Tribestlife

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Als er iets is dat de dames van Tribestlife als de beste kunnen, dan is het wel koken. Of nou ja, niet perse koken… Hun passie ligt namelijk bij raw food! Tijdens het bloggersevent van de Jogha Pop Up Shop in Amsterdam ben ik geen moment van de hapjestafel geweken, die volgestouwd stond met het culinaire knutselwerk van de rauwe chicks. Van healthy chocolate-banana donuts tot bietensapjes, ik was een diep gelukkig mens. En deze state-of-mind ligt nu ook voor jou binnen handbereik! Jij kan namelijk een raw food workshop bij Tribestlife in het ó zo mooie Rotterdam winnen! Lees snel verder…

Bij raw food denk ik al vrij snel aan konijnenvoer zonder smaak. Nou, ik kan jullie verzekeren, niets is minder waar. Mits goed in elkaar geflanst (en dat kunnen deze dames als de beste) zijn rauwe snacks en maaltijden helemaal niet verkeerd! Sterker nog, vroeger deden we niet anders. Voordat alle bak-kook-stoom-en-gril fratsen om de hoek kwamen kijken leefden onze voorouders toch echt van raw food! En hey, they survived

Tribestlife

Tribestlife

Tribestlife

De keukenprinsessen achter Tribestlife kokerellen een hele rits aan jaloersmakende foods, van taarten en koeken, tot boemgezonde smoothies en sapjes! En dat alles van noten, zaden, fruit en groente. Benieuwd naar meer rauw lekkers? Kijk snel op de Instagrampagina van de chicks!

Benieuwd hoe de dames te werk gaan? Doorloop heeeeel snel alle drie de stappen, en wie weet leer jij binnenkort de kneepjes van het vak in de raw food kitchen van Tribestlife in Rotterdam! Duimen… 

 1. Volg Tribestlife op Instagram of Facebook
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 3. Vertel in de comments waarom jij wilt winnen en met wie

De winactie loopt t/m 29 mei 2016. De winnaar wordt per e-mail gecontacteerd.

Fotocredits: Pixel Cucina – Fatma Selcuk

Recommended Posts

25 Comments

 1. Ik kan me niet aanmelden voor de nieuwsbrief, ik krijg jullie mailtjes altijd al, miss is dat de reden? Ik blijf het proberen.
  Ik zou super graag deze prijs willen winnen omdat ik altijd bezig ben met bakken en koken. Ik bekijk alle sites voor lekkere gezonde recepten, dan haal ik van alles in huis en ga ik weer bakken/koken. Ik heb enorm veel gehad en nog steeds gebruik ik jullie fitgirl guide en het bevalt me zo enorm.
  Ik voel me fijner, maar het lijkt me zo gezellig en leuk om met meer te bakken en te koken, die net zoals ik zo gezond mogelijk willen leven, net zo blij vrolijk enthousiast word als ik wanneer er weer een recept voorbij komt en meteen naar de winkel rent, ingredienten koopt en hup het bakt of kookt.
  Het lijkt me echt superduper geweldig leuk, word er nou al blij van en stuiter al door mijn huis hahaha

 2. Ik krijg altijd al jullie mailtjes, al heel lang dus ik denk dat dat de reden is van niet kunnen inschrijven bij de nieuwsbrief? En nou maar hopen dat ik mag winnen.

  Ik kom graag vanuit wildervank naar rotterdam gereden

 3. Omdat ik nu al ruim een jaar bezig ben met gezond eten en sporten.
  Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ben al een tijd benieuwd naar het koken met rauwe artikellen.
  Dit zou dan echt een cadeautje zijn voor wat ik het afgelopen jaar heb bereikt en om het door te zetten.

 4. Omdat gezond eten meer dan alleen een hobby is. Nieuwe receptjes leren, uitproberen en natuurlijk opeten blijft het leukste moment van de dag. Samen met mijn moeder, omdat die mede de gezonde levensstijl mogelijk maakt ?

 5. Wat een leuke actie en wat een leuk verjaardagscadeau zou dit zijn (aangezien ik vandaag jarig ben ;-))! Ik experimenteer veel en graag in de keuken -de ene keer met meer succes dan de andere keer- maar alleen maaltijden/ hapjes maken met raw food, daar heb ik nog geen ervaring mee. Lijkt me heel leuk om een workshop te kunnen volgen. Ik neem dan ook graag één van m’n vriendinnen mee waarmee ik geregeld receptjes uitwissel.

 6. Ik wil mezelf altijd blijve ontwikkelen en nieuwe dingen uitproberen. Daanaast zou ik graag mijn gezonde levensstijl graag uitbreiden met raw food!

