DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA E-MAIL.

De leukste tijd van het jaar is in zicht… Nog maar vier weken en dan is het alweer Kerstmis. En daarom geven wij jou graag een sixpack cadeau! Huh, wat een sixpack? Yes, dat hebben jullie goed gehoord. #FITGIRLCODE geeft 4 weken Boost Personal Training weg en jij kunt dit winnen!

Als je een mij een jaar geleden had gevraagd wat ik van personal training vind, had ik je waarschijnlijk uitgelachen en gezegd dat ik dit nooit van mijn leven zou doen. Ten eerste vond ik het te duur en ten tweede dacht ik who needs a personal trainer? Je kunt toch gewoon zelf aankloten in de sportschool? Nou, precies dat dus. Dat is wat ik een jaar lang 5 a 6 keer per week in de sportschool deed. Aankloten… Op een gegeven moment liep ik echt tegen een muur aan. Elke keer weer dezelfde routine en na een tijdje zag ik ook geen verandering meer. En toen kreeg ik ook nog eens een liesblessure.

Na een half jaar besloot ik om door middel van personal training weer back on track te komen. Het heeft mij heel erg geholpen om te herstellen van mijn blessure, maar dat is niet het enige waar het goed voor is. Ik hoor vaak van mensen dat ze geen idee hebben waar ze moeten beginnen en vaak aan allerlei apparaten in de sportschool gaan hangen. Dit is heel herkenbaar. Een personal trainer heeft kennis en ervaring en helpt je jouw persoonlijke trainingsdoelen te bereiken.

Boost Personal Training is een klein maar heel leuk bedrijfje en helpt je om dit doel te halen en gemotiveerd te zijn zodat je zelfstandig je nieuwe levensstijl kunt voortzetten. Dit betekent vier weken lang oefeningen die je thuis of in de gym kunt uitvoeren, Veel mensen hebben namelijk ook juist dat laatste duwtje in de rug nodig! Wat kun je precies winnen?

 • 4 weken lang oefeningen die je thuis of op de sportschool kunt doen
 • gratis voedingsadvies
 • online begeleiding via video, whatsapp en mail.

Dusss, wat moet je doen om te winnen?

1. Volg Boost Personal Training op Facebook
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
3. Vertel in de reacties waarom jij een personal trainer onder de kerstboom wilt 🙂

Want wie er nou niet een personal trainer onder de kerstboom? 😉 De winactie loopt t/m 6 december. 

Recommended Posts

59 Comments

 1. Fantastisch kerstkado die ik dolgraag aan mijn verlanglijstje toevoeg. Al jaren sportte ik af en aan, maar de afgelopen 3maanden ben ik zeer gemotiveerd bezig met mijn fitjourney. Lifestyle change gemaakt en nu 5+X per week actief. Wissel af tussen circuit trainingen, kickbox & hardlopen. Sport met veel plezier en de resultaten zijn zichtbaar. However.. Een PT die mij begeleid, die met mij & voor mij oefeningen uitstippelt, die mij begeleidt & motiveert, samen een haalbare doel stellen en workoutplan bedenken & dan de voedingsadviezen er ook bij.. Klinkt als een droom die uitkomt! #hopefull #wishfullthinking #winner

 2. Zo’n herkenbaar verhaal! Lekker aankloten en eindigen met een blessure.. Personal Training zou me echt helpen om het trainen na mijn rugblessure weer op te pakken. Dit keer goed!

 3. Super gave actie! Ik sport al zon 15 jaar, vanaf m’n 15de is de knop omgegaan van een altijd iets te dik kind/pubertje naar een uiteindelijk fitte vrouw van 30! Ik merk toch dat ik niet meer 20 ben, ondanks dat ik nog veel energie heb, probeer de juiste voeding te eten, merk ik dat bepaalde progressie niet altijd meer even vlot gaat als eerder. Het lijkt me fijn om de juiste begeleiding te krijgen, zodat ik afgestemd op m’n lichaam de juiste trainingen kan doen met daarbij de goede voeding! Ik mag zeker niet klagen over m’n fysiek, maar zou de fine tunning wel willen gaan krijgen. Daarbij lijkt me begeleiding van een personal trainer een goede uitkomst!

