Bij deze ijssalons in Zuid-Holland haal je de lekkerste ijsjes

Hotspots & Reviews door Chloe

Ben jij deze zomer te vinden in Zuid-Holland en op zoek naar een lekker verkoelend ijsje? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk de beste ijssalons in Zuid-Holland op een rijtje gezet.

Inhoudsopgave

De Zoete Inval – Bodegraven

Ben jij gek op boerenijs? Dan is de Zoete Inval voor jou the place to be. Hier maken ze het ijs namelijk van Bodegraafse boerenmelk en met enkel natuurlijke ingrediënten. Omdat zij pure smaken erg belangrijk vinden bevat hun ijs ook geen E-nummers. Ook kan je hier terecht voor lactose- en glutenvrije ijsjes. Voor ieder wat wils dus.

Frozen – Noordwijk

Als je een dagje op het strand ligt in Noordwijk dan mag je een bezoekje naar Frozen natuurlijk niet overslaan. Naast dat ze hier de lekkerste ijssoorten verkopen, kan je hier ook terecht voor ijsmacarons, ijskoffie en veel meer. En nog een leuk weetje over deze heerlijke ijssalon: er worden alleen maar biologische en fairtrade producten gebruikt.

Smeets – Spijkenisse

In winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse vind je banketbakkerij Smeets. Hier kan je terecht voor het lekkerste gebak, maar sinds 2017 hebben zij buiten ook een ijssalon geopend. Hier wordt het ijs met de hand gemaakt en dat is te proeven. Daarnaast hebben ze ook regelmatig originele ijssmaken zoals strawberry cheesecake of Pornstar Martini ijs. Zeker de moeite waard om even langs te gaan dus.

Winzo – Vlaardingen

Dit is niet alleen de lekkerste ijssalon van Vlaardingen, maar ook de oudste. Het ijs wordt hier nog iedere dag vers bereid. Je vindt hier alle soorten ijs die je maar kan wensen. En vind je het ijs zo lekker dat je het op bijvoorbeeld een bruiloft of ander evenement wilt? Dan kan je zelfs een Hollandse ijskar of Piaggio huren zodat je ook daar van dit heerlijke ijs kunt genieten.

Luciano – Delft

Deze ijssalon vind je op de Markt in Delft. Op een warme dag moet je wel even geduld hebben, want de rij kan erg lang zijn. Toch is dit het meer dan waard. Ze hebben zo veel lekkers dat het moeilijk is om te kiezen. En wil je even wat anders dan ijs? Ze hebben ook heerlijk verse milkshakes en geweldige ijskoffies. Genoeg te kiezen!