstijl een paar jaar geleden overgenomen en wil elke dag voldoende vitaminen binnen krijgen. Met deze juicer zou dat op dit moment een uitkomst zijn. Fingers crossed ?

 128. Hoe gaaf zou t zijn ala ik de hele sportschool mee kan laten genieten van zon easy Healthy sapje!!! Sporty lifestyle heb ik al, geef les (grit, sprint, bootcamp & bbb ) dus zou de perfecte aanvulling zijn om nog gezonder te worden en met mij alle deelnemers!!! Zin in!!!

 129. Ik zou dat geweldige apparaat willen winnen zodat ik niet sta te klunzen om überhaupt een lekker sapje te maken!

 130. Ten eerste wat een leuke actie! Ik zou deze superjuicer graag willen winnen omdat ik probeer om elke dag wel een smoothie of sapje te maken. Laatst heb ik een boekje gekocht ‘Groene Sapjes’ er staan smoothies en sapjes in alleen om die sapjes te maken mis ik een juicer! Dus het zou super gaaf zijn om deze juicer te winnen! ?

 131. Ik loop sinds februari stage, ik neem elke dag groenten en fruit mee (3 a 4 stuks fruit en groentes die lekker te snacken zijn zoals snoep tomaten, komkommer, wortel etc.). Enige nadeel is dat het best wel veel tijd in beslag neemt om dit ‘s ochtends allemaal klaar te maken. De SuperJuicer zou hier super handig voor zijn. Dan heb ik al mijn voedingsstoffen in 1 keer binnen! Een andere reden is dat ik sinds 2 weken begonnen ben met afvallen en het tellen van m’n calorieën en sinds 13 februari gestopt ben met het drinken van alcohol voor 100 dagen. Laten we vooral dit afvalproces versnellen door wat heerlijke smoothies te drinken! Dan kan ik sportief en healthy die surfplank op aankomende zomer!
  Mijn laatste reden waarom ik de SuperJuicer graag zou willen winnen is dat ik vanaf Juli op kamers ga met een van m’n beste vriendinnetjes! We houden allebei van sporten en gezond eten, dus zou ik ook nog eens niet alleen mezelf maar ook m’n vriendin blij maken! Bonus puntje / win-win situatie!

 132. Ik zou heeel graag de slowjuicer willen winnen omdat ik op eigen kracht 10kilo ben afgevallen maar nog een lange weg heb te gaan. Ik hou van sapjes en op deze manier kan ik ze goed toevoegen aan mijn dagelijks eetpatroon tijdens het afvallen. Ik win noooit want dus hopelijk heb ik nu eens geluk ?

 133. Hi Fitgirls!

  Wat een leuke actie! Precies op de dag dat ik besloot veganistisch te worden hield mijn oude vertrouwde slowjuicer er mee op. Naast geen vlees, vis, ei en zuivel thuis dus ook geen lekkere sapjes meer.. 🙁 Ik zou het awesome vinden om de Superjuicer te winnen zodat ik weer heerlijke drankjes kan brouwen in mn eigen keukentje 🙂

  Liefs,
  Nienke

 134. Hoi meiden van fitgirls

  Ik zou deze slowjuicer heel graag op mijn aanrechtje
  hebben staan! Ik ben 5 maanden zwanger en probeer wat gezonder te eten omdat alles wat ik eet ook bij het kindje terecht komt. Jullie recepten en artikelen helpen daar zeker bij! Helaas is mijn staafmixer gisteren gesneuveld (bietensoep all over the kitchen!) en door alle babyaankopen zit een goede slowjuicer nu niet in het budget. Graag word ik een fitmommy; en lekkere gezonde sapjes voor mijzelf, straks voor de baby en natuurlijk voor de papa zouden erg welkom zijn. Ook lust mijn vriend veel groenten niet (zoals wortel&spinazie)en in een sapje kan ik ze mooi verbergen 🙂 🙂

  Groetjes Anki

 135. Wat een toffe winactie. Ik doe graag mee. Onlangs begonnen met de opleiding gewichtsconsulente. Een superjuicer zou daarom erg leuk zijn om zo verschillende sapjes met vitamines en mineralen mee te maken, te proeven en te delen.