 7. Ik ben van het bakken en mijn moeder meer van het koken, maar beide gezond! We zijn super geïnteresseerd in vegan/gezond/rauw eten maar ook al jaren vegetariërs. Meer leren is altijd welkom!

  Ik volg beide sociaal media kanalen (instagram: @aamynn) :)))

 8. Ik zou dit graag samen met Nina willen doen. Vooral omdat Nina heel erg bezig is met vegan eten vanwege het milieu. Ze doet het al verschrikkelijk goed en maakt heerlijke dingen en dit zou iets kunnen zijn om het naar the next level te kunnen brengen 🙂

 9. Ik wil graag de prijs winnen om mijn vriendinnetje te verrassen! Ze heeft me geïnspireerd met haar gezonde leefstijl om ook gezonder te gaan eten (bewegen deed ik al) and it feels damn good!

 10. Oehhhhh waaaah wat een leuke winactie is dit!! Ik en mijn bfff Iris zouden deze workshop heeeeel graag willen winnen! Beiden zijn we healthy food lovers, staan graag in de keuken en appen om de haverklap lekkere receptjes door omdat we dol zijn op nieuwe dingen uitproberen!

  • Oeh bakken met noten, zaden, fruit en groente! ? Lijkt mij superleuk om dit te winnen samen met jou! ?

 11. Mijn zusje & ik zijn al sinds begin dit jaar ; vega/vegan (plantaardige voeding) aan het eten. We hebben al heel veel geprobeerd & elke keer smullen we er weer van! Wat kan dat toch een mens gelukkig maken. Soms hebben we nog een beetje moeite met lekkere vegan baksels te toveren, maar daar kunenn we zeker tips en tricks voor gebruiken. We hebben al verschillende vegan hotspots bekeken en er gegeten, maar nog LANG niet alles, dus de tour gaat vrolijk door. Wij zijn helemaal gek op workshops & al helemaal een vegan workshop en dan het vooral het opeten ervan! Lijkt mij super leuk om dit te winnen voor m’n zusje en mij, zodat we die dag itens kunnen genieten van de gezelligheid en het lekkere eten! #kommaarop heb me uiteraard ingeschreven en zie uit naar jullie emails. Wij friesen kunnen er wat van!!

 12. Een perfecte workshop voor een heerlijke post workout snack, een lekker verantwoord tussendoortje op het werk of gewoon extra vitamientjes omdat dat altijd mag! Ik ben heel benieuwd! Maak zelf regelmatig eigen mueslirepen en bananenbrood. Maar wat kan ik nog veel leren! Ik zou mijn crossfit maatje meenemen! Ze zet haar eigen bedrijfje op: The Life Lab. Ze stimuleert anderen voor een gezonde leefstijl. Zo zal jullie kennis nog verder doorgegeven worden!

 13. Wat een toffe actie! Ik zou de workshop graag winnen. Heb ne namelijk na jullie oproep opgegeven voor Cycle4plan Zambia en ik ben me goed aan het voorbereiden op deze lichamelijke en geestelijke challenge. Gezond eten is daar absoluut een belangrijk onderdeel van! Daarom zou ik graag wat inspiratie willen opdoen. Deze workshop lijkt me daar prima geschikt voor 😉 en ik zou Timira meenemen, omdat ze mijn sportbuddy is en voeding voor haar nu extra belangrijk is omdat ze even niet alles kan geven in de gym vanwege een nasty blessure.. Ik zou er echt heel blij mee zijn!!

 14. Jaa! Ik doe graag mee, van jullie nieuwsbrief was ik natuurlijk al lid! <3

 15. Ik zou dolgraag deze actie willen winnen. De laatste tijd zijn een goed vriendinnetje van mij en ik helemaal bezig met een healthy lifestyle en opzoek naar afwisselingen om het leuk, lekker en vol te kunnen houden. Deze Raw Food cursus kan ons daarom ook super van pas komen om ons meer in de raw Food te kunnen verdiepen.

 16. Wat een super winactie! Ik zou dit graag willen doen met mijn tweelingzus voordat zij gaat verhuizen naar de andere kant van Nederland. Gezellig nog een keertje gezond eten na het sporten :).