 4. Wauw dit zou tof zijn.. wil al jaren meer leren op dit gebied maar het is gewoonweg erg prijzig voor een student. Dit zou dus een top kerstcadeau zijn!

 5. Het aankloten in de sportschool moet maar een stoppen inderdaad! Sinds november vorig jaar vanwege knie- en bilspierblessures moeten stoppen met m’n favo sport voetbal. Tel daar nog een rugblessure bij op en wekelijkse fysio bezoekjes. Dus nu ben ik écht out of shape, I could use some help for Christmas 😉

 6. Omdat ik na het krijgen van mijn prachtige dochtertje maar niet van die buik af kom! En graag een hippe, fitte strakke moeder wil zijn?

 7. Vorig jaar november heb ik sweet Mr. Sandra Claus gevraagd of ik alsjeblieft in 2015 weer fit genoeg zou zijn om te kunnen voetballen. Helaas heeft ie me niet gehoord en sta ik nog steeds langs de zijlijn met blessures. Door de beperkingen in de oefeningen die ik mag doen is m’n algehele shape flink achteruit gegaan en het is tijd daar wat aan te doen. I could use some help for Christmas om in ieder geval 2016 met abs on point in te gaan 🙂

 8. Wat zou dit super zijn! Ben nu 21 weken zwanger en zou dolgraag na de bevalling weer in shape komen, maar hulp zou erg fijn zijn want tja.. 9 maanden niet veel gedaan dan en ikzal vast met het een en ander rekening moeten houden. Hiervoor inderdaad aangekloot thuis met hardlopen en hiit maar nooit echt het wow resultaat!

 9. Ik ben nu bijna een jaar geleden bevallen en het lukt mezelf niet om weer back on track te komen.Ben te snel begonnen met hardlopen ,waardoor ik een blessure kreeg aan mijn scheen. Ik wil heel graag fit worden,dat deed ik altijd met hardlopen,ik zie zelf niet hoe ik het anders moet/kan doen…..de combi van de juiste voeding en beweging blijft een lastige ontdekkingstocht..

 10. Ja graag. Net even een boost nodig in 2016

  • Een boost en vanwege mijn tibiaplateau breuk zou het fijn zijn om oefeningen te leren die ikzelf kan blijven doen.

 11. Een personal trainer onder de kerstboom zou the best christmas present ever zijn! Niet alleen als een stok achter de deur om toch te gaan trainen en naar de sportschool te gaan, maar om ook niet als een kip zonder kop met fitness apparaten aan de slag te gaan, want de helft van de tijd heb ik geen idee waar iets voor dient, hoe het werkt en wat nou het beste voor mij is. Dus, please help?

 12. Het trainen gaat lekker op dit moment, ik zou het meest baat hebben bij het voedingsadvies! Op dit moment staat het allemaal een beetje stil en ik wil graag nog de puntjes op de i zetten na ongeveer 50 kilo kwijt te zijn. 🙂

 13. Zeer herkenbaar verhaal Vladana!! Super tof dat deze actie er is.
  Ik leef n fit leven maar zoals je al zegt er zin veel hurdles. Om deze te trotseren in een fit journey
  moet je kennis hebben waar ik nu nog geen tijd voor heb ( lees:kan vrij maken) als druk studentje.
  Om zoveel mogelijk te genieten van mn fit journey en dit zo verantwoord mogelijk te doen
  kan ik extra ondersteuning zeker goed gebruiken. Vooral omdat ik net n paar weken ben begonnen met 2x krachttraining in de week en nu al met n overbelaste rug rondloop en te veel eet.

  Nogmaals super leuke actie!! Super tof dat jullie strx een fit girl blij kunnen maken!!

 14. Al een jaar hard en gedisciplineerd aan het trainen in de sportschool…. Maar ergens gaat het fout! Kom niet meer vooruit. Een personal trainer voor een maand zou geweldig zijn qua begeleiding, tips en nieuwe energie om in het fitnessen te steken zodat ik weer vol goeie moed richting mijn doelen kan!
  Toffe actie en jullie zouden mij hier een heel gelukkig meisje mee maken!!