 136. Hey die nieuwsbrief ontvang ik al! Maar zo’n Juicer heb ik nog niet en boy-o-boy wat wil ik die graag winnen!!

 137. Ik zou dolgraag een prachtige superjuicer willen hebben. Sommige dagen werk ik van vroeg tot laat en schiet het etenvan genoeg groente en fruit er wel eens bij in.. en dat voelt minder goed sinds ik meer progressie zie in mijn fitgirl groei ^^. Zo’n superjuicer zou ideaal zijn voor dat soort momenten zodat ik toch aan mijn benodigde vitamientjes en mineraaltjes kan komen!!

 138. Ik wil al zo lang een juicer! Helaas zijn ze vaak duur. Jullie zouden mij hier heel blij mee maken.

 139. Hoi fitgirlcode,
  nadat ik vorige week de indrukwekkende documentaire ‘Fat, sick and nearly dead’ heb gezien realiseerde ik me dat ik écht te weinig groente eet en sinds die dag probeer ik bewust meer groente te eten (komkommertje hier, paprika daar). Ook m’n vriend en vriendinnen probeer ik te overtuigen om meer groente en fruit te eten en wat voor verschil dit kan maken voor niet alleen je body maar ook je mind. Een superjuicer zou dit alles natuurlijk veel makkelijker maken (maar helaas heb ik daar als arme student geen geld voor): heerlijke gezonde sapjes voor mezelf en m’n vrienden! Liefs,

 140. Jaaa deze slowjuicer wil ik héél graag winnen! Eindelijk mijn eigen (detox) sapjes maken, het extra zetje om een gezonde, geballanseerde en suikervrije levensstijl aan te gaan! Tijd om de beste versie van jezelf te zijn ???

 141. Toevallig gisteravond nog met mijn vriend een zoektocht gestart naar blenders en juicers. We zijn allebei gezond aan het eten en flink aan het sporten om gezonder te leven. Met onze staafmixer al eens geprobeerd een sapje te maken, wat leidde tot een flinke poetsbeurt van de keuken… Om dit voortaan te voorkomen zou deze superjuicer een mooie uitkomst zijn 🙂

 142. Ik zou deze superjuicer super graag willen winnen! Ik vind het heel leuk om gezonde sappen te maken en met de slowjuicer zal dit een stuk gemakkelijker gaan. Ook de rest van mijn gezin zal ik er heel blij mee maken!

 143. Deze wil ik heeel graag winnen voor mijn moeder! Zij vind mijn sapjes en smoothies altijd helemaal lekker en met de superjuicer kan ik nog meer lekkere variaties maken voor haar! En mij natuurlijk:)

 144. Ahhhh deze winactie komt Zoooo goed uit! Momenteel gebruik de ik juicher van mijn zus die ik haar ooit cadeau heb gedaan, sindsdien ben ik er zo dol op! Maar als arme student gaat mij prioriteiten naar andere dingen. Sinds een tijdje ben ik vega geworden en zijn de sapjes mn favo “avondsnackje”! Dus ik zat eral te denken om er een aan te schaffen! Maar nu ik deze winactie zie wacht ik daar heel even op en hopelijk kan ik smullen van mn lekkere juiches! Veel liefs, mai

