10 redenen waarom innocent drinks zo awesome is

Lifestyle & Tips door aranka

"Do your squats, eat your vegetables, wear red lipstick and don't let boys be mean to you." De #FITGIRLCODE values zijn jullie allemaal bekend. Nu onze community groeit, werken we steeds meer samen met merken die dezelfde dingen belangrijk vinden. En die woordgrapjes net zo waarderen als wij! ;) We zijn dan ook apetrots op onze samenwerking met innocent. Je weet wel, van die heerlijke smoothies! Samen met hen hebben we de #PinkChallenge opgezet. Als je nog niet mee doet, kijk dan even hier hoe het allemaal werkt. We dagen je een maand lang uit om nieuwe dingen te proberen, lekker actief te zijn en de fitste versie van jezelf te worden. 

Anyway, terug naar innocent, want deze blog heet niet voor niks: 10 redenen waarom innocent drinks zo awesome is. Afgelopen week heb ik een bezoekje gebakt aan 'Fruit Towers.' Dit is het hoofdkantoor van innocent in Londen. Om onze samenwerking te vieren nodigden ze mij uit zodat ik  innocent van top tot teen kon ervaren. 

Ik was altijd al geboeid door de merkbeleving van innocent, maar toen ik het kantoor binnenliep voelde ik me Alice in Wonderland. Nadat ik een hele dag heb doorgebracht in de 'Fruit Tower' ben ik een absolute brand lover van innocent geworden. Waarom? Dit zijn de 10 dingen die innocent zo awesome maakt:

1. Hun brand story is geweldig. Drie vrienden in loondienst wilden graag een bedrijf starten. Ze bedachten in 1998 een smoothie merk, verkochten het op een festival met een bord: “Should we quit our jobs for these smoothies?”, naast vuilnisbakken met de woorden “ja” en “nee”. Ze lieten het publiek de keuze maken, je kan raden welke vuilnisbak er aan het einde van der dag helemaal vol zat.

icecream2

 

2. Hun hilarische customer care en social media uitingen

innocent social media


3. Ze zetten zich in voor goede doelen. 
Innocent doneert 10% van hun winst aan hun eigen foundation die zich inzet om tegen 2030 wereldhonger te hebben uitgeroeid.

innocent-2

4. Ze hebben een uber vet office. Ze hebben tafelvoetbal, een gym en ze ontbijten elke dag samen op kantoor. Tijdens mijn trip maakte marketing manager Benjamin scrambled eggs uit de magnetron voor mij. Ik wist ook niet dat het kon! Het gerucht ging ook dat je twister kan spelen in de lift. Ik had met alle liefde een foto gemaakt van deze lift-twister-situatie, maar ik trof toevallig alle twee de keren een twisterloze lift. Misschien maar goed ook, nu heb ik een goede reden om nog een keer terug te komen. ;)

IMG_3108

 

5. Ze hebben een lekkere dosis zelfspot. Ze sluiten hun Monday Morning Meeting af door iedereen een totally embarrassing fysieke activiteit te laten doen. Zo moest ik mezelf op mijn billen slaan en mijn buurman high fiven. En dat is zo beschamend als dat het klinkt ☺.

IMG_3096

 

6. Ze zijn ook erg goed in de moeilijkere dingen. Zo is er een memorial voor alle producten die uit de schappen zijn gehaald. Deze hebben geheel toepasselijk vleugels en een aureol. Werknemers krijgen bij hun afscheid een gepersonaliseerde innocent smoothie, de ingredienten zijn afgestemd op hun persoonlijkheid.

heaven & emplyee heaven

7. Ze zijn super duurzaam. Naast alle grappen en grollen hebben ze ook hele sustainable speeltjes op kantoor. Zo hebben ze op elke verdieping een kastje met een hende, waarmee je alle elektriciteit op die verdieping uitschakeld.

IMG_2972

8. Ze zijn super gastvrij. Ik hoef me eigenlijk niet heel speciaal te voelen dat ik uitgenodigd was bij innocent. Iedereen is namelijk welkom in Fruit Towers voor een tour of een leuk gesprek. Je kunt ook bellen naar de Banana Telefoon of een kaartje sturen. Iedereen krijgt een handgeschreven kaartje terug met een leuke doodle op de envelop.

IMG_2955

 

9. Ze zijn genadeloos. Als je ooit iets beschamends meemaakt op het kantoor bij innocent dan zal dit je voor altijd achtervolgen. Ze zullen het uitprinten, lamineren en ophangen!

IMG_3092

10. Ik zou bijna de smoothies en sappen vergeten. Naast dat ze van 100% fruit gemaakt zijn zonder toevoegingen, heb je altijd iets te lezen en lachen. Ze hebben awesome teksten op verrassende plekken van hun verpakking staan.

bottom image

Zoals je hebt kunnen lezen is innocent veel meer dan alleen een lekker drankje. Wil jij een maand lang samen #FITGIRLCODE en innocent de #PinkChallenge aangaan?

<<Start de #PINKCHALLENGE>>