 15. Wat een supergave actie, nu je het zo verteld denk ik dat het voor mij echt een goede oplossing zouzijn voor mn probleem, Ik heb binnen anderhalve maand 2 ongelukken gehad. Ik had het sporten net weer een beetje opgepakt toen het 2e ongeluk gebeurde. Ze dachten een gebroken stuit maar gelukkig was het gewoon zwaar gekneust (wat je maar gewoon vind) net als mn rug die ik dus al gekneusd had maar nu 10 keer zoveel pijn doet. Ben er helemaal klaar mee en wil mijn rug en stuit nu zo gaarg sterk hebben dat een personal trainer echt een cadeautje is wat me veel waard zal zijn!

  Goodluck met kiezen, wie het ook wordt de actie is echt top!

 16. Ik zou dit zo graag willen! Ben zelf 25 kg afgevallen dmv klooien maar heb nu een plateau bereikt, wil graag verder komen en daarbij zal Personal training helpen!

 17. Een personal trainer onder de kerstboom, dat lijkt me wel wat! Na 2 jaar bezig te zijn in de fitness en nog steeds mijn doelen (in de verste verte) niet te hebben bereikt, klinkt de steun en inzichten van een personal trainer me als muziek in de oren. Inmiddels heb ik een knieblessure opgelopen en begin ik mijn plezier in het trainen kwijt te raken. Ik wil dit zo graag terug! Tof dat deze actie er is!

 18. Oh, dit klinkt mij als (kerst)muziek in de oren! Ik klooi ook al zo’n vijf jaar aan en kom vaak niet verder dan twee, drie weken achter elkaar twee avonden naar de sportschool. Niet alleen zou dit een stok achter de deur zijn, maar daarnaast kan ik dan misschien eindelijk in een positief vast patroon komen en met plezier en merkbaar resultaat het nieuwe jaar in. Gaat het me dan toch een keer lukken?

 19. Haaay !

  Ik zou graag een personal trainer onder de kerstboom willen omdat ik aankomende zomer naar LOS ANGELES ga !!! Mijn doel is om zo afgetrained mogelijk daar naar toe te gaan 🙂
  Het lijkt super leuk om dat doel te bereiken met behulp van een personal trainer !!

 20. Wat cool deze actie! Dit beschrijft precies mijn ervaring van de afgelopen maanden. Oefeningen doen waarvan ‘men’ zegt dat ze goed zijn. Geen idee eigenlijk of ik het goed uitvoer en het goed past bij mijn lichaam. Ik wil heel graag een stapje verder komen in training maar vooral ook in begrip van mijn lijf en hoe het reageert op dingen. Ik vraag soms denk ik veel te veel, dus hulp met het vinden van een gezonde balans dat is een heel welkom kerstcadeautje 🙂

 21. Wow zou het graag wel onder de kestboom willen hebben.
  Probeer al een tijdje af te vallen door te sporten maar heb even een stapje in de goede richting nodig dus dit zal goed uitkomen

 22. Wauw, wat een heerlijk cadeautje zou dat zijn! Al een paar keer gedacht om een personal trainer te nemen, maar helaas laat mijn geld dit als student zijnde niet toe. Zou het super tof vinden om al die kennis op te doen & vooral te gaan rocken in de gym!

 23. Ik wil heel graag een personal trainer onder de boom omdat ik het verdien om de beste versie van mijzelf te mogen worden. Ik heb heel hard gewerkt om vanuit een rolstoel(bekkeninstabiliteit) weer te kunnen staan, lopen, fietsen en sporten. Nu wil ik nog meer leren over mijn lijf om nog sterker te kunnen worden. Dat zou een cadeautje zijn aan mijn lijf dat gigantisch hard heeft gewerkt!

  Groetjes, Denise

 24. Om in mei 2016 superstrak in mn trouwjurk te passen! ?

 25. Ik zou graag winnen omdat ik sinds dat ik Pheifer heb gehad heel veel moeite heb met weer vol te sporten ! Ik probeer het wel weer elke keer maar toch lukt het me niet zelf om weer vol ervoor te gaan ! Hierbij zou iemand die me helpt heel fijn zijn naar mn weg terug.