 145. Ja! Super graag! In ons super gezonde studentenhuis is ie meer dan welkom!! ??

 146. Hééél toevallig is mijn lieftallige blender, waar ik echt overheerlijke sapjes en smoothies meemaakte, aan zijn einde gekomen. Was dit keer geen smoothie aan het maken, maar probeerde notenpasta te maken. Nou en dat heb ik geweten.. Het begon te roken en te stinken, én daar ging m’n blendertje.. Op dit moment dus ook geen sapjes en smoothies voor mij in de ochtend, dus deze superjuicer komt hartstikke goed te pas! Ik zou mama hier ook hartstikke blij mee maken en wil hem dus ook echt graag winnen voor haar. Laatst is ze begonnen met het starten van een gezonde levensstijl en zo leuk om te zien dat ze echt zo erg de best doet én zo graag gezond wil eten. Ze is helemaal weg van smoothies, net als ik, maar op dit moment gaat dat dus lastig. Nou we zitten samen te popelen hoor, fingers croshed! Liefs

 147. Oooh yes! Deze winactie is helemaal top! Net zoals Tessel zit ik nog lekker in de schoolbanken doordeweeks, geld om deze slowjuicer te kopen heb ik dus niet bepaald, wel het enthousiasme om hem heel vaak te gebruiken!! 🙂

 148. Ik zou echt super gelukkig van deze juicer worden. Ik had vorig jaar een juicer gekocht en die is er helaas mee opgehouden (+ geen garantie) en ik mis hem ZO erg. Bietjes, appel, gember en wortel sapjes zijn echt de beste ooit. Ik zou ze graag aan mijn vriend laten proeven…. dus die zouden er gelijk in verdwijnen als deze in onze keuken mag komen staan.

 149. Oefhh.. Ja. Yes. Heel graag! Maar echt. Heel graag. Ik kan m’n vriend er maar niet van overtuigen dat we dit moeten hebben in ons eerste huis. Over een maand ga ik m’n meiden (en dus de blender, staafmixer, keukenmachine, spirelli, alles, alles) achterlaten. Kan ‘m dus echt heeul goed gebruiken om een extra dikke goeie start te maken in m’n nieuwe keuken 😉 #liefde

 150. Ik loop sinds februari stage en neem elke dag fruit en groenten hier mee naar toe (3 a 4 stuks fruit en groenten die lekker zijn om te snacken zoals komkommer, wortels, snoeptomaten etc.). Enige punt is dat dit veel tijd kost om klaar te maken elke morgen. De SuperJuicer zou er voor zorgen dat ik alle vitaminen in 1 sapje of misschien wel in 2 sapjes binnen krijg. Super handig dus! Een andere reden waarom ik de SuperJuicer graag zou willen winnen is, omdat ik sinds 2 weken begonnen met afvallen en het tellen van mijn calorieën/vet/suikers etc. en sinds 13 februari voor 100 dagen geen alcohol meer drink. Dus ik zou zeggen die lekkere smoothies kunnen het proces misschien wel versnellen! Dan sta ik in juli met een healthy en mooi lichaam zo op m’n surfplankje!
  De laatste reden waarom ik de SuperJuicer graag zou willen winnen is, omdat ik vanaf juli op kamers ga met een van mijn beste vriendinnetjes. Wij houden allebei super veel van sporten en gezond eten, dus dat zou betekenen dat ik niet alleen mezelf, maar ook mijn vriendin blij kan maken hiermee! Bonus punt / win-win situatie! <3

 151. Als student zijnde is het eigenlijk financieel niet haalbaalbaar om een slowjuicer aan te schaffen maaaaarr mn lichaam snakt wel naar gezond zijn. Dilemma! Daarom zou het super zijn om deze te winnen, het maakt een gezond leven een stuk makkelijker, leuker en lekkerder 🙂

 152. Wij zijn dol op gezonde sapjes! Deze passen perfect in onze nieuwe leefstijl; waaraan het hele gezin (inclusief twee puberdochters) meedoet dankzij de Fitgirlcodeguide!

