Check dé gadget voor modieuze control freaks

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Ik vind het heerlijk om te weten waar ik aan toe ben, en overzicht te hebben over m’n hebben en houwen en geen onnodige stress te moeten lijden vanwege chaos (verder ben ik heel gezellig hoor). Ook als het op sporten en mijn persoonlijke fitness aankomt kan ik een gezonde dosis controle waarderen. Ik volg vaste workout schema’s en hou wekelijks bij wat en hoeveel ik eet! Nu zijn er handige technische snufjes die het leven van een drukke Fit Girl een tikkie makkelijker maken. Zoals de Swarovski Activity Tracker Jewelry, welke in in de afgelopen dagen toevallig mocht testen. Swarovski heeft een fashionable armband tracker met kristallen ontwikkelt, die je activiteiten bijhoudt en ook nog betaalbaar is. Handig, én fashionable.

Een tracking device geeft je inzicht in je dagelijkse bewegings- en slaappatronen, en kan nét dat hulpje zijn dat jou zover krijgt om toch nog even dat laatste rondje hardlopen mee te pakken of je dagelijkse sportroutines aan te passen. En laten we nu net een variant gevonden hebben die zowel makkelijk te gebruiken is, en er ook nog leuk uitziet!

Swarovski

Een heus juweeltje

Wat meteen opvalt aan deze tracking bracelet is z’n unieke look. Het kristal dat je activiteit meet is een Swarovksi item pur sang. Lekker opvallend en vrouwelijk. Je hebt de keuze uit twee verschillende bracelets, die dienen als houder voor de tracker. Optie één is een stijlvolle armband van Alcantra (lijkt op suède) ingelegd met Swarovksi stenen, het alternatief is een simpele rubberen sportband, perfect voor als je gaat hardlopen of gaat knallen in de gym.

Leuk en aardig, maar wat kan je ermee?

Oke, opvallend en trendy is ie wel, maar wat kan je nu precies doen met de Swarovski Activity Tracking Jewelry? Best behoorlijk wat dus! De gadget heeft drie functies, namelijk het tracken van je bewegingen (en calorieën), het analyseren van je slaappatroon, én, just like the good old times, het aangeven van de tijd. Is natuurlijk erg handig als je druk aan het hardlopen bent en even de tijd wilt checken of de bananencake niet naar z’n grootje gaat in de oven! Door twee keer te tikken op de steen kan je eerst je activity progress zien (hij geeft aan hoeveel procent je van je dagelijkse bewegingsbehoeften hebt voltooid), en daarna automatisch de tijd. Het kristal maakt contact met je smartphone dankzij bluetooth en de Misfit shine app (makkelijk te downloaden voor zowel android als apple). En zo kan je dus moeiteloos al je daily activities checken op je tella, zonder lastige kabel- en aansluiten-op-je-laptop verhalen. Ook geinig, de bracelet meet ’s nachts je slaappatroon! Zo weet het apparaatje haarfijn of je onrustig hebt geslapen, juist mega diep, lang, kort, etc. etc. En zo check jij of je wel aan die felbegeerde 8 uur slaap per nacht komt… 

Swarovksi

Tessel ft. de activity tracking bracelet

De armband en ik hebben een heuse band opgebouwd. De tracker is juist een fashionable oppepper voor je saaie sport/dagelijkse outfit! Mijn persoonlijke favoriete functie is de ‘drie-keer-tikken’ functie (zo vernoemd door T. Willemstein). Hierdoor kan je je muziek op je telefoon pauzeren en starten wanneer je wilt! Ideaal als je hijgend aan het hardlopen bent, en even geen zin hebt om je Iphone uit je bh te vissen... Ook was het voor mij als control lover heerlijk om te kunnen checken of ik m’n dagelijkse portie beweging had gehad, of nog even door moest bikkelen! Wat ik zelf ook nice vond is het model van de armband. Hij zit lekker comfortabel tijdens het sporten, en weegt all but nothing. En last but not least, hij hoeft niet aan de oplader! Yep, I’m sold.

Heb jij ook een snakkende behoefte aan een beetje controle in je dagelijkse leven? Of vind je het gewoon kek om te kunnen checken hoeveel en hoe intensief je beweegt… Dan hoort de Swarovski Activity Tracking Bracelet op jouw wishlist! Check ‘m snel zelf!