 26. Dit is wel een erg leuke winactie. Het vormt nog net even ietsje meer motivatie om voor de kerstdagen strak in het kerstpak te zitten. Nou waarom ik deze personal trainer nodig heb is omdat ik op dit moment ook maar wat aan het aankloten ben. Vorig jaar ben ik heel erg bezig geweest met Crossfit en helaas kan ik dat nu eventjes niet dus ik val een beetje in een gat. Ik weet wel iets van gewichten en hoe ik mezelf moet motiveren maar het zou fijn zijn om nog even wat extra motivatie te krijgen. Ik weet helaas maar heel weinig van voeding en ik merk dat ik het best wel lastig vind om dit goed om te zetten naar de goals die ik wil halen. Dus wat hulp en kennis is meer dan welkom

 27. Ik doe mee omdat ik over 3 maanden (deadline 29 feb, yeahh 1 dag extra) mijn oude lijf terug wil hebben. mijn jongste dochter is 3 jaar en het is tijd om weer mijn oude lijf terug te hebben. Ik ben al tijdje bezig met krachttraining, pilates en hardlopen maar ik heb het ide dat dit niet echt zoden aan de dijk zet. Please help!!

 28. Wat een ontzettend gave actie! Waarom ik deze actie zou willen is om de volgende reden:
  Ik voetbal al bijna mijn hele leven en door een zware knieblessure (gescheurde meniscus, kruisband en kniebanden) ben ik niet meer in staat om terug te komen op mijn oude niveau dus ben ik genoodzaakt om te stoppen. Door mijn lange ervaring als voetbalster heb ik 0,0 ervaring op het gebied van sportschool en voeding. Want door de vele trainingen vond ik het niet nodig om op mijn voeding te letten. Nu ik bijna klaar ben met mijn revalidatie heb ik gemerkt dat ik bewuster moet gaan nadenken over eten. Ook hier heb ik 0,0 ervaring mee maar probeer ik het wel maar mis ik af en toe de motivatie om door te zetten. En door een personal training weet ik dat ik net dat extra duwtje in de rug kan krijgen om het daarna zelf op te pakken en door te zetten. Ik hoop dat je mij hierbij kunt helpen om dat extra duwtje te kunnen geven.

 29. Ik ben sinds twee jaar hard aan het sporten om mijn gewicht en diabetes (type 1) onder controle te houden! Maar ik merk helaas weinig verschil de laatste tijd en dat demotiveert. Zou graag mijn voeding en sporten weer op de rit krijgen om eindelijk in 2016 tevreden met mijzelf te zijn.

 30. Ik wil graag de personal trainer winnen omdat ik de helft van de tijd niet weet wat ik aan het doen ben in de sportschool en graag iemand wil hebben om me te pushen en motiveren.

 31. Ik wil graag de personal trainer winnen omdat ik de helft van de tijd niet weet wat ik aan het doen ben in de sportschool en graag iemand wil hebben om me te pushen en te motiveren.

 32. Ik heb geen zielig verhaal over allerlei blessures zoals iedereen hieronder. Maar net als het grootste gedeelte van de mensen in de sportschool heb ik de helft van de tijd geen flauw idee meer wat ik aan het doen ben tijdens het sporten. Ook op het gebied van gezond eten zie ik door de bomen het bos niet meer, vooral omdat ik probeer vanuit milieuoverwegingen minder dierlijke producten en geen vlees meer te eten. Een personal trainer zou me dus heel erg helpen voor een goede start van het nieuwe jaar!

 33. Wauw wat een tof cadeau! Ik ben begonnen met sporten in september 2014. Maar in februari 2015 had ik een half jaar stage waardoor sporten niet meee lukte. Toen dit jaar zomervakantie weer begonnen. En nu ben ik echt keihard aan het sporten, het gaat echt goed. Maar ik heb het idee dat ik geen resultaat zie. Probeer ook goed op mn eten te letten, maar misschien valt er ergens iets te winnen. Een personal trainer kan hier perfect bij helpen. Mijn echte doel is om mijn vetpercentage te verlagen naar 20%. Ik ga eind mei op vakantie dus moet nog even kunnen knallen. Dit zou een awesome christmas gift zijn! ????