 153. Sinds ik in Malta op vakantie ben geweest en daar dagelijks de SAP-bar met een letterlijke superjuicer (dat apparaat was net zo groot als ik) heb leeggekocht, ben ik enorm fan van verse sapjes. Ik heb wel 271 tevergeefse pogingen gedaan om die heerlijke combinaties na te maken in mijn ‘toch niet zo super’-blender. Probeer daar maar eens appel, wortels, gember of bleekselderij mee in sap om te toveren, niet te doen. Misschien ben ik gewoon een blender-kneus, maar deze superjuicer zou mijn leven wel een stuk makkelijker maken (én me vrij veel bende in de keuken besparen). Fingers crossed!

 154. Wauw dit zou mij echt verder helpen naar een gezondere leefstijl. Het lijkt me heerlijk om na bijv. het sporten een heerlijk sapje te maken!

 155. Wauw dit is echt perfect voor mijn start aan een gezondere levenstijl. Ben echt gek op gezonde sapjes en het zou super zijn als ik deze zelf kan maken zodat ik zeker weet dat er geen rare toevoegingen aan gedaan zijn.

 156. Ik maak heel graag kans op dit topapperaat, zodat ik mijn sapjes en soepjes met een hoger rendement dan mijn huidige blender kan klaarmaken. Die extra vitamientjes en mineralen kan ik momenteel heel goed gebruiken, omdat ik een nog een half jaar moet revalideren van een dubbele beenbreuk 🙁

 157. Omdat ik toevallig laatst op internet aan het rondzoeken was naar een makkelijke manier voor het maken van gezonde smoothies. Maar ik afhaakte toen ik de prijs zag omdat ik in mijn hoofd het stemmetje van mijn moeder al hoorde zeggen: Nee Lonne, je bent een student en je kunt je geld beter sparen. Gebruik de blender maar!
  Maar lieve mama, die blender is zo veeeeel werk om schoon te maken. En daarbij denk ik dat papa absoluut niet blij met mij zal zijn als ik elke ochtend dat kabaal van de blender door het hele huis laat klinken!

 158. Ohhhh dat is echt wat ik nu nodig heb!
  Ik heb al een week ernstige griep, en sinds gisteren een dikke oorontsteking erbij.. het lijkt maar niet beter te worden! Ik dacht er al heel vaak aan om er eentje aan te schaffen (want ziek of niet, dit is gewoon een super ding!) maar mijn portemonnee laat het als studentje helaas even niet toe..

  Ik ga heel hard duimen! xxx

 159. Het winnen van de SuperJucer zou me elke ochtend 10 minuten langer slapen opleveren! Ik doe altijd zo lang over het ontbijt, boterhammen smeren, crackers en ontbijtkoek.. Drama! Aangezien ik 6.00 uur van huis moet om naar m’n stage in het ziekenhuis te gaan, zouden die 10 minuten hemels zijn! ☺️ H E E R L I J K ??????

 160. Yeeeah! Deze slowjuicer zou een perfect plekkie innemen in onze nieuwe keuken, in het nieuwe huis! Nieuwe woning, nieuwe healthy mindset en wat past daar beter bij dan deze slowjuicer? Dat dacht ik: niets!
  We maken helemaal de blitz tijdens onze housewarming. Kan ik iedereen een lekker sappie aanbieden ?.

  I’ll keep my fingers crossed!

 161. Ik zou de slowjuicer graag willen winnen aangezien ik sinds een tijdje probeer om gezonder te leven en te eten. Ik zou het fantastisch vinden als ik een slowjuicer zou winnen , zodat ik het nog leuker kan maken en het langer vol kan houden ik heb nu nog 22 kg te gaan tot mijn ideale gewicht en zou het fantastisch vinden om dat met een slowjuicer te doen!

 162. Aaaaaa! Ik wil al heel lang een superjuicer om lekkere en gezonde sapjes mee naar college, stage en scriptie sessies te nemen. Ik weet zeker dat het me helpt om mijn gezonde, maar drukke levensstijl te behouden en natuurlijk om mijn scriptie met een super hoog punt te halen dankzij de vitamine bommetjes! Laat het duimen maar beginnen!

