Jogha

Wij Fit Girls spenderen ongeveer net zo veel tijd in de gym als daar buiten. Vrij belangrijk dus dat je er een beetje fancy bij loopt. In het ‘echte’ leven wil je ook niet iedere dag dezelfde broek aan, in de gym is dit niet anders. Hello, Fit Girl reputation? Helaas groeit geld niet aan bomen, dus moeten we een beetje slim shoppen. En dat doen we tijdens de SALE! Yes, daar worden we hebberig van. Dan mag je helemaal los gaan en scoor je nog een paar extra pronkstukken voor een prikkie. 

Het weekend begint meteen goed, want *tromgeroffel* Je krijgt nu 40% korting op alle Jogha items met printje! Hieronder deel ik mijn favoriete items. FIY: Ik draag maat S van de long tights en maat M van het jasje. 

Workout now, so next year everyone will be like: holy shit!

Jogha

? FREE SPIRIT X MINT REVERSIBLE JACKET (van 99,95 naar 60.15) – EPIC LONG TIGHTS (van 69,95 naar 41.95)

How do you want to feel this summer? Fit or jealous?

Jogha

? ROYAL X SALMON REVERSIBLE JACKET (van 99,95 naar 60.15) Je kunt Jogha ook heel goed combineren met je every day wear. No need voor baggy joggingbroeken met gaat. Chillen kan ook in stijl! Check deze blog voor inspiratie; Jogha meets denim. Pretty nice, huh?

I am obsessed with becoming a woman who’s comfortable in her own skin.

Jogha

? FREE SPIRIT LONG TIGHTS (van 69,95 naar 41.95) Deze tanktop is uitverkocht in het zwart, maar hij is er nog wel in het wit met mintgroene letters. Super cute for summer!

Met welke items ga jij jezelf nog even verwennen zo vlak voor de zomer? Extra motivatie om de komende maanden keihard te knallen voor dat fitte zomerlichaam! Fantaseer maar alvast over die dag, dat jij vol zelfvertrouwen aan het shinen bent op het strand. Okay genoeg gedroomd; now work that ass! 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.