Fit bloggers taking over Gift Suite   

Lifestyle & Tips door aranka

Vroeger werden alleen journalisten uitgenodigd voor leuke events, later werden de fashion bloggers erbij betrokken en vanaf dit jaar tellen de fit bloggers ook mee als waardevolle influencers voor merken en dat is goed nieuws voor ons!

Gisteren was namelijk de zomer editie van de Gift Suite in Amsterdam. Friends of the brands organiseert al jaren de Gift Suite. In vorige edities werd er een blik BN-ers opengetrokken met wat enkele bloggers, vorig jaar stond in het teken van de fashion bloggers en dit jaar waren er opvallend veel Fit Bloggers! Zo was ik in het gezelschap van o.a. Francien (GL2R), Annemerel (.Com), de dames van Chicks love food en Daisy (ilovehealth).

Veel mensen denken dat het event alleen maar om de goodie bag draait – en dat is natuulijk ook waanzinnig leuk – maar dit jaar geven we terug! We werden gevraagd om onze eigen beauty producten mee te nemen voor het goede doel lookgoodfeelbetter.nl. Dit waanzinnige initiatief organiseert workshops voor de dappere vrouwen die vechten tegen een verschrikkelijke ziekte: kanker. Mijn tas vol goodies is inmiddels onderweg naar het goede doel, met dank aan Dermalogica. Heb jij nog producten die je niet gebruikt of wil je graag dit goede doel steunen, neem dan een kijkje op de site!

ontbijt giftsuite
Samen met mijn mede not-from-Amsterdam outsider Annemerel begon de dag in de trein. Omdat je goed moet drinken had Annemerel voor mij een enorme starbucks thee en een vers sapje meegenomen. En ik voor haar een ov-chipkaart want die was ze tijdelijk even kwijt, vast in Lapland bij een rendier achter gelaten. Eenmaal aangekomen in Sofitel Legend The Grand Amsterdam Hotel kregen we een heerlijk ontbijtje van Roots Amsterdam. Vegan, fresh en gewoon super lekker!

bikini stylis en drijvend geluid

Stylish bikini's en drijvende boxen
Ik ben een sucker voor bikini’s, elke vakantie van 8 dagen heb ik er 12 bij me. Moet toch wat te kiezen hebben! En deze van Stylis Beachwear www.stylisbeachwear.com zijn to-die-for. Ik vond het heel leuk om de twee zussen die het in 2014 opgericht hebben te ontmoeten, Lisette en Stephanie zijn echte girlbosses! Hun doel? Om vrouwen zich mooi te laten voelen in een bikini.. Onze support hebben ze! De kamer ernaast was ik bijna bad gesprongen zo warm was het inmiddels. Daar kon ik de eerste drijvende speakers van Ultimate ears http://www.ultimateears.com testen. En daar kwam een verrassend mooi geluid uit!

schoenen en lululemon

Girlboss op sneakers

Een merk die zijn values ook dicht bij die van #FITGIRLCODE staan is Lululemon. Ik werd gevraagd mijn top 3 woorden te kiezen die bij mij paste: Community, Entrepreneur en Self actualisation kwamen er uit. Ik mocht een woord kiezen om een armbandje van te maken. Dit werd natuurlijk Girlboss! Het standje van EST1842 viel op door de kleurrijke sneakers, franjes en rijen vrouwen die een paar schoenen mochten uitzoeken!

nivea en orchidee

Orchideen lusten ijsklontjes

Dat insmeren met een factor belangrijk is dat heb ik van mijn moeder geleerd. Maar als ze ook een uv-lamp-foto-ding had gehad net als Nivea was ze overtuigender geweest. Wat een bizar verschil, de donkere plekken heb ik ingesmeerd met zonnebrand creme, confronterend! Ik ga vanaf vandaag niet meer de deur uit zonder me bedekt te hebben met een laagje spf 30, inclusief mijn oogleden en puntje van mijn neus! De orchideeën stand was zo cool! Ik heb geleerd dat ik mijn orchidee het beste een ijsklontje per week kan geven. Uitleg: iets met het smelten van het ijs wat goed voor ze zou zijn. Ik denk dat met dit warme weer zelfs mijn cactussen wel een ijsklontje lusten.

ZWARE GOODIES

Goodies liften, de leukste workout

Na het verzamelen van alle goodies ging ik nog even Amsterdam in voor wat afspraken. Mijn 10 kilo goodies gingen gezellig met mij mee! Ik heb geprobeerd alle goodies op een foto te zetten op een stylische manier. Dit is niet gelukt ;). Dus hier is een greep uit de goodie bag! En twee mooie foto's door bloggers Lily en Wendy

goodies