Dé oplossing voor kerstcadeaus stress

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Het is alweer de eerste week van december! Ja, dus? Nou, dat betekent dus dat het over zo’n 3 weken al weer kerst is! En ik hou echt van kerst, dus dat vind ik verder geen probleem. Maar dat betekent ook dat je binnen 3 weken al je kerstcadeautjes binnen moet hebben. En dat kan best wat stress opleveren…

Wij trekken elk jaar met de familie lootjes. Hierdoor is het kopen van kerstcadeautjes meestal niet zo heel ingewikkeld, omdat ik gewoon een verlanglijstje aangeleverd krijg en dan is het alleen maar een kwestie van het lijstje afwerken. Maar aan de andere kant betekent dit ook dat ik zelf een verlanglijstje moet maken. Over het algemeen heb ik mijn lijstje binnen 10 minuten wel klaar: een stuk of 8 boeken en een shitload aan cadeaubonnen. Klaar ben ik! Maar ik weet dat het niet voor iedereen zo makkelijk is. Ik krijg bijvoorbeeld elk jaar weer de vraag van vriendinnen wat zij nu weer eens voor hun vriend kunnen kopen, of mijn zwagers (3 stuks!) die weer vragen of ik nog ideeën voor mijn zussen heb. Het mag duidelijk zijn dat niet iedereen zo lucky is als ik wat de kerstinkopen betreft ;)

Geen one size fits all

Maar ik ken het probleem hoor! Ik vind het altijd zo lastig om een cadeautje te bedenken voor iemand anders. Iedereen is weer anders: heeft andere wensen, een ander lichaam, een andere lifestyle etc. En sommigen maken een mega handige wishlist, zoals Vladana, maar ja dan heb je weer alleen maar hardloop items en je maakt bijvoorbeeld mijn zussen echt niet blij met hardloopkleding. En aangezien ik helemaal into CrossFit ben, heb ik juist liever CrossFit gear. Iedereen is dus anders en heeft andere voorkeuren. Net zoals er geen ‘one size fits all’ benadering is voor gezonde lifestyles, is dat er ook niet voor kerstcadeaus. En ja, ik weet dat dit het niet veel gemakkelijker voor je maakt.

NIKE GIFTING EXPERIENCE

Gelukkig weet Nike ook dat iedereen anders is. Andere lifestyles en andere favoriete sporten, en daardoor ook verschillende kerstcadeau-wensen heeft. Om het dit jaar een stuk makkelijker te maken voor jou, heeft Nike de Gifting Experience ontwikkelt. Dit is een speciale selectie van alle Nike producten die leuk zijn om te geven én om te krijgen voor kerst! En het handige is, er zijn zo veel verschillende producten in deze selectie dat iedereen hier wel zijn favoriete cadeautje vindt. Zeg maar gedag tegen je kerstcadeaus-stress!

Ik heb natuurlijk ook even een kijkje genomen in deze Gifting Experience, en heb deze chille sporttas aan mijn eigen verlanglijstje toegevoegd. Je wilt er uiteindelijk wel een beetje leuk bijlopen natuurlijk als je naar de gym gaat! ;) Welke items voeg jij toe aan je verlanglijstje?