 163. Wat een gave actie!! Ik ben sinds maandag begonnen met de fitgirlcode en ik vind het awesome!! Deze juicer zou me enorm helpen en blij maken!

 164. Lijkt me super om deze slowjuicer te winnen! Ik hou van sapjes en ben de laatste tijd een beetje de motivatie kwijt voor het gezonde eten. Dit zou dus super zijn om weer back on track te komen!? Daarnaast is het heel fijn om vanaf september met afstuderen goede ontbijtjes te kunnen eten(drinken), zodat ik ga vlammen met het schrijven van mijn scriptie!

 165. Dit is een pareltje! Zo kan ik optimaal gaan genieten van m’n gezondeleefstijl. In mijn blender blijven vaak nog stukken groente/fruit zitten wat de smoothies een stuk minder lekker maakt.

 166. Oo heeel graag! Dit staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Past helemaal in mijn healthy happy lifestyle! Hiermee zou ik top drankjes kunnen maken en zo alle vitamintjes binnen krijgen elke dag.

 167. Het lijkt mij super om zo’n Superjuicer te winnen! Ik ben er erg benieuwd naar 🙂

 168. Ik ben de laatste tijd weer lekker aan het sporten en op mijn eten aan het letten. Ik drink alleen nog maar water en groene smoothies, maar vooral s avonds lijkt het mij heerlijk om een sapje te kunnen drinken (zonder toegevoegde suikers en dergelijke). Daarnaast heb ik allemaal ideeen om de pulp te verwerken in gezonde baksels om mee te snacken!

 169. Als klein kind kreeg ik al zelfgemaakte wortel- en bietensapjes van mijn oma. Ze zou zo trots zijn als ik ze nu zelf zou kunnen maken voor haar!

 170. Wauw, gaaf! Onwijs toffe winactie! Count me in!

 171. Deze week begonnen met m’n fit journey! Daarnaast ga ik binnenkort ook nog eens verhuizen van een studentenkamer naar een eigen huurwoning, dus zou het supergaaf zijn om in m’n eigen keuken lekkere sapjes te maken!

 172. Ohhh yesss!!
  Ik heb nog helemaal geen juicer (i know, shame on me) en ik was toevallig laatst even op internet aan het spitten om te kijken waar ik een goede kan kopen.
  Mannn ik heb ZO ontzettend veel juice ideeën dat ik niet weet welke ik als eerste zou moeten maken.. Ik denk toch dat ik zou gaan voor strawberry mint! Omnomnom! SuperJuicer, be welcome in my kitchen! 😉

 173. Wat een toffe actie! Waarom ik de SuperJuicer wil hebben? Omdat ik echt blij wordt van fijne keukenapparatuur 😉 En omdat ik al mijn geld spaar voor m’n bruiloft en een luxe product als dit niet een uitgave is die ik zomaar erbij doe. Maar ik wil natuurlijk wel shinen in mijn bruidsjurk volgend jaar, dus veel gezonde sapjes zouden me goed doen en deze juicer is dan een welkome hulp! Dat klinkt nogal hebberig, maar eerlijk is eerlijk zo’n geweldig keukenapparaat staat al tijden op mijn wensenlijst 🙂

 174. Ik zou heel graag zo’n superjuicer willen winnen omdat we allemaal bezig zijn met gezond eten, fruit, avocado’s e.d zijn niet aan te slepen. Net zo min als staafmixers… Daar lukt t wel mee maar minder goed lijkt me en die gaan dus vrij snel kapot?Dus een goede sapmachine is zeer welkom!!