 17. Oei dat lijkt me echt super super leuk! En waarom? Misschien dat ik dan toch ooit nog eens een echte keukenprinses word… In de RAW-kitchen kan ik zeker nog wel wat tips & tricks gebruiken 🙂

 18. Tjah, simpelweg omdat het super goed voelt om fit bezig te zijn! De guide gevolgd en erg tevreden met het resultaat. Maar kan altijd beter! Ik zou graag meer leren over rauw voedsel. Bovendien zien de taarten en chocolade dingen er echt jummie uit! Ik zou met mijn (sport)vriendinnetje Michelle gaan. Zij heeft een nog grotere passie voor sport en healty food dan ik. Bovendien stimuleert ze me het beste uit mezelf te halen en beult ze mij en de andere meiden iedere week af tijdens de Hiit lessen die ze geeft. I love it!!!

 19. Er is maar weinig meditatiever dan de rust nemen om met volle aandacht in de keuken te staan, om écht eten te bereiden, althans voor mij. Het proces zelf en het resultaat zijn allebei fijne cadeautjes in een druk bestaan. Mijn hart gaat sneller kloppen bij al die lekkernijen van Tribestlife en mijn handen jeuken om gelijksoortige heerlijkheden te kunnen maken! Wat ook leuk zou zijn, is dat deze hele belevenis fantastisch geschikt zou zijn om een artikel over te schrijven, voor het blad waar ik nu mee bezig ben via mijn studie. Mijn beste vriendin wordt gegarandeerd mijn partner in crime, sinds ik haar heb aangestoken met een hoger foodie gehalte en we samen enthousiast online en offline met #raw, #foodie, #fitspiration, #fitgirlcode en #tribestlife kunnen strooien.

 20. Ik kwijl al bij het rondbrowsen van hun instagram, ik lust alles RAUW, lol. :’-) ik worstel al best lang om gezond te eten, dat ik er met momenten een beetje in door schiet.. Dan beperk ik mezelf zo in wat ik nog wel “mag” eten, dat ik regelmatig hetzelfde eet. Ik snak gewoon naar healthy inspiratie en variatie als een rasechte foodie! 😀 ik zou mn bestie meenemen, die houdt net als ik ook enorm van lekker eten, maar zij worstelt nog meer dan ik met balans in gezonde voeding vinden, omdat ze te gemakkelijk verleid wordt door van alles en nog wat in de supermarkt en niet goed weet wat ze wel kan eten dat lekker én healthy is. Ik betrap haar soms dat ze triest starend als snack een hele komkommer of ander “konijnenvoer” aan het wegwerken is, dromend over de zak chips die ze had kunnen eten in plaats daarvan :-p love you babe.. <3 maar goed, we kunnen het shs beide zeker gebruiken deze winactie winnen 😀

  Danku danku, *verlaat het podium*

 21. Ik zou hier heel graag met mijn moeder heen willen, we proberen allebei bewust te eten en zijn ook vegetarisch. We hebben zelfs een maand veganistisch gegeten, maar na deze maand waren we hier toch wel klaar mee omdat we vooral de kaas en melkchocola erg gingen missen. Maar misschien zou deze workshop ons nieuwe inspiratie geven om het nog een keer te proberen!

 22. Dit klinkt zo leuk, hè! Mijn moeder heeft een jaar geleden samen besloten een vegan lifestyle te beginnen. Ik vind het zo tof van haar, aangezien ze uiteindelijk zelf veganistisch is geworden en vanaf de eerste dag dat ik veganistisch wilde eten (ik werd het eerst) al achter me gestaan. Daarom gun ik haar graag deze raw food workshop, zodat we samen kunnen koken.

 23. Beste Fitgirlcode,
  Ik ben zelf blogger en ik vind het super tof om deze workshop te doen. Ik ben heel erg van het gezonde eten en ik zoek hierin nog een beetje mijn draai. Helemaal RAW eten heb ik nog nooit gedaan en dit lijkt mij dus een super gave uitdaging, een goede kookworkshop mag dan natuurlijk niet ontbreken.

  Ik wil deze workshop graag samen met mijn zusje doen omdat we allebei wel in zijn voor nieuwe dingen uitproberen en omdat wij van alles altijd een feestje maken samen. Ik heb er nu al zin in!

  See you x

 24. Wow, ik doe mee voor mijn zusje Emma. Om de volgende redenen:

  – Zij is door haar gluten allergie altijd druk bezig met origineel koken en nieuwe dingen uitproberen
  – Zij is nieuw in haar ‘rauwe’ fase en komt elke dag met nieuwe plannen aan om rauwe maaltijden te eten
  – Zij staat altijd voor mij en mijn twee kinderen klaar, vooral nu ik wat drukker ben op werk
  – Zij woont in Rotterdam dus voor deze workshop hoeft ze niet ver te reizen
  – Ze kan na de workshop anderen enthousiast maken want Emma is het type die ervoor zorgt dat onze hele familie en vriendinkring binnenkort meer rauw gaat eten 😉


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.