De leukste sale handtassen die ook prima als gym bag kunnen

Fashion door michelle-den-elzen

Yay! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook dat de sale overal van start is gegaan. Niets beter dan de mooiste items met dubbeldikke korting scoren, am I right? Misschien heb je voor kerst wel allerlei fijne sportitems gekregen, maar mis je nog steeds een fijne gym bag om alles mee te nemen naar de sportschool. Nu kun je natuurlijk een grote sporttas scoren, maar waarom koop je niet gewoon een fijne, grote handtas die je de hele week kunt gebruiken? Ik heb de allerleukste sale handtassen uitgezocht die het ook prima als gym bag doen (en hartstikke goedkoop zijn dankzij de korting)! 

sale handtassen

In deze grote tote bag kun je daadwerkelijk alles kwijt: je gehele gym outfit, portemonnee en andere benodigdheden en een puppy. Precies datgene wat je nodig hebt op een dag, lijkt mij.

sale handtassen

Deze mooie shopper kun je zowel in bordeaux als in een prachtige kleur lichtgrijs scoren. Dat wordt keuzestress! (Of gewoon allebei, want waarom niet, ze zijn toch in de sale?!)

sale handtassen

Deze leuke rugzak is van echt leer gemaakt en heeft een verschillend dessin voor de tas en de klep. Fijn voordeel: je krijgt wel 60% korting op deze tas!

sale handtassen

Met ritsen, extra vakjes en een mooie wollen afwerking is deze shopper de perfecte accessoire om de winter mee door te komen.

sale handtassen

Wat een fijne grote shopper! Binnenin deze tas vind je een goede voering met aparte sluiting, zodat je niet bang hoeft te zijn dat grijpgrage handjes makkelijk je tas binnenglippen.

sale handtassen

Deze shopper is zo leuk! En eerlijk, voor die €2,- hoef je hem ook niet te laten. (Want dat kost 'ie, ja!)

sale handtassen

Ook zo'n mooierd die in meerdere kleuren komt! Deze nep leren rugtas is minimalistisch, maar met een prachtig detail aan de voorkant: de rist over de gehele lengte. I'm in love. 

sale handtassen

Met deze mooie hobo tas met kwastjes steel jij zowel binnen als buiten de gym de show. Kleine waarschuwing: as je de korting ziet die je hierop krijgt, zal deze tas direct in dat digitale winkelmandje liggen...

sale handtassen

Deze is ook al zo lief! In deze tote bag met katten kun je eindeloos veel dingen meenemen.

Gebruik jij een aparte sporttas of neem jij ook het liefst je spullen mee in je normale handtas?