6 redenen waarom je de N+TC App moet hebben

Tips door fitgirlcode

Als ik verliefd kon zijn op een merk, dan zou ik smoor zijn op Nike. Het ziet er goed uit, het motiveert me en het heeft inhoud. De 3 magische woorden “Just do it” zorgen voor een fitte Loes. Nouja, dat is misschien een beetje overdreven maar toch ;-). Over de inhoud gesproken, heb je de N+TC App al? 6 redenen waarom je deze app niet mag missen.

  1. Niemand de deur uit

Als moeder van 2 kids, een baan en een sociaal druk leven ontbreekt het geregeld aan tijd om te gaan sporten bij m’n favoriete sportschool. Tijd kan ik maken, alleen kan ik niet altijd weg. De ideale oplossing is thuis trainen, maar wat ga je dan doen? Met een paar zelf geïmproviseerde oefeningen red ik het niet. Help me voor ik afhaak.

N+TC heeft kant en klare trainingen voor ieder gewenst doel, niveau en tijd. Dus heb ik maar 15 minuten (zin) om te trainen, dan kan dat gewoon.  

  1. Met z’n allen

Als N+TC deelnemer hoor je automatisch bij de Nike Women Community. Niet dat het je tot iets verplicht, maar het maakt je onderdeel van duizenden andere vrouwen die net als jou keihard aan de bak zijn voor een betere versie van zichzelf. Dat geeft toch een kick? Check de #ntc maar eens. Deel je power!

N+TC App

  1. Ik ga op vakantie en neem mee

Voor de vrouwen onder ons die tijdens hun vakantie hun schuldgevoel van het niet sporten niet kunnen loslaten is deze app echt een uitkomst. Ik heb ‘m al 2x ingezet tijdens m’n vakantie en laat ‘m nooit meer thuis! Zo stond ik te planken op de veranda van onze ‘bungalow’ in Spanje, ging ik met drinkflessen vol stenen aan de slag in Griekenland en kreeg ik bijna het animatie team zover om een N+TC training te geven. (Helaas is dat niet gelukt)

  1. Nieuwe plekken

Het is fijn dat je zelf de N+TC app overal kunt gebruiken, maar het brengt je misschien ook op plekken waar je nog nooit bent geweest. Nike organiseert geregeld events waar een N+TC training live wordt gegeven door een inspirerende Nike Trainer of NL Topsporter als Dafne Schippers of Anouk Hoogendijk. En zo sta je dus alsnog met een grote club vrouwen op een toffe locatie te trainen. (wel effe oppas fixen)

N+TC App

  1. Bij blijven

Saai gaat het niet worden met deze app, want hij wordt geregeld ververst met nieuwe killer workouts. Ik kan soms gewoon niet kiezen. Gelukkig kun je je favoriete workouts opslaan wanneer je gewoon even een oude, vertrouwde wilt inzetten.

  1. Nike Fuel

Als je dan helemaal om bent en net zo lyrisch over deze app bent als ik ben dan kun je ook nog eens heel blij worden met de fuel die je ‘verdient’ bij het trainen. De fuel is een soort van stappenteller die je opbouwt met het aantal trainingen die je volgt waarbij je badges kunt verdienen. Hoe actiever je bent, hoe meer fuel punten je krijgt. Het is geen doel op zich, maar zijn blije momentjes tijdens het trainen.

Het voelt bijna of ik betaald krijg voor het promoten van deze app (I wish) maar ik ben er gewoon hoteldebotel op. Ik weet zeker dat jij hetzelfde voelt als je één training hebt gedaan. Dus waar wacht je nog op?

Waarschuwing

Oja, ik vergeet nog één klein minpuntje;  Je wordt wel hebberig van alle kekke outfitjes die je voorbij ziet komen dus je bent gewaarschuwd :P.

Mijn stats tot nu toe:

Aantal trainingen: 46

Favorieten top 3:

  1. Drill Sergeant
  2. Ab Burner
  3. Mean Machine

Heb jij al een favoriet? Vertel je het me als je een training hebt gedaan? Vind ik leuk ☺

N+TC App