 175. Wat ontzettend gaaf dat jullie een slowjuicer mogen weggeven. Elk jaar ben ik van plan om er in de zomer strak uit te zien, net als de rest van Nederland, maar je raadt het al, telkens komt het er niet van. Nu heb ik een keer een andere weg gezocht en ben ik samen met een vriendin begonnen om gezonder te gaan eten en regelmatig te sporten, ons doel is niet dun worden, maar gezond worden. Op dit moment zijn we al een eind opweg en houden we het verrassend goed vol. Jammer genoeg zijn sapjes en smoothies in de zaken die dat aanbieden hartstikke duur en kunnen we hier niet zo veel van genieten als we zouden willen. Dit is dus echt een hele fijne kans om een slowjuicer te winnen zodat we zelf de sapjes en/of smoothies kunnen maken. Aangezien mijn vriendin mij heeft aangezet tot ons ‘gezonder worden i.p.v. dun worden plan’ zou dit echt een geweldig cadeau voor haar zijn, zodat we samen bij haar lekker sapjes en smoothies kunnen maken en drinken.
  Heel veel succes met het uitkiezen van de gelukkige winnaars!

 176. Jaaa die super juicer zou goed van pas komen! Ik wil deze maand gaan sapvasten om te detoxen en dat kan natuurlijk het beste met een slowjuicer! Een blender is wel handig, maar met een slowjuicer haal je natuurlijk het beste uit de groente en fruit.
  Het lijkt me geweldig om deze winactie te winnen! Wat zou dat goed van pas komen!
  xx N

 177. Ik zou heeeeeeeeel graag een Superjuicer willen bezitten! Ik zou er mee op staan en er mee naar bed gaan ik zou helemaal verslaafd worden aan alle heerlijke gezonde en vooral vitamine rijke smoothies die ik dan kan maken,dat wordt smullen…! Deze kans komt als geroepen en wil ik zeker niet missen. Ik heb net een nieuwe doel gesteld ” Mykillerbodymotivation” (net 2mnd bezig)en daar kan ik deze superjuicer echt heel goed bij gebruiken…Leve FITGIRLCODE!!!

 178. Zou zo super gaaf zijn om dit te winnen!!? Ik ben nu een tijdje bezig met een gezondere leefstijl en ik houd van smoothies. Meer variatie zoals gezonde groente sapjes zou ik heel graag willen uitproberen met deze prachtige slowjuicer, wat lijkt me dat tof om te kunnen doen. Hij zal ook nog eens super mooi staan in onze nieuwe keuken??

 179. Jaaaaa super leuk!! Hebben ????? geweldig om mijn healthy lifestyle mee aan te vullen! Jummmmmm!

 180. Ik ben aangestoken met het fitgirlvirus door een vriendin. Ik doe mijn best een echte fitgirl te worden, het probleem is alleen dat ik geen meisje ben, maar een jongen die graag meedoet als wanna be fitgirl aka. fitboy. Tweedehands had ik een supersonische biologische sapcentrifuge gekocht. Na een week klooien en fruit erin duwen was die er klaar mee en ontplofte die met 2 kilo fruit erin. Het eindresultaat een keuken met fruit op de muren en plafond. Sindsdien werk ik met een stamppotstamper omdat ik nogal krap bij kas zit, dit werkt niet geweldig, maar is wel lekker voor crunchysapjes. Dit lijkt mij het perfecte (avo)cadeau! En zal natuurlijk delen met mijn enige (wel) echte fitgirlbuddy!

 181. Hoi fitgirlcode chicks!

  Als ik deze juicer win.. ontpop ik me als echte fitgirl! ?? naast de workouts en proteins zijn dan ook de vitamins binnen handbereik ??? mijn journey is niet ideaal en ik faal meer dan dat ik succes boek maar ik ga door! Door tot ik de drive vind, door tot ik mijn determination vind en vertrouwen ik mezelf heb dat ik het kan!

 182. Ik zou de superjuicer dolgraag willen hebben! Ik moet nu héél hard op m’n eten letten. 2 jaar geleden ben ik 15 kg afgevallen, maar spijtig genoeg is er alles terug bij. Nu ben ik terug begonnen op m’n eten te letten, gezond te leren eten en een superjuicer zou daar perfect bij passen! Ik heb nog geen blender, dus ik mis dit wel! Het voordeel dat alle vitaminen en alle soorten groenen en fruit er in kunnen is gewoon super! Het zou ook zalig mooi staan in mijn nieuw huis!