 34. Dit lijkt me super gaaf om te winnen! Ik fitness al zo’n 4 jaar en heb al die tijd zelf mijn schema’s gemaakt. Toch loop ik nu vast omdat ik telkens bij hetzelfde uitkom. Een Personal Trainer staat al langer op mijn lijstje maar is helaas te prijzig voor mij als student. Dus kom maar op met die training en voedingsadviezen!

 35. Dit wil ik echt al zo lang, zo graag! En ik wil winnen omdat ik volgend jaar ga trouwen:D dus strak in mijn trouwjurk zou echt top zijn!!
  Ik train 3x in de week nu, maar het is soms meer aanklooien dan echt goed trainen, dit zou dus echt perfect zijn voor mij! Ik ga duimen! Liefs

 36. Na een jaar vol intensief sporten, ben ik na mijn zomervakantie de motivatie een beetje kwijt geraakt. Helemaal met dit ellendige weer, kan ik me er niet toe zetten om naar de sportschool te gaan. En met samenwonen op 30m2 is thuis sporten ook niet echt een optie. Ik wil graag weer mijn oude ritme oppakken, maar weet niet goed hoe! Het zou echt superfijn zijn als ik een personal trainer onder de kerstboom zou vinden, die mij zou kunnen helpen om mijn ritme weer terug te vinden en te ondersteunen in het herpakken van het sporten. Fingers crossed!!

 37. ✔️ Gevolgd
  ✔️ Ingeschreven voor de nieuwsbrief
  ✔️ Waarom ik graag wil winnen, omdat ik net zoals Vladana in het begin deed, wat ‘aankloot’ in de sportschool. Ik zou heel graag wat hulp wil hebben om mijn doel te bereiken, d.m.v. een goed voedingsadvies en een trainingsadvies voor in de sportschool van een personal trainer! 🙂

  #wishmeluck ?

 38. Wat een leuke actie!
  Ik ben sinds een paar jaar bezig met gezond eten en heb ik mezelf ingeschreven bij een sportschool. Ik doe sinds het begin met veel plezier mee aan de groepslessen Bodycombat en Bodypump. Ik ga regelmatig naar de sportschool en sinds kort durf ik het aan om tussen al het testosteron in het krachthonk te staan. Helaas heb ik niet altijd veel inspiratie en kom ik toch weer op dezelfde oefeningen uit. Ik ben zeker al strakker geworden sinds ik ben begonnen maar ik sta nu al een tijdje stil. Ik heb het laatste zetje nodig om nog meer resultaat te behalen. Een personal trainer zou mij hier enorm mee kunnen helpen!

 39. Wauw dit zou ik heel graag willen winnen! Sinds ik volledig hersteld ben van mijn ongeluk sport ik op eigen houtje, maar dat heeft vaak een jojo effect op zowel met zelf als op mn lichaam. En vaak weet ik niet goed hoe ik het moet aanpakken met mijn letsels/problemen. Het zou geweldig zijn als er iemand is die mij daar bij kan helpen en zorgt dat het jojo effect weg gaat.

 40. Een ontzettend leuke winactie! Zoals alle andere meiden hier loop ik ook erg tegen een muur aan. Ik kijk zelf vlogs van andere fitgirls, maar ook youtube filmpjes om inspiratie op te doen voor in de sportschool. Dit vind ik erg interessant, omdat je meteen weer wat leert over het menselijk lichaam. Ik wil het liefst oefeningen kunnen uitvoeren die niet zo doorsnee zijn. Maar ja, de precieze uitvoering ervan ?? Ik doe graag nog wat jaartjes langer met mijn spieren, botten en pezen. Maar goed, sinds een paar maanden ben ik ook hard bezig te werken aan mijzelf. Ik merk zelf dat sporten en gezond eten mij meer zelfvertrouwen geeft en ik voel mij beter dan ooit! Altijd mijn eten goed in de gaten houden, gaat soms iets minder goed. Ik pak wel steeds opnieuw de draad op. Door een persoonlijke omstandigheid heb ik het sporten de laatste tijd helaas op een laag pitje moeten zetten. Deze prijs zal mij zeker helpen om meer inspiratie op te doen qua oefeningen en weer verder te gaan met het werken aan de fitste versie van mijzelf ooit 🙂

