Aranka’s ultieme test: Hoe is de Doutzen sportlijn?

Fashion door aranka

Als Fit Girl stel je strenge eisen aan je sportkleding: je wilt dat het goed zit en niet afzakt, dat je legging niet doorschijnt tijdens het squatten en het elastiek niet schuurt, maar tegelijkertijd wil jij je ook mooi en sexy voelen in je outfit. Een flinke klus dus, voor zowel de designers van sportswear collecties (trust me, ik weet waar ik het over heb) als voor jou zelf wanneer je de perfecte outfit samenstelt! Wat nou als ik je zeg dat ik superleuke workout gear heb gevonden waarin jij je sexy, vrouwelijk én comfortabel voelt?

Misschien heb je het een tijdje terug al gelezen op Fitgirlcode: hoofdredactrice Michelle ging toen naar Antwerpen om de presentatie van Doutzen Kroes’ sportcollectie voor Hunkemöller te bekijken. Als een van de eersten mocht zij de sportswear zien, de fijne stofjes van de items voelen en… Doutzen het hemd van het strakke lijf vragen over de ins & outs van de collectie! Nu, enkele weken later, kan ook de rest van fit Nederland genieten van al het moois dat het topmodel in samenwerking met Hunkemöller heeft gecreëerd.

doutzen sportlijn

#DoutzenStories

En dat is niet mis! Toen Doutzen achter de ontwerptafel kroop had ze maar een ding in het hoofd: een uitgebreide collectie maken die je zowel binnen als buiten de sportschool kunt dragen. Om erachter te komen of de ontwerpcarrière van Nederlands trots haar modellencarrière kan evenaren, besloot ik haar sportswear aan een pittige test te onderwerpen en te gaan sporten in mijn nieuwe favoriete gym ‘Stride’!

https://www.instagram.com/p/BPMuZvkj5o2/?taken-by=fitgirlcode

Doutzen sportlijn

Ab and booty challenge

Met het oog op de goede voornemens en de soort workouts die de meeste Fit Girls in hun sportkleding zullen doen, ben ik voor een diehard ab en booty training gegaan! Squats, Russian twists, donkey kickbacks en een flink potje planken: het stond allemaal op het menu. Tijdens mijn gehele training is de kleding heerlijk blijven zitten! Geen enkel stofje schuurde, geen enkel item scheen door, het zat heerlijk comfortabel en bovenal voelde ik me sexy en fashionable. Zeg nou zelf: die grijze hoodie en die broek met mesh aan de zijkant stralen toch op en top girlpower uit?! Met workout gear als deze kan ik niet wachten om naar de gym te gaan. Wie wordt er nou niet gemotiveerd om te sporten als je zulke mooie kleding kunt aantrekken? Sowieso mag ik me tegenwoordig niet meer achter excuses verschuilen, want Stride Gym zit letterlijk 3 deuren verder van mijn huis. Nu moét ik wel gaan!

Doutzen sportlijn

Winnen!

Wil jij dit zelf nou ook proberen? Dat kan! Ik heb namelijk een hele leuke winactie voor jullie geregeld. Je maakt kans op een giftcard van €75,- waarmee je jouw favoriete items van #DoutzenStories kunt scoren. Wat je hiervoor moet doen is heel simpel:

  1. Ga naar www.hunkemoller.nl en bedenk wat jij zou bestellen met je giftcard.
  2. Ga dan naar Fitgirlcode’s Instagramaccount (of klik op het filmpje hierboven!) en schrijf een reactie waarin jij laat weten welke items je gaat kopen.

De winnaar ontvangt op 19 januari persoonlijk bericht.

Doutzen sportlijn

www.hunkemoller.nl

Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Hunkemöller. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik sta 100% achter dit artikel! :)