 183. Whaaa wat een geweldige actie, deze staat al heel lang op mijn verlanglijstje! Jullie zeggen het zelf al: andere blenders falen in het tot sap maken van heel veel groenten en fruit en zo de mijne ook.. Hierdoor ben ik naar mijn gevoel beperkt in het maken van mn sapjes. Dit zou echt een geweldige uitkomst zijn! ?

 184. Deze superjuicer zou een mooie aanvulling zijn op het dieet wat ik net ben begonnen. Na een heftige periode waarin mijn lichaam totaal ontregeld was,
  Is het nu tijd om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Alles voor het goede doel! Ik mis alleen wel een lekker sapje dus deze slowjuicer komt als geroepen! Alleen water en thee verveelt al snel.

 185. Ik zou heel graag zo’n juicer willen winnen! Ik hou van sapjes, maar helaas past zo’n juicer niet in mijn arme studentenbudgetje ?. Dus ik houd me aanbevolen ?

 186. Coole actie, na de slow cooker ook de slow juicer. Wil ik wel proberen en wil er ook wel een review over schrijven ?!

 187. Wat een super vette actie! Na het zien van de documentaire Fat, sick and nearly dead wil ik dolgraag heerlijke &gezonde sapjes toevoegen aan mn dagelijks leven. Ik mis hier alleen nog de perfecte tool voor, en met deze slowjuicer kan ik eindelijk zelf het positieve effect ervaren van groenten & fruit sapjes. Ik ga duimen dus 🙂

 188. Ik zou deze heeeeel graag willen winnen zodat ik elke dag een lekker sapje kan maken! Ik gebruik nu de 10 jr oude blender die niet meer zo goed werkt als hij zou

 189. Het lijkt me super om de slowjuicer te winnen!! Ik heb mezelf aangeleerd om 2 dagen per maand te ‘detoxen’ met groenten en fruit sappen, dat is echt een schoonmaakbeurt voor m’n lichaam. Maar ik sta nu altijd vreselijk te prutsen met een pers en blender, kost me (te) veel tijd! Ik denk al heel lang aan het kopen van een juicer, maar ik weet niet wat een goeie is. Ik heb er wel al veel over op google gezocht en kwam erachter dat sommige slowjuicer toch best wel prijzig zijn, dus dit is een droomactie!! Mocht ik de slowjuicer winnen kan ik sneller en nog gezondere sapjes maken. Wat ik een heel lekker sapje vind is de combinatie met peer en groene groenten.. Verder vind ik gember ook altijd lekker en die zou ik vast ook goed kunnen toevoegen bij een slow juice receptje. Duimen maar!!
  Liefs, Jinte Nijveld
  PS. Ik volg jullie op instagram

 190. Oh oh nog maar net op tijd! Ik heb nu al twee jaar een blender en gebruik hem 24/7, ik ben er heel blij mee. Maar juicen, dat wil niet echt zonder expensive juicer. Zelfs na al die tijd gezond en clean eten, maar ook het leren en lezen over voeding hebben mijn moeder en ik nog niet de stap kunnen zetten om zo’n juicer aan te schaffen. Hoewel iedereen vertelt hoe handig en gezond zo’n juicer is! Nét even een stapje verder dan het blenden. We hebben wel al 2 juice boekjes thuis, maar ja daar heb je niets aan zonder juicer. Ik zie steeds meer voorbij komen over de slowjuicer. Tijdje terug was ik op google dingen aan het zoeken over de slowjuicer en kwam toen ook te weten dat je zelfs het pulp kan gebruiken voor burgertjes, lijkt mij super leuk om uit te proberen! Echt super handig en je gooit niets weg! Hopelijk ben ik niet te laat om nog mee te doen, ik volg jullie trouwens op Facebook.
  Groetjes, Marie Floor


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.