Op yoga retreat in Portugal met Balanzs ♡

Fit & Training door fitgirlcode

YAS! Balanzs organiseert een heuse yoga retreat in Portugal! Van 10 tot 17 september ben je meer dan welkom om helemaal zen te worden in de bergen tussen Lissabon en Porto, in je eentje of met een vriend of vriendin! Maar first things first, wat kun je eigenlijk allemaal verwachten? 

Balanzs, quoi?

"Balanzs" is een yoga studio in Den Haag en Rotterdam. Waar staan ze voor? 'Yoga is voor iedereen!' En daar hebben ze groot gelijk in. Onder begeleiding van ervaren yoga leraren kun je meedoen op jouw eigen niveau, en werken aan het verbeteren van je yoga skils. Ook de retreat is bedoeld voor jan en alleman! Denk dus niet dat je al een master-of-yoga moet zijn om je in te schrijven...

De retreat bestaat uit 7 dagen, vol met verschillende yoga lessen. Zo zijn er zowel lessen waar je je compleet kunt ontspannen, als langere lessen en verdiepingsworkshops waar je de fijne kneepjes van het yoga'en leert. Natuurlijk ben je niet verplicht om aan alles deel te nemen, het is jouw vakantie!

 

7 x reasons to join

 • Word fit terwijl je ontspant

Tijdens een normale vakantie is iedereen altijd druk bezig met dingen doen, en met bedenken hoe de planning er voor de volgende dagen uitziet. Dit betekent dat je eigenlijk weinig tijd hebt om écht uit te rusten of om te ont-stressen... Dit is anders bij een retreat, waarmee je naar je lichaam leert luisteren. Je rust wanneer dit nodig is, en maakt jezelf vrij van al je stress. En tegelijkertijd krijg je ook nog een echte work-out!

 • Make friends!

Hoewel yoga een groot deel is van de gezondheid en de “wellness”-wereld, is het nog relatief nieuw onder de mainstream fitness-liefhebbers. Sommige mensen kijken je aan alsof je gek bent geworden als je enthousiast bent over de voordelen van een dagelijkse yoga training. Stel, je wordt omringd door een groep mensen die dit met je kan delen! BFF time!

yoga retreat

 • Je bepaalt zelf je schema

Alle activiteiten en lessen zijn optioneel. Geen behoefte om vroeg op te staan? Dan kan je altijd later instromen met de groep. Behoefte aan meer vrije tijd? Geen probleem. Dit is jouw week!

 • Heerlijke massages

Er zullen verschillende massages en masseurs beschikbaar zijn tijdens de retreat. Wij raden deze massages zeker aan, niet alleen om te relaxen, maar ook om afval kwijt te raken, het zelf-genezend vermogen van het lichaam te herstellen en een heerlijke tijd voor jezelf te creëren. Tijdens de retreat zullen we aangegeven welke dagen en tijden beschikbaar zijn! Prijzen liggen tussen de 20-35 euro.

 • Gezond en lekker eten: Geef je lichaam een pauze

Zelfs als je iemand bent die van koken houdt, moet je toegeven dat een moment dat je niet in de keuken staat soms hard nodig is. Deze retreat is all-in, je krijgt elke dag verschillende gezonde en lekkere maaltijden, zonder een vinger uit te steken. Het eten van voedzame, evenwichtige maaltijden is nog nooit zo eenvoudig geweest. We beginnen elke dag met een heerlijke snack, gevolgd door een brunch, heerlijke shakes, diner en meer (YUM).

 • Ontdek nieuwe plaatsen 

Deze accommodatie ligt in Loural Village. Dit is een dorp diep in de bergen tussen Lissabon en Porto, midden in de Portugese Prachtige natuur. Het is een zeer rustige en stille plek wat het ideaal maakt voor de retreat.

En most importantly, gewoon lekker meegaan omdat je natuurlijk een momentje voor jezelf verdient!

Get to know the teachers

yoga retreat

Bente Groenendaal

"Yoga is een methode die elke dag voor mij het verschil aangeeft tussen hard en zacht, gespannen en ontspannen, twijfel en vertrouwen, loslaten, in beweging zijn, flexibiliteit en kracht, en de plaats waar ik me bevind is in het midden. Daarom deel ik heel graag wat al zoveel voor me heeft gebracht, bij voorkeur zoals ik nu weet: ademen en heerlijk bewegen, met aandacht voor iedereen, oefen en alles zal vanzelf komen!"

Jasmine Dijkstra

yoga retreat

Jasmine wil dat mensen met energie en liefde voor het leven geïnspireerd zijn om zo hun eigen fysieke en mentale grenzen te verkennen en verder te komen. Tijdens haar Yoga Alliance training in India ontdekte ze dat haar persoonlijke visie op het leven grote overeenkomsten heeft met de rijke filosofie van yoga.

Checklist

Als je de volgende vragen met "JAAAA" kan beantwoorden weet je heel zeker dat je met ons mee moet gaan naar Portugal!

 • Gestrest? ✔
 • Behoefte aan rust? ✔
 • Zin in vakantie? ✔
 • Liefde voor yoga? ✔
 • Heb je tijd? ✔
 • Wil je je yoga verbeteren? ✔

Data en prijzen

Zaterdag 10 september - zaterdag 17 september 2016

 • 3-4 slaapkamer: 899, - NU EARLY BIRD tot 1 juni: 799, -
 • 2 persoonskamer: 999, - NU EARLY BIRD tot 1 juni: 899, -
 • 1 kamer: 1.049, - NU EARLY BIRD tot 1 juni: 949, -

Dus. Ben jij wel toe aan een heuse jij-vakantie? Wil je zowel ontspannen als fit worden? En most importantly, wil je gewoon lekker genieten? Ga dan met ons mee op avontuur, en schrijf je in voor de yoga retreat! En be quick, want t/m 15 juni krijg je een wel héle chille early-bird korting! Meer informatie? Check dan snel onze website, of stuur een mailtje

Namasté!