Zo ga jij fris en beschermd op date

Beauty door michelle-den-elzen

Daten: het is soms zenuwslopend, maar toch ook wel hartstikke leuk! Op stap met die knappe jongen of dat leuke meisje, een nieuw persoon leren kennen en gezellige dingen doen. Of misschien heb je al heel lang een relatie en heb je weer een good old date night geregeld voor jou en je +1? Iedereen wil er op zijn best uitzien op zulke momenten. Ik dus ook.

Ik heb zelf al enkele jaren een vriend. Nadat ik al maanden meer in zijn huis vertoefde dan in mijn eigen appartement, hebben we laatst toch maar de knoop doorgehakt om te gaan samenwonen. Superrr spannend, want het is best een grote stap, maar ook heel erg leuk. Elke nacht slapen met degene van wie je houdt is heerlijk. (Jup, ik weet dat ik als een kleffe zwijmel klink, maar het is echt zo.) Maar samenwonen en daten is natuurlijk wel heel anders dan hoe het in het begin was. Toen gingen we een paar keer per week iets leuks doen en daar dofte ik me dan speciaal voor op. Als je gaat samenwonen zie je elkaar elke dag – maar wil je er toch fris en verzorgd uit blijven zien.

Oud kloffie

Want hoe veel ik ook thuis relaxen houd, no way dat ik zo’n vriendin word die bij thuiskomst direct haar haren in een rommelknot doet, haar make-up eraf haalt en in een oud kloffie op de bank ploft. ‘Hij houdt toch wel van me’ is een vaak gehoord excuus. Maar niet voor mij! Ik blijf moeite doen om er mooi uit te zien. Niet alleen voor hem hoor, ook gewoon voor mezelf. Ik voel me veel prettiger als ik weet dat ik thuis net zo verzorgd ben als dat ik buiten de deur zou zijn. (Uitzonderingen op zondag daargelaten.)

Date night

En dus zorg ik ervoor dat ik er elke dag netjes en fris uitzie (en ruik!). Maar eens in de zoveel tijd trek ik alles uit de kast. Hoe lang je ook al bij elkaar bent, het is super belangrijk om af en toe een date night (of gewoon een hele date day) in te plannen en tijd te besteden aan elkaar. Mijn mooiste jurkje van de kledinghanger en samen lekker uit eten, of juist die favoriete sportlegging aan en met zijn tweeën elkaar motiveren om een killer workout neer te zetten in de gym. Op zulke dagen besteed ik net even dat beetje extra aandacht aan mijn beauty routine. Als ik weet dat ik een drukke dag heb met veel activiteiten, gebruik ik het liefst Odorex Active Care. Gaan we gewoon ergens lekker een hapje of drankje doen, dan spray ik een beetje Odorex Satin Care op. Deze laatste is ook nog eens hartstikke aardig voor je kleding. (Ideaal, want op zo’n avond heb je natuurlijk je beste outfit aan!) Dus heb jij een date op de planning? Dan is dit mijn geheim voor een perfecte, transpiratievrije avond!

Hartenstrijd

Leuk nieuws: Odorex heeft momenteel een samenwerking met de film Hartenstrijd. Koop twee Odorex producten (bijvoorbeeld dus de Active Care en Satin Care ;) ) bij Kruidvat en maak kans op prijzen rondom de romantische film!

Wat doe jij om je voor te bereiden op een date? Deel je tips in de comments!