De leukste Sinterklaas cadeaus voor hem

Lifestyle & Tips door sabine FG

Sinterklaas komt eraan en dan komt ineens die last minute stress om de hoek kijken. Al helemaal fijn dat de winkels om 17:00 uur dicht gaan, not. Daarnaast kan een cadeau voor mannen uitzoeken nog wel eens een uitdaging zijn. Wat ga ik hem nu geven? Online zijn er genoeg tips te vinden, maar wij zullen je even wat originele ideetjes geven!

1. Kaas- en wijnproeverij

Geef hem eens een kaas- en wijnproeverij voor twee personen. Tegenwoordig kun je deze ook gemakkelijk online doen. Je hebt veel verschillende pakketten hiervoor die je kan bestellen, hierbij krijg je een uitgebreide uitleg over welke kazen je bij welke wijnen moet eten en waar ze vandaan komen. Maak het huis lekker gezellig en geniet van een avondje samen met een heerlijke borrel. 

2. Bierpakket

Houdt hij van heerlijke biertjes en vooral van de speciaalbiertjes? Dan is dit wel het perfecte cadeau om te geven. Je hebt ontzettend veel verschillende pakketten, dus het is wel handig dat je een beetje weet wat hij lekker vindt. Mijn tip: Brouwerij ‘t IJ en Two Chefs Brewing hebben heerlijke bierpakketten!

3. Massage

Nu hebben we het alcohol gehad en gaan we weer even door met een non-alcoholisch cadeau. Je kan er namelijk ook voor kiezen om hem een massage te geven. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar dan moet je ook even helemaal uitpakken en er niet na een paar minuten al klaar mee zijn. Of je laat dit gewoon door iemand in een salon doen, daarnaast kun je er ook kiezen iemand bij je thuis te laten komen. Een ideaal cadeau!

4. Gadgets

Mannen houden van gadgets, dat is best algemeen bekend. Nu zijn (sommige)  vrouwen hier misschien iets minder mee bekend, dus is dit altijd een lastige. Om gewoon even heel makkelijk te doen kun je natuurlijk ook gewoon altijd een bol.com of coolblue cadeaukaart geven en mogen ze het zelf allemaal verder uitzoeken. Helemaal prima. 

Nog een aantal willekeurige ideeën: 

  • Ondergoed (zijn ze al-tijd content mee)
  • Portemonnee/ pasjeshouder
  • Goed boek
  • Badjas
  • Huid- en/of haarverzorging

Voor nog een aantal tips, lees: Dit zijn de leukste sint cadeaus onder de 20 euro.