Dé viral TikTok Leggings: hier koop je ze!

Fashion door julia-wolters

De TikTok Leggings: waarschijnlijk heb je ze wel voorbij zien komen. Je ziet ze namelijk overal. Het zijn sportleggings in allerlei verschillende kleuren, waarin je billen net zo rond zijn als die van Kim K. Het eerste dat wij dachten was: Wij. Moeten. Zo’n. Legging. Hebben. Maar waar haal je ze? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben dé plek gevonden waar je deze geweldige TikTok legging kunt kopen. Tanfit is de oplossing ;).

Tanfit

Tanfit is één van onze ultieme favoriete merken op het gebied van sportkleding. De kleding van Tanfit ziet er niet alleen supermooi uit, maar het zit ook nog eens super comfortabel! De leggings zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende felle kleuren, maar ook in basic kleuren. Voor ieder wat wils dus! De leggings zorgen ervoor dat jouw figuur er booming uitziet. Dit komt doordat de leggings high waisted zijn en een push-up functie hebben. That’s how we like it! Extra fijn: de TikTok leggings zorgen ervoor dat jouw cellulitis niet langer zichtbaar is. Dit komt door de structuur van de stof van de leggings. Hierdoor ziet jouw lichaam er nóg beter uit! Ben je benieuwd naar de leggings van Tanfit? Neem dan een kijkje op hun site!

Tops

Je kunt de leggings combineren met een van de sportbh’s van Tanfit. Tanfit heeft sportbh’s in verschillende stijlen en kleuren die je kunt mixen & matchen met de leggings. Zin in een compleet roze setje, Tanfit’s got you covered! Ben je meer van de basic kleuren? Wij zijn ook mega fan van de sportbh’s in zwart en wit! Zo is er dus echt voor elke mood van de week een setje te vinden. Met de sportkleding van Tanfit loop je er altijd fashionable en zelfverzekerd bij.

Het is je vast duidelijk geworden waarom wij zo’n fan zijn van Tanfit. Heb jij meteen jouw nieuwe sportsetje aangeschaft? Wij hebben al wat items in onze winkelmand ;)… We vinden het mega leuk om te zien welke sets jullie hebben uitgekozen. Als jij je nieuwe set binnen hebt, deel dan een leuke foto en tag ons op Instagram!

Ben je op zoek naar nog meer leuke sportsets en merken? Bekijk deze blog over onze favoriete sportsetjes eens!