Lemonaid

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

De limonades en ijsthee van Lemonaid en ChariTea zijn meer dan alleen goede woordgrappen (aid betekent hulp, en zegt charity je toevallig iets?) op een strak vormgegeven flesje met een aantrekkelijke look. Lemonaid en ChariTea produceren namelijk niet alleen chille dorstlessers. Ze zorgen óók voor betere leefomstandigheden voor de lokale boeren! Let me explain

Meer dan een lekker drankje

De ingrediënten die verwerkt worden in alle producten van Lemonaid en ChariTea zijn niet alleen biologisch verantwoord, maar ook nog eens volledig fairtrade! En dit is niet alles, want voor ieder verkocht flesje doneert het bedrijf 5 cent aan de stichting Lemonaid. Met dit geld financiert deze stichting kleinschalige projecten die de leefomgeving van de boeren waar de producten vandaan komen verbeteren. Dit beïnvloedt dan weer de kwaliteit van de producten, waardoor er weer meer verkocht wordt, de boeren betere leefomstandigheden krijgen, en zo is de cirkel rond! Sounds super positive, right?!

Lemonaid

Rooibos Justice

Met de nieuwe campagne Rooibos Justice wil het merk een klein stuk land financieren, waardoor boeren in Zuid-Afrika op een eerlijke manier rooibos kunnen produceren. Door de ontwikkeling in achterstandsgebieden te stimuleren, kunnen deze boeren, na eeuwen van onderdrukking, weer werken aan een betere toekomst! En dat is een gedachte waar wij alleen maar achter kunnen staan. Door de biologische manier van produceren dragen de boeren ook nog eens bij aan een uniek stuk land waar de biodiversiteit in stand wordt gehouden. Heel eco friendly dus! Al met al, een keigoed initiatief als je het ons vraagt.

Subtiele smaak in een stijlvol design

Natuurlijk is een goed idee niks zonder een goed product… De Lemonaid lijn bestaat uit échte dorstlessers met smaken als lime, blood orange en mijn persoonlijke favoriet, passion fruit. En de smaken red, green, mate en black van ChariTea bewijzen maar eens dat ijsthee niet ramvol suikers hoeft te zitten om lekker en smaakvol te zijn! Bovendien kun je met Lemonaid en ChariTea heerlijke cocktails bouwen. Say what? Ja, serieus! Voeg wat vanille vodka toe aan je passion fruit Lemonaid en je hebt een heerlijke Vodka Passion (yum). Ideaal voor de warme zomeravonden to come. Een verantwoorde afkomst én subtiele smaken in een stijlvol design; that’s Lemonaid en ChariTea. Hoog tijd om de Lemonaid drankjes een keer te proeven! Jullie trouwe Fitgirlcode lezeressen zijn onderhand natuurlijk bloednieuwsgierig… Dat is mooi, want we geven 5 pakketten weg met daarin alle smaken Lemonaid en ChariTea, plus een upcyle olietuit (waarmee je de lege flesjes zo hoppakee omtovert in een handige oliefles). Doe snel mee!

Lemonaid

Lemonaid

Wat moet je doen?

Doorloop alle drie de stappen:

 1. Volg Lemonaid op Facebook of Instagram
 2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief
          

          
      3. Vertel in de reacties hieronder waarom jij moet winnen

 

En dan zou het zomaar kunnen dat het pakket op jouw adres belandt! Good luck! 

De actie loopt van 13 juli tot en met 17 juli. De winnaars worden per mail gecontacteerd.

Recommended Posts

18 Comments

 1. Na een het omgooien van mijn levensstijl is frisdrank een No-Go.. alleen thee, koffie, water, plantaardige melk en versgeperste fruitsappen.. Een hele dag op water leven wordt al snel saai en je snakt naar iets met een smaakje.. Dus ik zou de ijstheetjes graag eens uittesten om te zien hoe dit proeft.. veel liefs!

 2. Verantwoord genieten zelfs met deze “zomer” ?

 3. Ik vind dit een super actie en zou het dan ook graag proberen en dus winnen. Ik zou het dan ook meteen delen met vrienden zodat er meer verkocht gaat worden en dat stukje land sneller bij elkaar komt.

 4. Ik wil supergraag winnen omdat ik nog nooit iets gewonnen heb via een facebook, ik van limonade hou en ik dit graag wil proeven!!

 5. Voor een lekkere en gezonde dorstlesser. Ik ben altijd in voor iets nieuws en dat er een goed doel mee gesteund wordt, moedig ik alleen maar aan. Zo worden we er allemaal beter van:)

 6. Het zou supertof zijn om dit te mogen winnen! Nieuwe producten uit testen is altijd fijn! Zeker wanneer ze gezond en verantwoord zijn! Ik zal dan ook sneller naar deze producten grijpen dan naar de “slechte” goederen. I hope i win! Thumbs up ??

 7. Ik ben sinds 1 maand bezig met omgooien van mijn leefstijl. Ik loop er nog regelmatig tegen aan dat ik het moeilijk vind om het juiste drinken te kiezen. Op deze manier kan ik de ijsthee van limonaid proeven om te kijken of dat bij mij past… En daarnaast de lokale bedrijven steunen!

 8. Wat een leuk pakketje! En met een verjaardag op komst kan ik meteen mijn familie mee laten genieten en ze laten zien dat gezond ook wel écht lekker kan zijn! Ik ben heel benieuwd 🙂

 9. Lang of breed, ik zou het graag proeven en er super handige olieflessen van willen maken!!

 10. Wiew! Dit moet ik echt winnen, omdat ik enorm fan ben van gezonde, verantwoorde voeding. Deze limonade past dus heel goed bij mijn leefstijl.

 11. Ik zou heel graag Willen winnen omdat ik met ben begonnen met de 30 days challenge waarbij ik gezond eet en drink dus frisdrank kan ik nu niet goed gebruiken. Daarvoor zou dit een goede ‘verander’ zijn 🙂

 12. Waarom ik moet winnen? Omdat ik het geweldig vind om nieuw producten uit te proberen (en de ervaring ervan te delen met vrienden en collega’s)! Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat producten duurzaam zijn! I hope I win!

 13. Heel nieuw eetpatroon, meer en meer sporten, en alles behalve water en smoothies is een no go.. Het is allemaal nog nieuw voor me en heel erg wennen. Maar als je iets wint en het nog gezond is ook geeft dat je zeker een boost! Dus duimen maar ! Liefss

 14. deze ‘zomer’ zit ik opgesloten op kantoor.. Heerlijk is het dan om toch lekkere, gezonde dorstlessers bij me te hebben. De flesjes zijn superhandig, het is een supergoed initiatief en eindelijk een drankje zonder teveel suiker!! ik ben dan ook heel benieuwd hoe dit smaakt en zou ze heel graag winnen! 🙂

 15. Ik wil winnen gewoon omdat ik een enorme thee -en ijstheefreak ben!!

 16. De perfecte win-win situatie! Ik help de boeren bij het verbeteren van hun leefomgeving en de boeren helpen mij bij het verbeteren van mijn leefstijl!

 17. Waarom ik dit wil winnen???
  Het lijkt mij heerlijk voor elk moment een mooi design en taste en de wereld ook nog een stukje mooier maken!

 18. Toffe actie! Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik, na een hele tijd aan IIFYM te hebben gedaan, weer overgestapt ben op een voedingspatroon dat meer op clean en intuïtief eten is gebaseerd. Ik vind het alleen soms nog lastig om écht lekkere producten te vinden die ik kan drinken in plaats van water, thee, kokoswater etc., dus dit pakket zou heel goed van pas komen!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.