 41. Ik doe nooit mee aan win acties maar deze is te mooi en te hard nodig om niet aan mee te doen!
  Mijn hele leven sport ik al maar zit nu in een enorme sport dip! Met drie kleine kinderen is een excuus snel verzonnen maar mijn lijf gilt en vraag erom om weer wat te doen en weer fit en in shape te zijn.
  Ik hoop heel erg dat ik ga winnen……

 42. Precies wat in het stukje staat past bij mij, behalve dat ik maar een keer een sessie heb gehad. Dat bleek toch wel echt de beste training ooit te zijn. Helaas is pt voor mij financieel niet haalbaar.

 43. Dit lijkt me een super kerstcadeau!
  Ik wil het zo graag al heel lang.. Elke keer stel ik het weer voor mezelf uit!
  Ik denk dan begin met gezond eten.. 3 dagen en dan denk ik kan wel een keer overslaan.. Lekker patatjes eten.. En zo gaat het op en aan..
  Ook met sporten, zomervakantie 5 keer in de week.. En nu af en toe een keertje.. Schiet niet op! Heb echt een duwtje in de rug nodig!
  Wil nog graag wat kilo’s kwijt!
  Duimen maar ??

 44. Beste kerst cadeau!
  13 maart mijn eerste bikini fitness wedstrijd ?

 45. When in doubt work it out! Sporten helpt mij om me beter over mezelf te voelen.. soms weet je gewoon even niet waarvoor je het allemaal doet en lijken de dagen best zwaar voor ons fitgirls. Werken, boodschappen doen, koken, huishouden, trainen. We can do it! Do your squats, wear red lipstick, don’t let boys be mean to you. Een personal trainer geeft de kennis die ik nodig heb om gewenste resultaten te bereiken, aan motivatie ontbreekt het namelijk niet! All i want for Christmas=Abs #fitgirlcode

 46. Waarom ik een personal trainer nodig heb?
  35kg te zwaar.. Fit willen zijn/worden maar niet weten hoe te beginnen.. Aankomen is niet zo moeilijk als afvallen..
  Het volhouden dat is het moeilijkst..

 47. Dit zou ik fantastisch vinden! Het idee om naar de sportschool te gaan en geen idee waar ik moet beginnen, ontmoedigt me. Een tijdje goeie tips en begeleiding zou mij enorm helpen richting een fitter leven.

 48. Super actie! Een boost naar fitgirl!
  Hoe leuk is het om met aanmoediging en een plan van Kim te werken aan een betere versie van jezelf!

 49. Waaaaaaaaah!! Dit lijkt me super!!! Ik zal het nog mooier maken, ik heb een abbo op de sportschool maar ik ben er nooit ?! Haha.. Zonde van mijn geld dus. Ik ben half Juli gestart met de bikini body guide van Kayla Itsines, maar afgezien dat ik me sterker voel, zijn de uiterlijke veranderingen nog niet echt super zichtbaar. Ik zou daarom super graag het nieuwe jaar instarten met deze actie voor een PT! Super kerst kado van jullie fitgirlcode ?! 2016 is mijn jaar om FIT te worden ??, hoe dan ook!

 50. Ja ja ja!! Vanaf augustus heb ik niet meer gesport door persoonlijke problemen. Terwijl ik daarvoor altijd 6x per week sportte. Nu heb ik eindelijk de kracht, motivatie en energie gevonden om weer te gaan sporten, maar nu merk ik dat ik het lastig vind om weer op te starten. Ik heb zelfs al in de sportschool gestaan, maar omdat ik echt totaal geen idee had wat ik moest doen en hoe lang of veel, ben ik maar weer terug naar huis gegaan… Dus ik zou het heel fijn vinden om daarin begeleid te worden, om niet in 1 keer te veel te gaan doen, wat anders wel m’n neiging is: all or nothing 😉 Daarnaast kan ik ook wel wat verbeteren aan mijn voedingspatroon, dus ben ik ook daarin erg geïnteresseerd hihi. Nu ik er zo over nadenk, is dit eigenlijk het kerstcadeau wat ik het liefste zou krijgen!

 51. Iedereen wil een PT natuurlijk. Een stok achter decdeur, stimulans om nieuwe dingen te leren. Vragen te stellen over eten en inplannen in het drukke leven met werk, reistijd/file en sociale drukte. Die keren dat je kan sporten (3 en heel soms lukt 4 x pwk) is belangrijk om goed sporten nodig om fit te worden en te blijven. Zeker met een kantoorbaan fulltime en gem. 3 uur in de auto per dag moet ik blijven bewegen

 52. Dat lijkt mij een leuk cadeau! Na 2 zwangerschappen, werken, huishouden etc. weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen om te gaan sporten.. misschien kan een personal trainer hierbij helpen!! ?? #yesplease

 53. Wow, wat een gave actie! Graag zou ik een personal trainer willen winnen omdat ik, zeker qua gezondheid, een enorm turbulent jaar achter de rug heb. Na een herseninfarct en daarop volgend een hartoperatie mocht ik sinds september weer helema knallen! Maar waar begin je als je lijf totaal anders aanvoelt dan ervoor, namelijk eindelijk gezond!? Ik merk dat het erg lastig is om weer te starten en doordat ik veel meer kan dan eerst is het lastig te bedenken welke oefeningen ik moet doen. Wat hulp om dus weer een echte fitgirl te worden, is dus enorm welkom! 🙂

 54. Tja, inderdaad wat een herkenbaar verhaal…. ik vind sporten heerlijk, maar om net dat doel te bereiken heb je die extra push nodig, en de begeleiding van hoe je er komt. Een PT is zo iemand, die laat je net even die specifieke oefeningen doen en daarbij die laatste paar herhalingen die het verschil maken. Maarja, geld speelt altijd een rol. Om zo’n cadeau te mogen krijgen is dan wel echt een droom. Fingers crossed! !

 55. De reden dat ik een personal trainer onder de kerstboom wil is omdat ik -geen baan dus minder geld- het geld er niet voor heb! Ik wil al een hele poos het sporten en een goed voedingschema opnieuw oppakken, maar sinds ik mijn baan kwijt ben, ben ik ook de motivatie die ik altijd had kwijtgeraakt! In zo’n lange periode zonder baan leer je jezelf goed kennen maar mijzelf een schop onder mijn kont geven zit er nog niet in! Als ik deze kerst een personal trainer onder de boom vindt, de eer is aan hem/haar!

 56. Ik volg jullie al zo lang, in de hoop motivatie voor mezelf te vinden.. Helaas is me dit nog niet gelukt, ik ga al 4 jaar naar de sportschool maar heb echt geen idee waar ik mee bezig ben. Ik ben een echte emotie eter en er mogen wel wat kilootjes van af, ik wil in de spiegel kunnen kijken en trots zijn! Ook wil ik gezond leren eten, maar van voeding heb ik helemaal geen verstand! Het zou leuk zijn als de kerstman me dit gunt en ik in de zomervakantie weer vol zelfvertrouwen mijn bikini aandurf! Respect voor jullie fitgirls, enorm knap wat jullie allemaal bereikt hebben! Wat een doorzettings vermogen is daar voor nodig

 57. Jullie zeggen het zelf al toch: wie wil er nu geen personal trainer onder de kerstboom? 🙂
  Sinds ons huwelijk in september denk ik vaak ‘de pot op, het kan me niet meer schelen’, maar stiekem kan het me duidelijk wél schelen. Ik heb een stok achter de deur nodig en een personal trainer lijkt me i-de-aal!

 58. Wat zou ik dit een mooi geschenk vinden om het jaar mee af te sluiten! Ik ben zelfstandig 25 kilo kwijt geraakt, en toen helaas weer een aantal kilo aangekomen omdat het me maar niet lukt om voeding onder controle te krijgen.. Ben een emotie eter geweest en nog steeds. Ik zou zo graag met hulp van een pt hieraan werken, en ook weer die kilos eraf krijgen.. Ik wil nog graag wat vet kwijtraken om lekkerder in mn vel te zitten, en om eindelijk eens te ervaren hoe het voelt om de wereld aan te kunnen 🙂 Wat een fantastisch leuk actie, en alle dames hier zouden eigenlijk gewoon moeten winnen hihi.. 🙂


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.